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Registros recuperados : 51 | |
21. | | TRINDADE, R. dos S.; RODRIGUES, R.; AMARAL JÚNIOR, A. T. do; GONÇALVES, L. S. A.; VIANA, J. M. S.; SUDRÉ, C. P. Combining ability for common bacterial blight resistance in snap and dry bean (Phaseolus vulgaris L.). Acta Scientiarum. Agronomy, Maringá, v. 37, n. 1, p. 37-43, jan./mar. 2015. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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22. | | RODRIGUES, R.; GONÇALVES, L. S. A.; BENTO, C. dos S.; SUDRÉ, C. P.; ROBAINA, R. R.; AMARAL JÚNIOR, A. T. do. Combining ability and heterosis for agronomic traits in chili pepper. Horticultura Brasileira, Brasília, DF, v. 30, n. 2, p. 226-233, abr./jun. 2012. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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23. | | MOULIN, M. M.; RODRIGUES, R.; GONÇALVES, L. S. A.; SÚDRE, C. P.; SANTOS, M. H. dos; SILVA, J. R. P. da. Collection and morphological characterization of sweet potato landraces in north of Rio de Janeiro state. Horticultura Brasileira, Brasília, DF, v. 30, n. 2, p. 286-292, abr./jun. 2012. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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24. | | REIS, R. V. dos; FONSECA, N.; LEDO, C. A. da S.; GONÇALVES, L. S. A.; PARTELLI, F. L.; SILVA, M. G. de M.; SANTOS, E. A. Estádios de desenvolvimento de mudas de umbuzeiros propagadas por enxertia. Ciência Rural, Santa Maria, v. 40, n. 4, p. 787-792, abr. 2010. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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25. | | CARDOSO, R.; RUAS, C. F.; GIACOMIN, R. M.; RUAS, P. M.; RUAS, E. A.; BARBIERI, R. L.; RODRIGUES, R.; GONÇALVES, L. S. A. Genetic variability in Brazilian Capsicum baccatum germplasm collection assessed by morphological fruit traits and AFLP markers. PLOS ONE, v. 13, n. 5, p. 1-15, e0196468, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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26. | | KOLTUN, A.; SILVA, N. V. e; ANGELOTTI-MENDONÇA, J.; MARIN, S. R. R.; GONÇALVES, L. S. A.; NEPOMUCENO, A. L.; MERTZ-HENNING, L. M. CRISPR-transient expression in soybean for simplified gRNA screening in planta. Pesquisa Agropecuária Brasileira, v. 58, e03000, 2023. Título em português: Expressão transiente de CRISPR em soja para triagem simplificada de gRNA na planta. Biblioteca(s): Embrapa Soja; Embrapa Unidades Centrais. |
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27. | | XAVIER, G. R.; TEBBE, C. C.; GONÇALVES, L. S. A.; GUEDES, R. E.; RANGEL, F. W.; RIBEIRO, R. de L. D.; MARTINS, C. M.; RUMJANEK, N. G. PCR-SSCP analysis of the bacterial community associated to bean cultivar roots in an organic farm system. Seropédica: Embrapa Agrobiologia, 2004. 4 p. Trabalho apresentado no 10th International Symposium on Microbial Ecology-ISME, Cancun-México, 22 a 27 de agosto de 2004. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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28. | | XAVIER, G. R.; TEBBE, C. C.; GONÇALVES, L. S. A.; DE-POLLI, H.; GUERRA, J. G. M.; MARTINS, C. M.; RANGEL, F. W.; RUMJANEK, N. G. Molecular profiles of non-culturable bacteria associated to lettuce and carrot roots: a strategy to understand intercropping in an organic farm system. Seropédica: Embrapa Agrobiologia, 2004. 4 p. Trabalho apresentado no 10th International Symposium on Microbial Ecology-ISME, Cancun-México, de 22 a 27 de agosto de 2004. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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30. | | SOBRAL, K. M. B.; RAMOS, S. R. R.; ARAGAO, W. M.; GONÇALVES, L. S. A.; AMARAL JUNIOR, A. T. do; PINTO, A. L. S.; CORDEIRO, C. de A. Diversidade genética entre acessos de coqueiro anão. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FRUTICULTURA, 21., 2010, Natal. Anais... Natal: SBF, 2010. Artigo em anais. Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
