|
|
Registros recuperados : 6 | |
2. |  | LOVATTO, M. T.; BISOGNIN, D. A.; TREPTOW, R. de O.; STORCK, L.; GNOCATO, F. S. Processamento mínimo de tubérculos de batata de baixo valor comercial. Horticultura Brasileira, Brasília, DF, v. 30, n. 2, p. 258-265, abr./jun. 2012. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|    |
3. |  | GIRARDI, G. C.; LOVATTO, M.; UBERTI, A.; ECKER, S. L.; LUGARESI, A.; GIACOBBO, C. L.; MAYER, N. A. Comportamento vegetativo e fenológico da cv. BRS Libra em função de diferentes porta-enxertos em Chapecó-SC. In: ENCUENTRO LATINOAMERICANO PRUNUS SIN FRONTERAS, 6., 2015, Pelotas. Anais... Brasília, DF: Embrapa, 2015. p. 196-199. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
|   |
4. |  | SANTANA, A. S.; UBERTI, A.; LOVATTO, M.; PRADO, J. do; SANTOS, M. V. DOS; ROCHA, J. R. A. S. C.; MAYER, N. A.; GIACOBBO, C. L. Adaptability and stability of peach yield of cultivar BRS Libra grafted on different rootstocks in the subtropics. Crop Breeding and Applied Biotechnology, v. 20, n. 2, e314620218, 2020. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
|    |
5. |  | BENDER, A. B. B.; SPERONI, C. S.; SALVADOR, P. R.; LOUREIRO, B. B.; LOVATTO, N. M.; GOULART, F. R.; LOVATTO, M. T.; MIRANDA, M. Z. de; SILVA, L. P.; PENNA, N. G. Grape pomace skins and the effects of its inclusion in the technological properties of muffins. Journal of Culinary Science & Technology, 2016. 15 p. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
|   |
6. |  | BENDER, A. B. B.; SPERONI, C. S.; SALVADOR, P. R.; LOUREIRO, B. B.; LOVATTO, N. M.; GOULART, F. R.; LOVATTO, M. T.; MIRANDA, M. Z. de; SILVA, L. P.; PENNA, N. G. Grape pomace skins and the effects of its inclusion in the technological properties of muffins. Journal of Culinary Science & Technology, v. 15, n. 2, p. 143-157, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
|    |
Registros recuperados : 6 | |
|
|
Registros recuperados : 4 | |
1. |  | LIMA, A. R. C.; RESENDE, K. T.; TEIXEIRA, I. A. M. A.; BOMPADRE, T. F. V.; FRIGHETTO, R. T. S.; FERNANDES, M. H. M. R. Methane emission and digestibility of goats subjected to feed restriction. In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ENERGY AND PROTEIN METABOLISM AND NUTRITION, 4., 2013, Sacramento. [Proceedings...] Wageningen: Wageningen Academic, 2013. p. 119-120.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
|   |
2. |  | LIMA, A. R. C.; FERNANDES, M. H. M. R.; TEIXEIRA, I. A. M. A.; FRIGHETTO, R. T. S.; BOMPADRE, T. F. V.; BIAGIOLI, B.; MEISTER, N. C.; RESENDE, K. T. de. Effects of feed restriction and forage: concentrate ratio on digestibility, methane emission, and energy utilization by goats. Revista Brasileira de Zootecnia, Viçosa, v. 45, n. 12, p. 781-787, 2016.Tipo: Nota Técnica/Nota Científica |
Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
|    |
3. |  | LIMA, A. R. C.; RESENDE, K. T.; TEIXEIRA, I. A. M. A.; FERNANDES, M. H. M. R.; FRIGHETTO, R. T. S.; DIAS E SILVA, N. C.; BOMPADRE, T. F. V.; RIVERA, A. R.; JUNIOR, C. S. R. Methane production of goats during feed restriction and refeeding. Advances in animal biosciences, v. 4, n. 2, p. 523, 2013. Edição dos Proceedings of the 5th Greenhouse Gases and Animal Agriculture Conference, 2013 June, Dublin.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
|    |
4. |  | LIMA, A. C. V.; RESENDE, K. T.; TEIXEIRA, I. A. M. A.; FERNANDES, M. H. M. R.; FRIGHETTO, R. T. S.; BONFÁ, H. C.; JUNIOR, C. S. R.; DIAS E SILVA, N. C. Methane production of goats fed different forage: concentrate ratio. In: ANNUAL MEETING BRAZILIAN SOCIETY OF ANIMAL SCIENCE, 50., 2013, Campinas. The integration of Knowledge in animal production: abstracts. Campinas: SBZ, 2013. 1 CD ROM. Ref. P2-A2.87.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
|    |
Registros recuperados : 4 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|