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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Meio Ambiente; Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
29/05/1995 |
Data da última atualização: |
13/07/2010 |
Autoria: |
GOODFELLOW, M.; BOARD, R. G. (ed.). |
Título: |
Microbiological classification and identification. |
Ano de publicação: |
1980 |
Fonte/Imprenta: |
New York: Academic Press, 1980. |
Páginas: |
408p. |
Série: |
(The Society for Applied Bacteriology Symposium Series, 8) |
ISBN: |
0-12-289660-2 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
DNA reassociation and base composition; Plasmids; Progress in classification and identification of Neisseriacea based on genetic affinity; Numerical methods in the classification and identification of bacteria with especial reference to the enterobacteriaceae; Citrate synthase, succinate thiokinase in classification and identification; Cytochrome patterns in classification and identification including their relevance to the oxidase test; Micromorphology and fine structure of actinomycetes; Cell wall composition in the classification and identification of coryneform bacteria; Lipid composition in the classification and identification of acid-fast bacteria; Fermentation products (using g.l.c.) in the differentiation of non-sporing anaerobic bacteria; Classification and identification of bacteria by electrophoresis of their proteins; Enzyme patterns in bacterial classification and identification; Phages in the identification of plant pathogenic bacteria; Immunological detection of food-poisoning toxins; Identification of bacteria by measurement of enzyme activities and its relevance to the clinical diagnostic laboratory. |
Palavras-Chave: |
Cell wall; Characterization; Classificação; Composition; Genetic methods; Isolation; Methods; Tests. |
Thesagro: |
Bactéria; DNA; Enzima; Fermentação; Genética; Identificação; Lipídio; Microbiologia; Plasmídeo. |
Thesaurus Nal: |
assays; detection; electrophoresis; immunology; lipids; plasmids. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Meio Ambiente (CNPMA) |
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Biblioteca |
ID |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
27/05/2015 |
Data da última atualização: |
22/02/2017 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
GOUVÊA, A. C. M. S.; SANTIAGO, M. C. P. de A.; GODOY, R. L. de O. |
Afiliação: |
Ana Cristina Miranda Senna Gouvêa; MANUELA CRISTINA P DE A SANTIAGO, CTAA; RONOEL LUIZ DE OLIVEIRA GODOY, CTAA. |
Título: |
Avaliação do perfil antociânico no fruto da Terminalia catappa L. POR CLAE/DAD. |
Ano de publicação: |
2014 |
Fonte/Imprenta: |
In: FÓRUM DE PÓS-GRADUAÇÃO DA UNIVERSIDADE FEDERAL RURAL DO RIO DE JANEIRO, 9., 2014, Seropédica. A ética na pesquisa: anais. Seropédica: Universidade Federal Rural do Rio de Janeiro, 2014. |
Páginas: |
1 p. |
Descrição Física: |
1 CD-ROM. |
ISSN: |
1984-0632 |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Antocianinas; Espectrômetro de massas. |
Thesagro: |
Cromatografia; Terminalia Catappa. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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