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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Arroz e Feijão. |
Data corrente: |
22/06/2016 |
Data da última atualização: |
03/09/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
NASCENTE, A. S.; MELO, L. C.; ROSA, P. H. |
Afiliação: |
ADRIANO STEPHAN NASCENTE, CNPAF; LEONARDO CUNHA MELO, CNPAF; PAULO HOLANDA ROSA. |
Título: |
Growth analysis of early genotypes of common beans. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
Annual Report of the Bean Improvement Cooperative, Prosser, v. 59, p. 249-250, Apr. 2016. |
ISSN: |
0084-7747 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The aim of this study was to characterize the agronomic performance of three elite genotypes of common bean with early cycle by growth analysis technique. |
Thesagro: |
Características agronômicas; Feijão; Genótipo; Phaseolus vulgaris. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/144659/1/CNPAF-2016-p249.pdf
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Marc: |
LEADER 00756naa a2200205 a 4500 001 2047665 005 2020-09-03 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a0084-7747 100 1 $aNASCENTE, A. S. 245 $aGrowth analysis of early genotypes of common beans.$h[electronic resource] 260 $c2016 520 $aThe aim of this study was to characterize the agronomic performance of three elite genotypes of common bean with early cycle by growth analysis technique. 650 $aCaracterísticas agronômicas 650 $aFeijão 650 $aGenótipo 650 $aPhaseolus vulgaris 700 1 $aMELO, L. C. 700 1 $aROSA, P. H. 773 $tAnnual Report of the Bean Improvement Cooperative, Prosser$gv. 59, p. 249-250, Apr. 2016.
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Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |
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Biblioteca |
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Registros recuperados : 1 | |
1. | | FÉLIX, D. O.; SILVA, A. S.; FIALHO, A. T. S.; OLIVEIRA, C. J. P; BRITO, C. O.; TAVERNARI, F. de C.; RIBEIRO JUNIOR, V.; ROSTAGNO, H. S.; ALBINO, L. F. T. Fat-soluble vitamin supplementation levels in diets for laying hens from 28 to 44 weeks of age. Brazilian Journal of Poultry Science, v. 22, n. 3, p. 1-10, 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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Registros recuperados : 1 | |
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