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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | MOURÃO, H. A, J. L.; AVANSI, W.; OLIVEIRA, J. E.; FIRMIANO, E. S.; RIBEIRO, C. A study of the precursors and photoactivity of nanostructures of Ti oxides synthesized by the alkaline hydrothermal method. Science of Advanced Materials, [s. L.], v. 5, n. 1, p. 1-13, 2013. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 3 | |
2. |  | BARANZELLI, J.; PINTO, V. Z.; COLUSSI, R.; BRUNI, G. P.; EVANGELHO, J. A. do; ZAVAREZE, E.; MIRANDA, M. Z. de; DIAS, A. R. G. Caracterização de amido de diferentes cultivares de trigo. In: SIMPOSIO DE ALIMENTOS, 9., 2015, Passo Fundo. A indústria de alimentos e a saúde do consumidor: [anais]. Passo Fundo: UPF, 2015. Ciência de alimentos, trabalho C42. 5 p.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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3. |  | EVANGELHO, J. A. do; CRIZEL, R. L.; CHAVES, F. C.; PRIETTO, L.; PINTO, V. Z.; MIRANDA, M. Z. de; DIAS, A. R. G.; ZAVAREZE, E. da R. Thermal and irradiation resistance of folic acid encapsulated in zein ultrafine fibers or nanocapsules produced by electrospinning and electrospraying. Food Research International, v. 124, p. 137-146, Oct. 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado |
Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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Registros recuperados : 3 | |
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