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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoALCÂNTARA, L. O.; SOUSA, J. R. de; ANDRADE, F. K.; TEIXEIRA, E. H.; CERQUEIRA, M. Â.; SILVA, A. L. C. da; SOUZA FILHO, M. de S. M. de; SOUZA, B. W. S. de. Extraction and characterization of hyaluronic acid from the eyeball of Nile tilapia (Oreochromis niloticus). International Journal of Biological Macromolecules, [Amsterdam], v. 226, p. 172-183, 31 Jan. 2023.

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical.

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2.Imagem marcado/desmarcadoMENEZES, M. do L. L. R.; PIRES, N. da R.; CUNHA, P. L. R. da; ROSA, M. de F.; SOUZA, B. W. S. de; FEITOSA, J. P. de A.; SOUZA FILHO, M. de S. M. de. Effect of tannic acid as crosslinking agent on fish skin gelatin-silver nanocomposite film. Food Packaging and Shelf Life, v. 19, p. 7-15, 2019.

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical.

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3.Imagem marcado/desmarcadoSOUZA FILHO, M. de S. M. de; MELO, E. F. de; RIBERIO, H. L.; FEITOSA. J. P. de A.; SOUZA, B. W. S. de; AZEREDO, H. M. C. de. Obtenção e caracterização de gelatina de pele de tilápia-do-nilo (Oreochromis niloticus) em escala piloto. Fortaleza: Embrapa Agroindústria Tropical, 2017. 19 p. (Embrapa Agroindústria Tropical. Boletim de Pesquisa e Desenvolvimento, 144).

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical.

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4.Imagem marcado/desmarcadoMARTINS, M. E. de O.; CLAUDINO, R. L.; MORAIS, J. P. S.; CASSALES, A. R.; ALEXANDRE, L. C.; SOUZA, B. W. S. de; ALCÂNTARA, L. O. de; SOUSA, J. R.; SOUZA FILHO, M. de S. M. de. Obtenção de gelatina a partir de escama de tilápia (Oreochromis niloticus): características químicas e físico-químicas. Fortaleza: Embrapa Agroindústria Tropical, 2015. 23 p. (Embrapa Agroindústria Tropical. Boletim de Pesquisa e Desenvolvimento, 108).

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical.

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5.Imagem marcado/desmarcadoMARTINS, M. E. O.; SOUSA, J. R.; CLAUDINO, R. L.; LINO, S. C. O.; VALE, D. A. do; SILVA, A. L. C.; MORAIS, J. P. S.; SOUZA FILHO, M. de S. M. de; SOUZA, B. W. S. de. Thermal and Chemical Properties of Gelatin from Tilapia (Oreochromis niloticus) Scale. Journal of Aquatic Food Product Technology, v. 27, n. 10, p. 1120-1133, 2018.

Biblioteca(s): Embrapa Algodão.

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6.Imagem marcado/desmarcadoSOUZA, F. F. P. DE; CASTRO-SILVA, I. I.; ANDRADE, F. K.; MATTOS, A. L. A.; LOPES, M. DE S.; BARROSO, W. DA S.; SOUZA, B. W. S. DE; SOUZA FILHO, M. de S. M. de; SILVA, A. L. C. DA. Emulgel based on fish skin collagen-microalgae-silver increased neovascularization and re-epithelialization of full thickness burn in rats. Journal of Biomedical Materials Research, 112:e35399, 2024.

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical.

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7.Imagem marcado/desmarcadoARAUJO, T. D. S.; RIBEIRO, F. de O. S.; ARAUJO-NOBRE, A. R. de; NADVORNY, D.; CANUTO, K. M.; PEREIRA, R. de C. A.; SOUZA, A. S. de Q.; BRITO, A. L. de C.; MENEZES, F. G. R. de; SILVA, A. L. C. DA; FOGACA, F. H. dos S.; SILVA, D. A. DA; SOUZA, B. W. S. DE. Effectiveness of a formulation based on Ocimum gratissimum essential oil and cashew gum as inhibitors of quality loss and melanosis in shrimp. International Journal of Biological Macromolecules, 268, 131661, 2024.

