Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Suínos e Aves.
Data corrente:  23/11/2004
Data da última atualização:  30/03/2010
Autoria:  GORDON, S. H.; CHARLES, D. R.
Título:  Niche and organic chicken products: their technology and scientific principles.
Ano de publicação:  2002
Fonte/Imprenta:  Nottingham: Nottingham University Press, 2002.
Páginas:  320 p.
ISBN:  1-897676-96-4
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Historical background; Market background; Protein sources for organic and niche poultry; Market background and bird growth characteristics; Carcass damage, colours and nutrient composition; Conversion of muscle to meat, flavour and tenderness: discussion of meat quality issues; Pasture types and pasture management; Organic pullet rearing; Background to poultry production practice and scope for adaption to organic production; Whole farm systems including organic chickens: nutrient balances and viability; Rotations and constraints.
Palavras-Chave:  Pintos.
Thesagro:  Criação; Dejeto; Frango; Manejo; Matéria Orgânica.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Suínos e Aves (CNPSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPSA15176 - 1ADCLV - PP636.50831G665n2004.05214
Voltar
Expressão de busca inválida. Verifique!!!
Expressão de busca inválida. Verifique!!!
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional