BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoSILVA, A. C. B.; TEODORO, A. V.; OLIVEIRA, E. E.; MACIEL, A. G. S. Lethal and sublethal effects of neem oil to the predatory mite Proprioseiopsis neotropicus (Acari: Phytoseiidae). Revista Colombiana de Entomología, v. 39, n.2, p. 221-225, Julio/Diciembre, 2013.

Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros.

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2.Imagem marcado/desmarcadoRÊGO, A. S.; TEODORO, A. V.; MACIEL, A. G. S.; SARMENTO, R. A. Relative contribution of biotic and abiotic factors to the population density of the cassava green mite, Mononychellus tanajoa (Acari: Tetranychidae). Experimental and Applied Acarology, v. 60, n. 4, p. 479-484, ago. 2013.

Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros.

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3.Imagem marcado/desmarcadoCOSTA, É. C.; TEODORO, A. V.; RÊGO, A. S.; MACIEL, A. G. S.; SARMENTO, R. A. Population structure and dynamics of the cassava green mite Mononychellus tanajoa (Bondar) and the predator Euseius ho (DeLeon) (Acari: Tetranychidae, Phytoseiidae). Aracaju, SE: Embrapa Tabuleiros Costeiros, jan. 2013.

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4.Imagem marcado/desmarcadoTEODORO, A. V.; SILVA, A. C. B.; OLIVEIRA, E. E.; MACIEL, A. G. S. Efeitos letais e subletais do óleo de nim sobre o ácaro predador Proprioseiopsis neotropicus (Ehara) (Acari: Phytoseiidae). In: CONGRESSO BRASILEIRO DE ENTOMOLOGIA, 24., 2012, Curitiba. Anais web. Curitiba: SEB: UFPR, 2012. Resumo em anais.

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5.Imagem marcado/desmarcadoMACIEL, A. G. S.; REGO, A. S.; COSTA, E. C.; SILVA, E. A. da; TEODORO, A. V. Influência de variáveis ambientais sobre a densidade populacional do ácaro predador Euseius ho DeLeon (ACARI: PHYTOSEIIDAE). In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE ACAROLOGIA, 3., 2011, Campinas. [Resumos]. Campinas: Instituto Biológico, 2011.

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6.Imagem marcado/desmarcadoTEODORO, A. V.; SILVA, A. C. B.; MACIEL, A. G. S.; REGO, A. S.; OLIVIERA, E. E. Toxicidade letal e subletal do óleo de nim ao ácaro verde da mandioca Mononychellus tanajoa (Acari: Tetranychidae). In: CONGRESSO BRASILEIRO DE ENTOMOLOGIA, 24., 2012, Curitiba. Anais web. Curitiba: SEB: UFPR, 2012. Resumo em anais.

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1.Imagem marcado/desmarcadoBORGES, C. V.; BELIN, M. A. F.; AMORIM, E. P.; MINATEL, I. O.; MONTEIRO, G. C.; GOMEZ, H. A. G.; MONAR, G. R. S.; LIMA, G. P. P. Bioactive amines changes during the ripening and thermal processes of bananas and plantains. Food Chemistry, 298, e125020, 2019.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura.
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2.Imagem marcado/desmarcadoGOMEZ, H. A. G.; NIEDERAUER, G. F.; MINATEL, I. O.; ANTUNES, E. R. M.; CARNEIRO, M. J.; SAWAYA, A. C. H. F.; ZANUS, M. C.; RITSCHEL, P. S.; QUECINI, V.; LIMA, G. P. P.; MARQUES, M. O. M. Metabolite profiling reveals the influence of grapevine genetic distance on the chemical signature of juices. Journal of the Science of Food and Agriculture, 2023. 1-15 Disponível em: https://doi.org/https://doi.org/10.1002/jsfa.13124. Acesso em: 6 dez. 2023
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 2
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.
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3.Imagem marcado/desmarcadoGOMEZ, H. A. G.; NIEDERAUER, G. F.; MINATEL, I. O.; ANTUNES, E. R. M.; CARNEIRO, M. J.; SAWAYA, A. C. H. F.; ZANUS, M. C.; RITSCHEL, P. S.; QUECINI, V.; LIMA, G. P. P.; MARQUES, M. O. M. Metabolite profiling reveals the influenceof grapevine genetic distance on the chemicalsignature of juices. Journal of the Science of Food and Agriculture, n. 104, p. 2383-2397, dec. 2023.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 2
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.
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4.Imagem marcado/desmarcadoGOMEZ, H. A. G.; MARQUES, M. O. M; BORGES, C. O.; MINATE, I. O.; MONTEIRO, G. C.; RITSCHEL, P. S.; ZANUS, M. C.; DIAMANTE, M. S.; KLUGE, R. A.; LIMA; LIMA, G. P. P. Biogenic amines and the antioxidant capacity of juice and wine from brazilian hybrid grapevines. Plant Foods for Human Nutrition, v. 75, p. 258-264, March 2020.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 2
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.
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5.Imagem marcado/desmarcadoBORGES, C. V.; AMORIM, E. P.; LEONEL, M.; GOMEZ, H. A. G.; SANTOS, T. P. R. dos; LEDO, C. A. da S.; BELIN, M. A. F.; ALMEIDA, S. L. de; MINATEL, I. O.; LIMA, G. P. p. Post-harvest physicochemical profile and bioactive compounds of 19 bananas and plantains genotypes. Bragantia, Campinas, v. 78, n. 2, p.284-296, 2019.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 1
Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura.
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6.Imagem marcado/desmarcadoGÓMEZ, H. A. G.; NIEDERAUER, G. F.; MINATEL, I. O.; ANTUNES, E. R. M.; CARNEIRO, M. J.; SAWAYA, A. C. H. F.; ZANUS, M. C.; RITSCHEL, P. S.; QUECINI, V.; LIMA, G. P. P.; MARQUES, M. O. M. Wine metabolome and sensory analysesdemonstrate the oenological potential ofnovel grapevine genotypes for sustainableviticulture in warm climates. Journal of the Science of Food and Agriculture, n. 105, p. 329-341, Aug. 2024.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 2
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