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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sudeste. |
Data corrente: |
19/12/2014 |
Data da última atualização: |
11/05/2023 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
LASSER, K. R.; MOATE, P. J.; WILLIAMS, S. R. O.; DEIGHTON, M. H.; MERTIN, C.; HEGARTY, R. S.; BERNDT, A.; IWAASA, A. D. |
Afiliação: |
K. R. LASSEY, LASSEY RESEARCG & EDUCATION Ltd/ LOWER HUTT, NEW ZEALAND; P. J. MOATE, DEPT. ENVIRONMENT AND PRIMARY INDUSTRIES (DEPI)/ ELLINBANK; S. R. O. WILLIAMS, DEPARTMENT OF ENVIRONMENT AND PRIMARY INDUSTRIES/ELLINBANK; M. H. DEIGHTON, DEPARTMENT OF ENVIRONMENT AND PRIMARY INDUSTRIES/ELLINBANK; C. MARTIN, INRA/SAINT-GENES-CHAMPANELLE; R. S. HEGARTY, CLERMONT UNIVERITÉ / ARMIDALE; ALEXANDRE BERNDT, CPPSE; A. D. IWAASA, AGRICULTURE AND AGRI-FOOD CANADA/SASKATCHEWAN. |
Título: |
Permeation tubes: the source of SF6. |
Ano de publicação: |
2014 |
Fonte/Imprenta: |
In: LAMBERT, M. G. Guidelines for use of surphur hexafluoride (SF6) tracer technique to measure enteric methane emissions from ruminants. Wellington: New Zealand Agricultural Greenhouse Gas Research Center, 2014. |
Páginas: |
p. 27-48. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Disponivel em : http://www.globalresearchalliance.org |
Conteúdo: |
This chapter looks at the designs of permeation tubes used by various research groups, the determination of SF6 release rate from individual tubes (?tube calibration?), and investigations of tube performance. |
Palavras-Chave: |
Tube calibration. |
Thesagro: |
Metano. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 3 | |
1. |  | SBAMPATO, C. G.; ABREU, L. R. de; FURTADO, M. M. Queijo gorgonzola fabricado com leite pasteurizado por ejetor de vapor e HTST: parâmetros físicos-químicos e sensoriais, Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 35, n. 1, p. 191-200, jan. 2000. Título em inglês: Gorgonzola type cheese manufactured with milk pasteurized by the HTST and steam ejector systems: physic-chemical and sensory parameters.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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2. |  | GONCHOROSKI, G. Z.; MARTIN, A.; RAPHAEL, G.; RODRIGUES, L. A.; FURTADO, M. M.; MOURAO, G.; LEUCHTENBERGER, C. Intergroup conflict and myiasis-induced mortality in a giant otter from the brazilian pantanal: implications for population conservation. IUCN Otter Specialist Group Bulletin, v. 42, n. 2, p. 63 - 70. Report.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 4 |
Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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3. |  | FREIRE, L.; BRAGA, P. A. C.; FURTADO, M. M.; DELAFIORI, J.; DIAS-AUDIBERT, F. L.; PEREIRA, G. E.; REYES, F. D.; CATHARINO, R. R.; SANT'ANA, A. S. From grape to wine: Fate of ochratoxin A during red, rose, and white winemaking process and the presence of ochratoxin derivatives in the final products. Food Control, v. 113, p. 107167, 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
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Registros recuperados : 3 | |
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