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31. | | TAVARES FILHO, L. F. de Q.; LEDO, C. A. da S.; ALVES, A. A. C.; SANTOS, A. S.; GONÇALVES, L. S. A. Diversidade genética entre cultivares de mandioca e espécies silvestres de Manihot mediante caracterização morfológica. Revista Raízes e Amidos Tropicais, Botucatu, v. 5, p. 697-701, jul. 2009. 1 CD-ROM. Edição dos Anais do XIII Congresso Brasileiro de Mandioca; VII Workshop sobre Tecnologia em Agroindústrias de Tuberosas Tropicais. Botucatu, jul. 2009. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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32. | | MOURA, M. da C. C. L.; PEREIRA, T. N. S.; SUDRÉ, C. P.; GONÇALVES, L. S. A.; RODRIGUES, R.; POLTRONIERI, M. Recursos genéticos em Capsicum: estudo da diversidade genética de quatro espécies domesticadas e três semi-domesticadas. In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE RECURSOS GENÉTICOS, 2., 2008, Brasília, DF. Anais... Brasília, DF: Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia, 2008. p. 390. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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33. | | FREIRIA, G. H.; GONÇALVES, L. S. A.; LIMA, W. F.; MANDARINO, J. M. G.; ROBAINA, R. R.; SILVA, J. B. da; PRETE, C. E. C. Protein, lipid and isoflavone contents of food-type soybean lines at two sowing dates. Bioscience Journal, v. 34, n. 6, p. 1540-1550, Nov./Dec. 2018. Título em português: teores de proteína, óleo e isoflavonas de linhagens de soja tipo alimento em duas épocas de semeadura. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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34. | | LIMA, R. S. N. de; DAHER, R. F.; GONÇALVES, L. S. A.; ROSSI, D. A.; AMARAL JÚNIOR, A. T. do; PEREIRA, M. G.; LEDO, F. J. da S. RAPD and ISSR markers in the evaluation of genetic divergence among accessions of elephant grass. Genetics and Molecular Research, v. 10, n. 3, p. 1214-1223, 2011. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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35. | | CABRAL, P. D. S.; SOARES, T. C. B.; GONÇALVES, L. S. A.; AMARAL JUNIOR A. T. do; LIMA, A. B. P.; RODRIGUES, R.; MATTA, F. de P. Quantification of the diversity among common bean accessions using Ward-MLM strategy. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 45, n. 10, p. 1124-1132, nov. 2010 Título em português: Quantificação da diversidade entre acessos de feijoeiro?comum com uso da estratégia Ward?MLM. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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36. | | SANTOS, O. J. A. P.; GONÇALVES, L. S. A.; SCAPIM, C. A.; SOUSA, S. M. de; CASTRO, C. R.; BABA, V. Y.; OLIVEIRA, A. L. M. de. Screening of inbred popcorn lines for tolerance to low phosphorus. Genetics and Molecular Research, Ribeirão Preto, v. 15, n. 2, p. 1-9, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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37. | | OLIVEIRA, M. M. de; LEDO, C. A. da S.; TAVARES FILHO, L. F. de Q.; SILVEIRA, T. C. da; ALVES, A. A. C.; GONÇALVES, L. S. A. Uso do algoritmo de Gower no estudo da diversidade genética em híbridos interespecíficos de mandioca. Revista Raízes e Amidos Tropicais, Botucatu, v. 5, p. 967-968, jul. 2009. 1 CD-ROM. Edição dos Anais do XIII Congresso Brasileiro de Mandioca; VII Workshop sobre Tecnologia em Agroindústrias de Tuberosas Tropicais. Botucatu, jul. 2009. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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39. | | OLIVEIRA, E. J. de; LIMA, D. S. de; COSTA, J. L.; SANTOS, L. F. dos; MACHADO, M. D.; LUCENA, R. S.; MOTTA, T. B. N.; DANTAS, J. L. L.; LEDO, C. A. da S.; GONÇALVES, L. S. A. Análise de agrupamento em genótipos de mamoeiro utilizando caracteres morfo-agronômicos e moleculares simultaneamente. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MELHORAMENTO DE PLANTAS, 5., 2009, Guarapari. O melhoramento e os novos cenários da agricultura: anais. Vitória: Incaper, 2009. 1 CD-ROM. pdf 2825 Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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40. | | LEDO, C. A. da S.; TAVARES FILHO, L. F. de Q.; OLIVEIRA, M. M. de; SILVEIRA, T. C. da; SANTOS, A. S.; ALVES, A. A. C.; GONÇALVES, L. S. A. Análise de agrupamento utilizando variáveis quantitativas e qualitativas para o estudo da diversidade genética em genótipos de mandioca silvestre. Revista Raízes e Amidos Tropicais, Botucatu, v. 5, p. 591-595, jul. 2009. 1 CD-ROM. Edição dos Anais do XIII Congresso Brasileiro de Mandioca; VII Workshop sobre Tecnologia em Agroindústrias de Tuberosas Tropicais. Botucatu, jul. 2009. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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Registros recuperados : 51 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Uva e Vinho. Para informações adicionais entre em contato com cnpuv.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
06/01/2020 |
Data da última atualização: |
16/12/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 1 |
Autoria: |
COLOMBO, R. C.; ROBERTO, S. R.; NIXDORF, S. L.; PÉREZ-NAVARRO, J.; GÓMEZ-ALONSO, S.; MENA-MORALES, A.; GARCIA-ROMERO, E.; GONÇALVES, L. S. A.; CRUZ, M. A. da; CARVALHO, D. U. de; MADEIRA, T. B.; WATANABE, L. S.; SOUZA, R. T. de; GUTIÉRREZ-HERMOSÍN, I. |
Afiliação: |
