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Registros recuperados : 22 | |
3. | | BORGES, S. V.; JORGE, E. C.; CASTRO, F. T.; AMORIM, E.; CAVALCANTI, N. de B. Caracterización física, fisico-quimica y microbiologica de pulpas de umbu (Spondias tuberosa Arr. Cam.) obtenidas por métodos combinados. Alimentaria, Madrid, n. 355, p. 51-55, jul./ago. 2004. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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7. | | COUTINHO, L. L.; JORGE, E. C.; ROSÁRIO, M. F. do; MOURA, A. S. A. M. T.; LEDUR, M. C. Genômica animal. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE ZOOTECNIA, 17.; CONGRESSO INTERNACIONAL DE ZOOTECNIA, 9., 2007, Londrina, PR. Anais... Londrina: UEL/ ABZ, 2007. p.429-441 Projeto n. 01.02.102.10-10. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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9. | | FELÍCIO, A. M.; BOSCHIERO, C.; SILVA, N. A.; LEDUR, M. C.; JORGE, E. C.; COUTINHO, L. L. Identificação de polimorfismos nos genes MC4R, FGFBP1 e FGFBP2 em galinhas. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE GENÉTICA, 56., 2010. Resumos. Guarujá: SBG , 2010. p. 80. Projeto/Plano de Ação: 01.06.10.602-02. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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10. | | POLICARPO, V. M.; RESENDE, J.; ENDO, E.; MARCUSSI, B.; CASTRO, F. T.; JORGE, E. C.; BORGES, S. V.; CAVALCANTI, N. de B. Aprovechamiento de la pulpa de umbu (Spondias tuberosa, Arr. Cam.) verde como alternativa para la producción de dulces en masa. Alimentaria, Madrid, n. 344, p. 75-78, 2003. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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11. | | BOSCHIERO, C.; JORGE, E. C.; NINOV, K.; NONES, K.; ROSÁRIO, M. F. do; COUTINHO, L. L.; LEDUR, M. C.; BURT, D. W.; MOURA, A. S. A. M. T. Association of IGF1 and KDM5A polymorphisms with performance, fatness and carcass traits in chickens. Journal of Applied Genetics, 6 dez. 2012. Projeto: 01.06.01.006. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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12. | | JORGE, E. C.; MELO, C. M. R. de; ROSÁRIO, M. F. do; ROSSI, J. R. S.; LEDUR, M. C.; MOURA, A. S. A. M. T.; COUTINHO, L. L. Chicken skeletal muscle-associated macroarray for gene discovery. Genetics and Molecular Research, v.9, n.1, p.188-207, 2010. Disponível em: . Acesso em: 16 fev. 2011. Projeto/Plano de Ação: 01.02.102.10-10. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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13. | | CASSOLI, C. S. da S.; JORGE, E. C.; PATRÍCIO, M.; ALVES, H. J.; ALMEIDA, E. A. de; LEDUR, M. C.; COUTINHO, L. L. ESTs and putative line-specific (broiler and layer) SNPs identified in genes expressed in Gallus gallus pituitary and hypothalamus. Genetics and Molecular Biology, v.30, n.4, p.1077-1081, 2007. Projeto n. 01.02.10.210-10. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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14. | | REGITANO, L. C. de A.; JORGE, E. C.; TAMBASCO, D. D.; TAMBASCO, M. D.; FERREIRA, E. J.; ALENCAR, M. M. de; PACKER, I. H.; COUTINHO, L. L. Multilocus genetic distance among Canchim, Charolais and Nelore bovine breeds. Genetics and Molecuar Bilogy, v.22, n.3, Suppl., p.591-592, 1999. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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15. | | NINOV, K.; MOURÃO, G. B.; ANDREOTE, A. P. D.; JORGE, E. C.; VILLELA, P. M. S.; LEDUR, M. C.; COUTINHO, L. L. Seleção de genes referência para RT-PCRq durante o desenvolvimento da musculatura esquelética de galinhas In: CONGRESSO BRASILEIRO DE GENÉTICA, 55, 2009, Águas de Lindóia. Anais... Águas de Lindóia:SBG, 2009. p. 154. Projeto/Plano de Ação: 01.06.106.03-05 Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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16. | | BOSCHIERO, C.; JORGE, E. C.; NINOV, K.; SILVA, N. A.; LEDUR, M. C.; COUTINHO, L. L.; MOURA, A. S. A. M. T. Poliformismos de base única (SNP) no gene IGF1 na galinha In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 46., 2009, Maringá. Inovação científica e tecnológica em zootecnia: anais dos resumos. Maringá: SBZ: UEM, 2009. 1 CD-ROM. Projeto/Plano de Ação: 01.02.102.10-10 Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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17. | | ANDREOTE, A. P. D.; ROSÁRIO, M. F. do; LEDUR, M. C.; JORGE, E. C.; SONSTEGARD, T. S.; MATUKUMALLI, L.; COUTINHO, L. L. Identification and characterization of microRNAs expressed in chicken skeletal muscle. Genetics and Molecular Research, v. 6, n. 1, p. 1465-1479, 2014. