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| Registros recuperados : 15 | |
| 13. |  | DAHAL, G.; GAUHL, F.; PASBERG-GAUHL, C.; HUGHES, J. d'A.; THOTTAPPILLY, G.; LOCKHART, B. Evaluation of micropropagated plantain and banana (Musa spp.) for banana streak badnavirus incidence under field and screenhouse conditions in Nigeria. Annals of Applied Biology, Great Britain, v. 134, n. 2, p. 181-191, 1999. Este documento foi fornecido pela British Library.| Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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| 14. |  | MIGNOUNA, J. HD.; SYC, NG.; THOTTAPPILLY, G.; DIXON, A.; AKANO, A.; N. Q. NG.; BOKANGA, M. Recent advances in cassava biotechnology research at IITA Revista Brasileira de Mandioca, Cruz das Almas, v. 17, p. 25, nov., 1998. Suplemento.| Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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| 15. |  | SINGH, S. R.; JACKAI, L. E. N.; THOTTAPPILLY, G.; CARDWELL, K. F.; MYERS, G. O. Status of research on constraints to cowpea production. In:THOTTAPPILLY, G.; MONTI, L.M.; MOHAN RAJ, D.R.; MOORE, A.W., eds. Biotechonology: enhancing research on tropical crops in Africa. IBADAN:CTA/IITA, 1992. p.21-26.| Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
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| Registros recuperados : 15 | |
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| Registros recuperados : 4 | |
| 2. |  | CASTRILLON, R. G.; MARQUES, C.; FARIAS, F. O.; HELM, C. V.; MATHIAS, A. L. Enhancement of oat cereal bars with added Araucaria angustifolia flour: seed, almond or bark. Ciência Rural, v. 54, n. 11, e20230509, 2024.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
| Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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| 3. |  | MUSSAGY, C. U.; FARIAS, F. O.; SASAKI, J. C.; SCONTRI, M.; PICHELI, F.; SANTOS-EBINUMA, V. C.; AZEREDO, H. M. C. de; PESSOA JR., A. P.; HERCULANO, R. D. Eutectic solvent-based bioactive films functionalized with microbial astaxanthin extends shelf life of fresh strawberries. Materials Today Chemistry, v. 33, 101721, 2023.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 4. |  | LEAL, F. C.; UEDA, K. M.; M. S. T, ARANTES; LIMA, T. A. de M. de; HANSEL, F. A.; MAGALHAES, W. L. E.; HELM, C. V.; FREITAS, R. A. de; FARIAS, F. O.; MAFRA, M. R.; IGARASHI-MAFRA, L. Impact of defibrillation technique on the rheological, thermo-mechanical, and nutritional properties of nanosuspensions produced from multiple fractions of pinhão seed (Araucaria angustifolia (Bertol.) Kuntze). Food Chemistry, v. 440, 138195, p. 1-10, 2024.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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| Registros recuperados : 4 | |
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