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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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21.Imagem marcado/desmarcadoDOMINGOS, D. F.; FARIA, A. F. de; GALAVERNA, R. S.; EBERLIN, M. N.; GREENFIELD, P.; ZUCCHI, T. D.; MELO, I. S. de; TRAN-DINH, N.; MIDGLEY, D.; OLIVEIRA, V. M. Genomic and chemical insights into biosurfactant production by the mangrove-derived strain Bacillus safensis CCMA-560. Applied Microbiology and Biotechnology, Heidelberg, v. 99, n. 7, p. 3155-3167, 2015.

Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente.

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22.Imagem marcado/desmarcadoLEÃO, B. C. S.; FRIGONI, N. A. S. R.; NOGUEIRA, E.; CABRAL, E. C.; FERREIRA, C. R.; EBERLIN, M. N.; ACCORSI, M. F.; NEVES, T. V.; MINGOTI, G. Z. Membrane lipid profile of in vitro-produced embryos is affected by vitrification but not by long-term dietary supplementation of polyunsaturated fatty acids for oocyte donor beef heifers. Reproduction, Fertility and Development, v. 29, n.6, p. 1217-1230, 2017.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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23.Imagem marcado/desmarcadoROSA, J. S. da; FREITAS-SILVA, O.; ROUWS, J. R. C.; MOREIRA, I. G. da S.; NOVAES, F. J. M.; AZEVEDO, D. de A.; SCHWAB, N.; GODOY, R. L. de O.; EBERLIN, M. N.; REZENDE, C. M. de. Mass spectrometry screening of Arabica coffee roasting: A non-target and non-volatile approach by EASI-MS and ESI-MS. Food Research International [online], v. 89, part 2, p. 967-975, nov. 2016.

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.

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24.Imagem marcado/desmarcadoROSA, J. S. da; FREITAS-SILVA, O.; ROUWS, J. R. C.; MOREIRA, I. G. da S.; NOVAES, F. J. M.; AZEVEDO, D. de A.; SCHWAB, N.; GODOY, R. L. de O.; EBERLIN, M. N.; REZENDE, C. M. de. Mass spectrometry screening of Arabica coffee roasting: A non-target and non-volatile approach by EASI-MS and ESI-MS Food Research International [online], v. 89, part 2, p. 967-975, nov. 2016.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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25.Imagem marcado/desmarcadoCORDEIRO, I. B.; CASTRO, D. P.; NOGUEIRA, P. P. O.; ANGELO, P. C. S.; NOGUEIRA, P. A.; GONÇALVES, J. F. C.; PEREIRA, A. M. R. F.; GARCIA, J. S.; SOUZA, G. H. M. F.; ARRUDA, M. A. Z.; EBERLIN, M. N.; ASTOLFI-FILHO, S.; ANDRADE, E. V.; LÓPEZ-LOZANO, J. L. Electrophoresis and spectrometric analyses of adaptation-related proteins in thermally stressed Chromobacterium violaceum. Genetics and Molecular Research, v. 12, n. 4, p. 5057-5071, 2013.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental.

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26.Imagem marcado/desmarcadoSUDANO, M. J; SANTOS, V. G.; TATA, A.; FERREIRA, C. R.; PASCHOAL, D. M.; TATIANA D. S. RASCADO; CROCOMO, L. F.; MAGALHÃES, L. C. O.; GUASTALI, M. D.; MAZIERO, R. R. D.; MONTEIRO, B. A.; EBERLIN, M. N.; MACHADO, R.; LANDIM-ALVARENGA, F. D. C. Multivariate and univariate statistical analysis of data from single bovine embryo lipid analysis by MALDI. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE ESPECTROSCOPIA DE MASSAS, 4., 2011, Campinas.. Anais... Campinas: Sociedade Brasileira de Espectrometria de Massas, 2011.

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

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27.Imagem marcado/desmarcadoABAKERLI, R. B.; SPARRAPAN, R.; SAWAYA, A. C. H. F.; EBERLIN, M. N.; JARA, J. L. P.; RODRIGUES, N. R.; FAY, E. F.; LUIZ, A. J. B.; GALVÃO, T. D. L.; MARTINS, D. dos S.; YAMANISHI, O. K; TOLEDO, H. H. B. de. Carbon disulfide formation in papaya under conditions of dithiocarbamate residue analysis. Food Chemistry, Essex, v. 188, p. 71-76, 2015.

Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Meio Ambiente.
Data corrente:  04/12/2015
Data da última atualização:  04/01/2023
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  ABAKERLI, R. B.; SPARRAPAN, R.; SAWAYA, A. C. H. F.; EBERLIN, M. N.; JARA, J. L. P.; RODRIGUES, N. R.; FAY, E. F.; LUIZ, A. J. B.; GALVÃO, T. D. L.; MARTINS, D. dos S.; YAMANISHI, O. K; TOLEDO, H. H. B. de.
Afiliação:  ROSANGELA BLOTTA ABAKERLI, CPQBA-Unicamp; REGINA SPARRAPAN; ALEXANDRA CHRISTINE HELENA FRANKLAND SAWAYA, IB-Unicamp; MARCOS NOGUEIRA EBERLIN, IQ-UNICAMP; JOSE LUIS PAZ JARA, OQ-UNICAMP; NADIA REGINA RODRIGUES, CPQBA-UNICAMP; ELISABETH FRANCISCONI FAY, CNPMA; ALFREDO JOSE BARRETO LUIZ, CNPMA; TARCILO DAVID LOBO GALVAO, EBDA; DAVID DOS SANTOS MARTINS, INCAPER; OSVALDO KIYOSHI YAMANISHI, UNB; HELOISA HELENA BARRETO DE TOLEDO, IAL.
Título:  Carbon disulfide formation in papaya under conditions of dithiocarbamate residue analysis.
Ano de publicação:  2015
Fonte/Imprenta:  Food Chemistry, Essex, v. 188, p. 71-76, 2015.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Abstract: Golden, Sunrise Solo and Tainung cultivars of papaya were found to release CS2 when submitted to experimental conditions of dithiocarbamate residue analysis. Three common analytical methods were used to quantitate CS2; one spectrophotometric method and two chromatographic methods. All three methods gave positive CS2 results for all three papaya varieties. Other endogenous compounds present in isooctane extracts of papaya fractions detected via gas chromatography (GC/ITD) using electron ionization (EI) were: carbonyl sulfide, dimethyl sulfide, carbon disulfide, 2-methylthiophene, 3-methylthiophene, 2-ethylthiophene, 3-ethylthiophene, benzylisothiocyanate, benzylthiocyanate and benzonitrile. Control samples were obtained from papaya plantations cultivated in experimental areas, in which no treatment with fungicides of the dithiocarbamate group was applied. Endogenous CS2 levels were compared with true dithiocarbamate residues measured in papaya samples from the field trials following applications of the mancozeb fungicide. Three days after application, true dithiocarbamate residues, measured by the procedure with isooctane partitioning and GC?ITD, were at the average level of 2 mg kg1.
Palavras-Chave:  Benzylisothiocyanate; Dithiocarbamate; Papaya; Residue analysis.
Thesagro:  Carica papaya; Cromatografia; Espectrofotometria; Resíduo químico; Substância tóxica.
Thesaurus NAL:  carbon disulfide; Papayas.
Categoria do assunto:  H Saúde e Patologia
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Meio Ambiente (CNPMA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPMA14660 - 1UPCAP - DD
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