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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18. | | REGITANO, L. C. de A.; JORGE, E. C.; PACKER, I. U.; BARBOSA, P. F.; VASCONCELLOS, L. P. M. K.; TAMBASCO-STUDART, M.; COUTINHO, L. L. A study of genetic variability in Canchim (5/8 Charolais, 3/8 Zebu) based on 8 molecular markers. In: GLOBAL CONFERENCE ON CONSERVATION OF DOMESTIC ANIMAL GENETIC RESOURCES, 15., 2000, Brasília, DF. Conservation and biotecnology: a balaced appoach for the new millennium - proceedings. Brasília: Embrapa Genetic Resourches Genetic and Biotecnology, 2000. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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19. | | PEREIRA, L. A. A. C.; NASCIMENTO, B. R.; JORGE, E. C.; SEGATELLI, T. M.; COUTINHO, L. L.; VIANA, J. H. M.; CAMPOS-JUNIOR, P. H. A. Vitrification leads to transcriptomic modifications of mice ovaries that do not affect folliculogenesis progression. Reproductive Biology, v. 20, n. 2, p. 264-272, 2020. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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20. | | SILVA, L. F. P.; JORGE, E. C.; ZAROS, L. G.; PATRICIO, M.; LEITE, S. C.; REGITANO, L. C. de A.; OLIVEIRA, M. C. de S.; SILVEIRA, A. C.; FURLAN, L. R.; COUTINHO, L. H. Annotation of Bos indicus functional genome. In: PLANT AND ANIMAL GENOMES CONFERENCE, 12., 2004, San Diego. Abstracts... San Diego: Scherego International, 2004. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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Registros recuperados : 22 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
11/09/2004 |
Data da última atualização: |
24/04/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
Internacional - B |
Autoria: |
BORGES, S. V.; JORGE, E. C.; CASTRO, F. T.; AMORIM, E.; CAVALCANTI, N. de B. |
Afiliação: |
NILTON DE BRITO CAVALCANTI, CPATSA. |
Título: |
Caracterización física, fisico-quimica y microbiologica de pulpas de umbu (Spondias tuberosa Arr. Cam.) obtenidas por métodos combinados. |
Ano de publicação: |
2004 |
Fonte/Imprenta: |
Alimentaria, Madrid, n. 355, p. 51-55, jul./ago. 2004. |
Idioma: |
Espanhol |
Conteúdo: |
Unripe and ripe «urubu» iSpondias tuberosa Arr, Cam.) fruits were thennalIy processed and pulped and added same chemical preservants. Thc physical, chernical and microbiologicaI characterization were assayed in the products 01' different treatrnents. The results showed lha! thc pulps blanching at 100°C by 3 min and pasteurized at 63-65 °C by 30 mio resulting in good phytosatinary quality products. Th pulp yield was consider high (91 %) for unripe pulp and adequare for ripc puIp (50'%). The pasteurization induced at more dark pulp. incrcasing the a* y b" values. The addition of sucrosc aífecting the phystc-cherrucal properues and showing a dark product. for this reason nor recornmended for pulp preservation. |
Palavras-Chave: |
Característica física; Fisico-química. |
Thesagro: |
Polpa; Processamento; Spondias Tuberosa; Umbu. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/159260/1/30009.pdf
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Marc: |
LEADER 01441naa a2200241 a 4500 001 1154321 005 2017-04-24 008 2004 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBORGES, S. V. 245 $aCaracterización física, fisico-quimica y microbiologica de pulpas de umbu (Spondias tuberosa Arr. Cam.) obtenidas por métodos combinados. 260 $c2004 520 $aUnripe and ripe «urubu» iSpondias tuberosa Arr, Cam.) fruits were thennalIy processed and pulped and added same chemical preservants. Thc physical, chernical and microbiologicaI characterization were assayed in the products 01' different treatrnents. The results showed lha! thc pulps blanching at 100°C by 3 min and pasteurized at 63-65 °C by 30 mio resulting in good phytosatinary quality products. Th pulp yield was consider high (91 %) for unripe pulp and adequare for ripc puIp (50'%). The pasteurization induced at more dark pulp. incrcasing the a* y b" values. The addition of sucrosc aífecting the phystc-cherrucal properues and showing a dark product. for this reason nor recornmended for pulp preservation. 650 $aPolpa 650 $aProcessamento 650 $aSpondias Tuberosa 650 $aUmbu 653 $aCaracterística física 653 $aFisico-química 700 1 $aJORGE, E. C. 700 1 $aCASTRO, F. T. 700 1 $aAMORIM, E. 700 1 $aCAVALCANTI, N. de B. 773 $tAlimentaria, Madrid$gn. 355, p. 51-55, jul./ago. 2004.
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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