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Registros recuperados : 7 | |
4. |  | RUAS, P. M.; RUAS, C. F.; FAIRBANKS, D. J.; ANDERSEN, W. R.; CABRAL, J. R. S. Genetic relationship among four varietes of pineapple, Ananas comosus,revealed by random amplified polymorphic DNA (RAPD) analysis. Brazilian Journal of Genetics, 18, 3 413-416, 1995. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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5. |  | RUAS, P. M.; RUAS, C. F.; FAIRBANKS, D. J.; ANDERSEN, W. R.; CABRAL, J. R. S. Genetic relationship among four varieties of pineapple, Ananas comosus, revealed by random amplified polymorphic DAN (RAPD) analysis. Brasilian Journal of Genetics, v.18, n.3, p.413-416, 1995. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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6. |  | RUAS, P. M.; RUAS, C. F.; FAIRBANKS, D. J.; ANDERSEN, W. R.; CABRAL, J. R. S. Genetic relationship among four varieties of pineapple, Ananas comosus, revealed by randon ampified polymorphic DNA (RAPD) analysis. Brazilian Journal of Genetics, v. 18, n. 3, p. 413-416, 1995. (RevistaBrasileira de Genetica). Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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7. |  | FAIRBANKS, D. J.; WALDRIGUES, A.; RUAS, C. F.; RUAS, P. M.; MAUGHAN, P. J.; ROBISON, L. R.; ANDERSEN, W. R.; RIEDE, C. R.; PAULEY, C. S.; CAETANO, L. G.; ARANTES, O. M. N.; FUNGARO, M. H. P.; VIDOTTO, M. C.; JANKEVICIUS, S. E. Efficient characterization of biological diversity using field dna extraction and random amplified polymorphic dna markers Rev. Brasil Genet. v.16, n.1, p.11-22, 1993 Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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Registros recuperados : 7 | |
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Registros recuperados : 3 | |
1. |  | GALLEGO, S.; JIMÉNEZ, F.; OSPINA, B.; NUTTI, M.; VIANA, J. L. Desarrollo de productos alimenticios a partir de cultivos biofortificados. In: REUNIÓN ANUAL PROGRAMA COOPERATIVO CENTROAMERICANO PARA EL MEJORAMIENTO DE CULTIVOS Y ANIMALES - PCCMCA, 59., 2014, Managua, Nicaragua. Memoria de resmenes... Nicaragua, 2014.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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2. |  | MORAES, D. P.; LOZANO-SÁNCHEZ, J.; MACHADO, M. L.; VIZZOTTO, M.; LAZZARETTI, M.; LEYVA-JIMENEZ, F. J. J.; SILVEIRA, T. da; RIES, E. F.; BARCIA, M. T. Characterization of a new blackberry cultivar BRS Xingu: chemical composition, phenolic compounds, and antioxidant capacity in vitro and in vivo. Food Chemistry, v. 322, 126783, Aug. 2020. 9 p.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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3. |  | MORAES, D. P.; MACHADO, M. L.; FARIAS, C. A. A.; BARIN, J. S.; ZABOT, G. L.; LOZANO-SÁNCHEZ, J.; FERREIRA, d. f.; VIZZOTTO, M.; LEYVA-JIMENEZ, F. J.; SILVEIRA, T. L. DA; RIES, E. F.; BARCIA, M. T. Effect of microwave hydrodiffusion and gravity on the extractionof phenolic compounds and antioxidant properties of blackberries (Rubusspp.): scale-Up extraction. Food and Bioprocess Technology, v. 13, p. 2200-2216, 2020. Published online: 20 November 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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Registros recuperados : 3 | |
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