|
|
Registros recuperados : 4 | |
1. | | SANTOS, S. A.; SILVA, L. A. C. da; ABREU, U. G. P. de; JANK, L.; OGIHARA, L. K.; PARRILI, M.; MATSUHARA, S. A. Avaliação de descritores fenotípicos de populações da Grama-do-cerrado no pico de seca, Pantanal. In: SIMPÓSIO INTERNACIONAL SOBRE MELHORAMENTO DE FORRAGEIRAS, 2007, Campo Grande, MS. Palestras_resumos [do]... Campo Grande, MS: Embrapa Gado de Corte, 2007. 3 p. 1 CD-ROM. CNPGC. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
| |
2. | | SANTOS, S. A.; SILVA, L. A. C. da; ABREU, U. G. P. de; JANK, L.; OGIHARA, L. K.; PARRILI, M.; MATSUHARA, S. A. Avaliação de descritores fenotípicos de populações da Grama-do-Cerrado no pico de seca, Pantanal. In: SIMPÓSIO INTERNACIONAL SOBRE MELHORAMENTO DE FORRAGEIRAS, 2007, Campo Grande, MS. Anais... Campo Grande: Gado de Corte, 2007. 3 p. Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
| |
3. | | PARRILI, M.; MATSUHARA, S. A.; ARRIGONI, M. D. B.; MARTINS, C. L.; MILLEN, D. D.; PACHECO, R. D. L.; SARTI, L. M. N.; BALDIN, S. R.; PARRA, F. S. Características produtivas de novilhas submetidas à restrição alimentar e dieta suplementada com vitaminas D e E. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 46, n. 8, p. 920-927, ago. 2011. Título em inglês: Productive traits of heifers subjected to feed restriction and diet supplemented with vitamins D and E. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
| |
4. | | PEREIRA, L. A. G.; SILVA, A. G. DE B.; OLIVEIRA, V. A. DE.; BACHI, A.; SANTOS, S. A.; ABREU, U. G. P. de; PARRILI, M.; RODRIGUES, L. G. L.; ARAUJO, M. T. B. D. Critérios visuais subjetivos na avaliação da performance funcional de cavalos Pantaneiros durante julgamento. SIMPÓSIO SOBRE RECURSOS NATURAIS E SOCIOECONÔMICOS DO PANTANAL, 5., 2010, Corumbá, MS. Anais... Corumbá: Embrapa Pantanal: UFMS; Campinas: ICS do Brasil, 2010. 1 CD-ROM SIMPAN 2010. Não Paginado Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
| |
Registros recuperados : 4 | |
|
|
| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Arroz e Feijão. Para informações adicionais entre em contato com cnpaf.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Arroz e Feijão. |
Data corrente: |
05/10/2017 |
Data da última atualização: |
05/10/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 2 |
Autoria: |
BALIGAR, V. C.; FAGERIA, N. K. |
Afiliação: |
V. C. BALIGAR, USDA; NAND KUMAR FAGERIA, CNPAF. |
Título: |
Influence of nitrogen forms and levels on the growth and nutrition of cacao. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Plant Nutrition, New York, v. 40, n. 5, p. 709-718, 2017. |
ISSN: |
0190-4167 |
DOI: |
10.1080/01904167.2016.1262401 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Ammonium and nitrate are the major forms of nitrogen (N) present in tropical soils. An experiment was conducted to assess the influence of nitrate and ammonium forms (N03-, NH4+, and mix of N03- + NH4+), and levels (1.5-12.0 mM) of N on the growth and nutrition of cacao (Theobroma cacao L). Growth parameters were significantly influenced by N forms, and nitrogen supplied as NH4+ proved better for the growth of cacao compared with N03- form and mixtures of these two forms. Irrespective of the forms of N, levels of N had no significant effect on plant growth parameters. Nutrient efficiency ratios (NERs)(shoot dry matter produced per unit of nutrient uptake) for macronutrients were sulfur» phosphorus» calcium> magnesium> nitrogen > potassium (S>p> Ca» Mg> N> K) and for micronutrients NERs were in the order of copper» boron» zinc» ironc- manganese (Cu» B> Zn> Fe>Mn). |
Thesagro: |
Cacau; Microelemento; Nitrogênio. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
Marc: |
LEADER 01482naa a2200193 a 4500 001 2076776 005 2017-10-05 008 2017 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a0190-4167 024 7 $a10.1080/01904167.2016.1262401$2DOI 100 1 $aBALIGAR, V. C. 245 $aInfluence of nitrogen forms and levels on the growth and nutrition of cacao.$h[electronic resource] 260 $c2017 520 $aAmmonium and nitrate are the major forms of nitrogen (N) present in tropical soils. An experiment was conducted to assess the influence of nitrate and ammonium forms (N03-, NH4+, and mix of N03- + NH4+), and levels (1.5-12.0 mM) of N on the growth and nutrition of cacao (Theobroma cacao L). Growth parameters were significantly influenced by N forms, and nitrogen supplied as NH4+ proved better for the growth of cacao compared with N03- form and mixtures of these two forms. Irrespective of the forms of N, levels of N had no significant effect on plant growth parameters. Nutrient efficiency ratios (NERs)(shoot dry matter produced per unit of nutrient uptake) for macronutrients were sulfur» phosphorus» calcium> magnesium> nitrogen > potassium (S>p> Ca» Mg> N> K) and for micronutrients NERs were in the order of copper» boron» zinc» ironc- manganese (Cu» B> Zn> Fe>Mn). 650 $aCacau 650 $aMicroelemento 650 $aNitrogênio 700 1 $aFAGERIA, N. K. 773 $tJournal of Plant Nutrition, New York$gv. 40, n. 5, p. 709-718, 2017.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|