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical.

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8.Imagem marcado/desmarcadoARAUJO, T. T. S.; COSTA, J. M. A. R. da; RIBEIRO, F. DE O. S.; OLIVEIRA, A. C. DE J.; DIAS, J. DO N.; ARAUJO, A. R. DE; BARROS, A. B.; BRITO, M. DA P.; OLIVEIRA, T. M. DE; ALMEIDA, M. P. D.; CASTRO, K. N. de C.; FOGACA, F. H. dos S.; SILVA, D. A. da; SOUZA, B. W. S. DE. Nanoemulsion of cashew gum and clove essential oil (Ocimum gratissimum Linn) potentiating antioxidant and antimicrobial activity. International Journal of Biological Macromolecules, v. 139, part A, p. 100-108, 2021.

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Tabuleiros Costeiros.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Territorial.
Data corrente:  20/02/2015
Data da última atualização:  20/02/2015
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  Internacional - A
Autoria:  MAYAUX, P.; EVA, H.; GALLEGO, J.; STRAHLER, A. H.; HEROLD, M.; AGRAWAL, S.; NAUMOV, S.; MIRANDA, E. E. de; DI BELLA, C. M.; ORDOYNE, C.; KOPIN, Y.; ROY, P. S.
Afiliação:  PHILIPPE MAYAUX, ISPRA; HUGH EVA, ISPRA; JAVIER GALLEGO, ISPRA; ALAN H. STRAHLER, BOSTON UNIVERSITY; MARTIN HEROLD, FRIEDRICH SCHILLER UNIVERSITY; SHEFALI AGRAWAL, INDIAN INSTITUTE OF REMOTE SENSING; SERGEY NAUMOV, DATA+ MOSCOW; EVARISTO EDUARDO DE MIRANDA, CNPM; CARLOS M. DI BELLA, INSTITUTE OF CLIMATE AND WATER, BUENOS AIRES; CALLAN ORDOYNE, BOSTON UNIVERSITY; YURI KOPIN, DATA+ MOSCOW; P. S. ROY, INDIAN INSTITUTE OF REMOTE SENSING.
Título:  Validation of the global land Cover 2000 map.
Ano de publicação:  2006
Fonte/Imprenta:  IEEE Transactions on Geoscience and Remote Sensing, v. 44, n. 7, p. 1728-1739, 2006.
DOI:  10.1109/TGRS.2006.864370
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The Joint Research Centre of the European Commission (JRC), in partnership with 30 institutions, has produced a global land cover map for the year 2000, the GLC 2000 map. The validation of the GLC2000 product has now been completed. The accuracy assessment relied on two methods: a confidence-building method (quality control based on a comparison with ancillary data) and a quantitative accuracy assessment based on a stratified random sampling of reference data. The sample site stratification used an underlying grid of Landsat data and was based on the proportion of priority land cover classes and on the landscape complexity. A total of 1265 sample sites have been interpreted. The first results indicate an overall accuracy of 68.6%. The GLC2000 validation exercise has provided important experiences. The design-based inference conforms to the CEOS Cal-Val recommendations and has proven to be successful. Both the GLC2000 legend development and reference data interpretations used the FAO Land Cover Classification System (LCCS). Problems in the validation process were identified for areas with heterogeneous land cover. This issue appears in both in the GLC2000 (neighborhood pixel variations) and in the reference data (cartographic and thematic mixed units). Another interesting outcome of the GLC2000 validation is the accuracy reporting. Error statistics are provided from both the producer and user perspective and incorporates measures of thematic similarity between land cover clas... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Vegetation mapping.
Thesaurus NAL:  Quality control; Statistics.
Categoria do assunto:  P Recursos Naturais, Ciências Ambientais e da Terra
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/118303/1/4406.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Territorial (CNPM)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPM4406 - 1UPCAP - DD06/058AP2006.058
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