| |
|
|
| Registros recuperados : 4 | |
| 1. |  | HULSHOF, R. B. A.; BERNDT, A.; GERRITS, W. J. J.; DIJKSTRA, J.; ZIJDERVELD, S. M. van; NEWBOLD, J. R.; PERDOK, H. B. Dietary nitrate supplementation reduces methane emission in beef cattle fed sugarcane-based diets. Journal of Animal Science, v. 90, n. 7, p. 2317-2323, jul. 2012.| Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
|    |
| 2. |  | MENEGAZZI, G.; GILES, P. Y.; MATTIAUDA, D. A.; ELIZONDO, F.; GENRO, T. C. M.; GERRITS, W. J. J.; DIJKSTRA, J.; CHILIBROSTE, P. Diurnal variation in water-soluble carbohydrate contents of pasture affects milk production of dairy cattle: a simulation approach. Animal: science proceedings, v. 13, n. 4, p. 579-580, Sept. 2022.| Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
|    |
| 3. |  | MENEGAZZI, G.; DORAO, C.; LOZA, C.; TALMÓN, D.; MATTIAUDA, D. A.; GENRO, T. C. M.; GERRITS, W. J. J.; DIJKSTRA, J.; CHILIBROSTE, P. Effects of postgrazing sward height on individual and per-hectare milk production of supplemented high-producing dairy cows. Journal of Dairy Science, v. 108, n. 12, p. 13326-13343, 2025.| Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
|    |
| 4. |  | MENEGAZZI, G.; GILES, P. Y.; BUSANELLO, M.; FAST, O.; MATTIAUDA, D. A.; GENRO, T. C. M.; GERRITS, W. J. J.; DIJKSTRA, J.; CHILIBROSTE, P. Relationships between sward structure, behaviour and performance of grazing Holstein dairy cows: a canonical approach. Animal: science proceedings, v. 14, n. 4, p. 639, 2023.| Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
|    |
| Registros recuperados : 4 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 6 | |
| 4. |  | SIMÕES, M. G.; RABELO, J. G.; DOMINGUES, A. F. N.; OLIVEIRA, E. B.; FERREIRA, C. L. de L. F. Physicochemical properties of Butter cheese from Marajó manufactured with buffalo milk and cow milk. IOSR Journal Of Environmental Science, Toxicology And Food Technology, v. 5, n. 3, p. 83-88, Jul./Aug. 2013.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: C - 0 |
| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
|    |
| 5. |  | TONUCCI, L. B.; SANTOS, K. M. O. dos; FERREIRA, C. L. de L. F.; RIBEIRO, S. M. R.; OLIVEIRA, L. L. de; MARTINO, H. S. D. Gut microbiota and probiotics: Focus on diabetes mellitus. Critical Reviews in food Science and Nutrition, v. 57, n. 11, p. 2296-2309, 2017.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
| 6. |  | SIMÕES, M. G.; DOMINGUES, A. F. N.; MACIEL, L. P.; RABELO, J. G.; OLIVEIRA, E. B. de; FERREIRA, C. L. de L. F. Efeito da adição de leite bovino ao leite de búfala nas diferentes características do queijo artesanal do Marajó, tipo creme. Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes, Juiz de Fora, v. 68, n. 391, p. 32-40, mar./abr. 2013.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 3 |
| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
|    |
| Registros recuperados : 6 | |
|
| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|