RONAN CARLOS COLOMBO, Agricultural Science Department, Federal Technological University of Parana,85601-970 Francisco Beltrão, PR, Brazi; SERGIO RUFFO ROBERTO, Agricultural Research Center, Londrina State University, 86057-970 Londrina,PR,BraziL; SUZANA LUCY NIXDORF, Development of Itnsrumentation and Analytical Automation Laboratory, Department of Chemistry, Londrina State University,86057-970Londrina,PR,Brazil; JOSÉ PÉREZ-NAVARRO, Instituto Regional de Investigación Científica Aplicada, Universidad de Castilla-LaMancha Ciudad Real, Spain; SERGIO GÓMEZ-ALONSO, Instituto Regional de Investigación Científica Aplicada, Universidad de Castilla-LaMancha Ciudad Real, Spain; ADELA MENA-MORALES REGINALDO, Instituto Regional de Investigacióny Desarrollo Agroalimentario y Forestal de Castilla-LaMancha(IRIAF), Ciudad Real, Spain; ESTEBAN GARCÍA-ROMERO, Instituto Regional de Investigación y Desarrollo Agroalimentario y Forestal de Castilla-LaMancha(IRIAF) Ciudad Real, Spain; LEANDRO SIMÕES AZEREDO GONÇALVES, Agricultural Research Center,Londrina State University, 86057-970 Londrina, PR, Brazil; MARIA APARECIDA DA CRUZ, Agricultural Research Center, Londrina State University, 86057-970 Londrina,PR,Brazil; DEIVED UILIAN DE CARVALHO, Agricultural Research Center, Londrina State University, Londrina, PR, Brazil; TIAGO BERVELIERI MADEIRA, Developmento Instrumentation and Analytical Automation Laboratory, Londrina State University, Londrina, PR, Brazil; LYCIO SHINJI WATANABE, Development of Instrumentation and Analytical Automation Laboratory, Department of Chemistry, Londrina State University, 86057-970 Londrina, PR, Brazil; REGINALDO TEODORO DE SOUZA, CNPUV; ISIDRO HERMOSÍN-GUTIÉRREZ, Intituto Regional de Investigación Científica Aplicada, Universidad de Castilla-LaMancha, Ciudad Real, Spain. |
Título: |
Analysis of the phenolic composition and yield of 'BRSVitoria' seedless table grape under different bunch densities using HPLC-DAD-ESI-MS/MS. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Food Research International, v. 130, n. 108955, [online] 2020. |
DOI: |
https://doi.org/10.1016/j.foodres.2019.108955 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Grapes are considered to be a major source of phenolic compounds as compared with other fruits. To improve the quality of table grapes, some techniques like thinning can be used. In addition, grape cultivars with distinct characteristics are directly linked to its phenolic profile. This study aimed to identify and quantify the phenolic compound profile and yieldof the hybrid ?BRS Vitoria? seedless table grape under different bunchdensities,using a combination of solid-phase extraction (SPE) methodologies and analytical high-performance liquidchromatography-diode array detector with tandem mass spectrometry (HPLC-DAD-ESI-MS/MS). |
Palavras-Chave: |
Cluster thinning; Frui quality; Hybrid grapes; Phenolic profile; Vitis spp. |
Thesaurus NAL: |
Crop management. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01773naa a2200361 a 4500 001 2118225 005 2020-12-16 008 2020 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.1016/j.foodres.2019.108955$2DOI 100 1 $aCOLOMBO, R. C. 245 $aAnalysis of the phenolic composition and yield of 'BRSVitoria' seedless table grape under different bunch densities using HPLC-DAD-ESI-MS/MS.$h[electronic resource] 260 $c2020 520 $aGrapes are considered to be a major source of phenolic compounds as compared with other fruits. To improve the quality of table grapes, some techniques like thinning can be used. In addition, grape cultivars with distinct characteristics are directly linked to its phenolic profile. This study aimed to identify and quantify the phenolic compound profile and yieldof the hybrid ?BRS Vitoria? seedless table grape under different bunchdensities,using a combination of solid-phase extraction (SPE) methodologies and analytical high-performance liquidchromatography-diode array detector with tandem mass spectrometry (HPLC-DAD-ESI-MS/MS). 650 $aCrop management 653 $aCluster thinning 653 $aFrui quality 653 $aHybrid grapes 653 $aPhenolic profile 653 $aVitis spp 700 1 $aROBERTO, S. R. 700 1 $aNIXDORF, S. L. 700 1 $aPÉREZ-NAVARRO, J. 700 1 $aGÓMEZ-ALONSO, S. 700 1 $aMENA-MORALES, A. 700 1 $aGARCIA-ROMERO, E. 700 1 $aGONÇALVES, L. S. A. 700 1 $aCRUZ, M. A. da 700 1 $aCARVALHO, D. U. de 700 1 $aMADEIRA, T. B. 700 1 $aWATANABE, L. S. 700 1 $aSOUZA, R. T. de 700 1 $aGUTIÉRREZ-HERMOSÍN, I. 773 $tFood Research International$gv. 130, n. 108955, [online] 2020.
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Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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