| |
|
|
| Registros recuperados : 3 | |
| 1. |  | FRANCISCO, V. C.; BELETATO, R. M.; AZEREDO, H. M. C. de; HAGUIWARA, M. M. H.; NASSU, R. T. Qualitative analysis of volatile compounds in beef burgers with different types of packaging. In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY, 71., 2025, Girona, GR. Real meat, real care: abstract book. Girona, GR: IRTA, 2025. p. 89-90. 71st ICoMST.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação; Embrapa Pecuária Sudeste. |
|    |
| 2. |  | SANTOS, L. E. dos; SILVA, T. J. P. da; FREITAS, M. Q. de; CUNHA, E. A. da; HAGUIWARA, M. M. H. Avaliação da recuperação da condição corporal e de processos pós abate no rendimento e nas características de carcaça de ovelhas Santa Inês. Boletim de Indústria Animal, Nova Odessa, v. 68, n. n, p. p. 165-173, jul./dez. 2011.| Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
| 3. |  | BELETATO, R. M.; FRANCISCO, V. C.; HAGUIWARA, M. M. H.; MAURICIO, R. A.; AZEREDO, H. M. C. de; NASSU, R. T. Instrumental color stability of frozen beef burgers in different packagings. In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY, 71., 2025, Girona, GR. Real meat, real care: abstract book. Girona, GR: IRTA, 2025. p. 91-92. 71st ICoMST.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação; Embrapa Pecuária Sudeste. |
|    |
| Registros recuperados : 3 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | MONCADA, P.; MARTINEZ, C. P.; BORRERO, J.; CHATEL, M.; GAUCH JR. H.; GUIMARÃES, E. P.; TOHME, J.; McCOUCH, S. R. Quantitative trait loci for yield and yield components in an Oryza sativa x Oryza rufipogon BC2F2 population evaluated in an upland environment. Theoretical and Applied Genetics, v. 102, n. 1, p. 41-52, 2001.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado |
| Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
|    |
| Registros recuperados : 1 | |
|
| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|