Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Arroz e Feijão.
Data corrente:  27/10/1994
Data da última atualização:  09/01/2009
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  PORTES, T. de A.; MAGALHAES, A. C. N.
Título:  Fotossintese e respiração de genótipos de feijão (Phaseolus vulgaris L.).
Ano de publicação:  1991
Fonte/Imprenta:  In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FISIOLOGIA VEGETAL, 3., 1991, Viçosa, MG. Resumos... Viçosa, MG: SBFV, 1991.
Páginas:  p. 47.
Idioma:  Português
Thesagro:  Feijão; Fotossíntese; Genótipo; Phaseolus Vulgaris; Respiração.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPAF6842 - 1UPCPL - --1994.C0480
Voltar






Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Suínos e Aves; Embrapa Unidades Centrais.
Data corrente:  29/08/2014
Data da última atualização:  29/08/2014
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 1
Autoria:  SOUZA, G. da S. e; GOMES, E. G.; TALAMINI, D. J. D.; MARRA, R.
Afiliação:  GERALDO DA SILVA E SOUZA, SGE; ELIANE GONCALVES GOMES, SGE; DIRCEU JOAO DUARTE TALAMINI, CNPSA; RENNER MARRA, SGE.
Título:  The meat market: a dea international perspective and an econometric behavioral model for Brazil.
Ano de publicação:  2014
Fonte/Imprenta:  Production, São Paulo, v. 24, n. 3, p. 594-604, July./Sept. 2014.
Idioma:  Inglês
Português
Conteúdo:  We describe the relative participation of the Brazilian meat market (beef, pork and chicken) in total agribusiness exports and in total country exports. An analysis of the world meat market is carried out from the point of view of the values of consumption, production, exports and imports. A DEA (data envelopment analysis) approach is then used to generate classifications of the importance of countries in the meat world market, and the insertion of Brazil into this market is viewed from these perspectives. A partial equilibrium model for the meat market is fitted to Brazilian data by a three-stage least squares procedure. The model is consistent with the data and is used for simulation purposes. In this context, we investigate the joint and separate effects of changes in the corn price and in the exchange rate on the market of endogenous variables, ceteris paribus.
Palavras-Chave:  Brasil; Meat market.
Thesagro:  Carne; Desenvolvimento econômico; Economia; Mercado internacional; Mercado nacional; Modelo econometrico.
Thesaurus NAL:  Beef; Econometric models; Exports; Imports; Market economy; Markets; Meat consumption; Pork; World markets.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/107525/1/the-meat-market.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Unidades Centrais (AI-SEDE)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
AI-SEDE56636 - 1UPCAP - DD
CNPSA20283 - 1UPCAP - DD
Fechar
Expressão de busca inválida. Verifique!!!
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional