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Registros recuperados : 10 | |
1. | | NASSU, R. T.; UTTAREO, B.; AALHUS, J. L.; ZAWADSKI, S.; JUÁREZ, M.; DUGAN, M. E. R. Effect of packaging on the colour of beef with different a-tocopherol tissue levels. In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECNOLOGY, 57., 2011, Ghent. Proceedings... Ghent: BAMST, 2011. 4 p. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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4. | | NASSU, R. T.; DUGAN, M. E. R.; JUÁREZ, M.; BASARAB, J. A.; BARON, V. S.; AALHUS, J. L. Meat quality of vitamin E enriched beef. In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECNOLOGY, 57., 2011, Ghent. Proceedings... Ghent: BAMST, 2011. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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5. | | NASSU, R. T.; DUGAN, M. E. R.; JUÁREZ, M.; BASARAB, J. A.; BARON, V. S.; AALHUS, J. L. Effect of a-tocopherol tissue levels on beef quality. Animal, v. 5, n. 12, p. 2010-2018, December 2011. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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6. | | NASSU, R. T.; DUGAN, M. E. R.; HE, M. L.; MCALLISTER, T. A.; AALHUS, J. L.; ALDAI, N.; KRAMER, J. K. G. Fatty acid composition of beef and backfat from cull cows fed flaxseed and forage based diets. In: CONGRESSO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA E ALIMENTOS, 9., 2011, Campinas. Campinas: SLACA, 2011 1 CD-ROM Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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7. | | NASSU, R. T.; DUGAN, M. E. R.; HE, M. L.; MCALLISTER, T. A.; AALHUS, J. L.; ALDAI, N.; KRAMER, J. K. G. The effects of feeding flaxseed to beef cows given forage based diets on fatty acids of longissimus thoracis muscle and backfat. Meat Science, v. 89, n. 4, p. 469-477, 2011. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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8. | | SILVA, M. L. P. da; JUAREZ, M.; NASSU, R. T.; TULLIO, R. R.; BERNDT, A.; ALENCAR, M. M. de; ROLLAND, D. C.; DUGAN, M. E. R. Relative contribution of breed, gender, and diet to the fatty acid profile of young crossbred beef cattle finished on feedlot. Canadian Journal of Animal Science, v.97, p. 6-9, 2016 Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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9. | | NASSU, R. T.; JUÁREZ, M.; DUGAN, M. E. R.; ALDAI, N.; ALHUS, J. L.; PATIENCE, J. F.; ZIJLSTRA, R. T.; BEAULIEU, A. D. Sensory analysis and fatty acid composition of omega-3 enriched pork and ground patties. In: CIFST/AAFC CONFERENCE SAFE AND HEALTHY FOOD: HARVESTING THE SCIENCE, 2010, Manitoba Canada. Abstracts... Manitoba: University of Manitoba, 2010. p. 99 Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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10. | | TULLIO, R. R.; AALHUS, J. L.; NASSU, R. T.; JUÁREZ, M.; BERNDT, A.; SILVA, M. L. P. da; ROLLAND, D. C.; ALENCAR, M. M. de; DUGAN, M. E. R. Effect of finishing system, gender and breed on trans -vaccenic and conjugated linoleic acids in beef. In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECNOLOGY, 60., 2014, Punta del Este. Anais... Punta Del Este: ICMST, 2014. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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Registros recuperados : 10 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sudeste. |
Data corrente: |
08/11/2011 |
Data da última atualização: |
24/02/2012 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
NASSU, R. T.; DUGAN, M. E. R.; TULLIO, R. R.; ALENCAR, M. M. de. |
Afiliação: |
RENATA TIEKO NASSU, CPPSE; LACOMBE RESEARCH CENTRE, ARICULTURE AND AGRI-FOOD/ LACOMBE; RYMER RAMIZ TULLIO, CPPSE; MAURICIO MELLO DE ALENCAR, CPPSE. |
Título: |
Composição em ácidos graxos de carne bovina de animais cruzados terminados a pasto ou confinamento. |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE CARNES, 6., Campinas. Trabalhos científicos.... Campinas: ITAL: CTC, 2011 |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Carne bovina; Terminação a pasto; Terminação em confinamento. |
Thesagro: |
Ácido Graxo; Cruzamento. |
Categoria do assunto: |
G Melhoramento Genético |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/45777/1/PROCI2011.00146.pdf
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Marc: |
LEADER 00677nam a2200193 a 4500 001 1905195 005 2012-02-24 008 2011 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aNASSU, R. T. 245 $aComposição em ácidos graxos de carne bovina de animais cruzados terminados a pasto ou confinamento. 260 $aIn: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE CARNES, 6., Campinas. Trabalhos científicos.... Campinas: ITAL: CTC$c2011 650 $aÁcido Graxo 650 $aCruzamento 653 $aCarne bovina 653 $aTerminação a pasto 653 $aTerminação em confinamento 700 1 $aDUGAN, M. E. R. 700 1 $aTULLIO, R. R. 700 1 $aALENCAR, M. M. de
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE) |
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