|
|
Registros recuperados : 5 | |
1. | | DENARDIN, C. C.; HIRSCH, G. E.; ROCHA, R. F. da; VIZZOTTO, M.; HENRIQUES, A. T.; MOREIRA, J. C. F.; GUMA, F. T. C. R.; EMANUELLI, T. Antioxidant capacity and bioactive compounds of four Brazilian native fruits. Journal of Food and Drug Analysis, v. 23, p. 387-398, 2015. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
| |
2. | | DENARDIN, C. C.; PARISI, M. M.; MARTINS, L. A. M.; TERRA, S. R.; BOROJEVIC, R.; VIZZOTTO, M.; PERRY, M. L.; EMANUELLI, T.; GUMA, F. T. C. R. Antiproliferative and cytotoxic effects of purple pitanga (Eugenia uniflora L.) extract on activated hepatic stellate cells. Cell Biochemistry and Function, v. 32, p. 16-23, 2013. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
| |
3. | | MORAES, L. de LOS S.; RODRIGUES, N. R.; DAL FORNO, A. H.; TAMBARA, A. L.; BOLDORI, J. R.; VIZZOTTO, M.; QUATRIN, A.; EMANUELLI, T.; DENARDIN, C. C. Araçá (Psidium Cattleianum Sabine) ethanol extracts increase lifespan and alleviate oxidative stress in Caenorhabditis elegans. Journal of Agriculture and Food Research, v. 11, 100505, 2023. 9 p. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
| |
4. | | DENARDIN, C. C.; MARTINS, L. A. M.; PARISI, M. M.; VIEIRA, M. Q.; TERRA, S. R.; BARBÉ-TUANA, F. M.; BOROJEVIC, R.; VIZZOTTO, M.; EMANUELLI, T.; GUMA, F. C. R. Autophagy induced by purple pitanga (Eugenia uniflora L.) extract triggered a cooperative effect on inducing the hepatic stellate cell death. Cell Biology and Toxicology, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
| |
5. | | BARANZELLI, J.; SOMACAL, S.; BONINI, C. A. A.; SMANIOTTO, F. A.; MONTEIRO, C. S.; SILVA, D. T. da; MELLO, R. de O.; BOLDORI, J. R.; DENARDIN, C. C.; RODRIGUES, E.; MIRANDA, M. Z. de; EMANUELLI, T. Influence of sprouting on the bioaccessibility and bioactivity of benzoxazinoids, phenolic acids, and flavonoids of soft and hard wheat cultivars. Food Research International, v. 173, article 113338, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
| |
Registros recuperados : 5 | |
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Clima Temperado. |
Data corrente: |
05/11/2015 |
Data da última atualização: |
18/01/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 2 |
Autoria: |
DENARDIN, C. C.; HIRSCH, G. E.; ROCHA, R. F. da; VIZZOTTO, M.; HENRIQUES, A. T.; MOREIRA, J. C. F.; GUMA, F. T. C. R.; EMANUELLI, T. |
Afiliação: |
Cristiane C. Denardin, Universidade Federal do Rio Grande do Sul; Gabriela E. Hirsch; Ricardo F. da Rocha; MARCIA VIZZOTTO, CPACT; Amélia T. Henriques, UFRGS; José C. F. Moreira; Fátima T. C. R. Guma, UFRGS; Tatiana Emanuelli. |
Título: |
Antioxidant capacity and bioactive compounds of four Brazilian native fruits. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Food and Drug Analysis, v. 23, p. 387-398, 2015. |
Idioma: |
Inglês |
Thesagro: |
Fruta. |
Thesaurus NAL: |
antioxidant activity. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/132520/1/Marcia-Vizzotto-Nativas-e-amora-preta2015.pdf
|
Marc: |
LEADER 00649naa a2200217 a 4500 001 2027988 005 2018-01-18 008 2015 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aDENARDIN, C. C. 245 $aAntioxidant capacity and bioactive compounds of four Brazilian native fruits.$h[electronic resource] 260 $c2015 650 $aantioxidant activity 650 $aFruta 700 1 $aHIRSCH, G. E. 700 1 $aROCHA, R. F. da 700 1 $aVIZZOTTO, M. 700 1 $aHENRIQUES, A. T. 700 1 $aMOREIRA, J. C. F. 700 1 $aGUMA, F. T. C. R. 700 1 $aEMANUELLI, T. 773 $tJournal of Food and Drug Analysis$gv. 23, p. 387-398, 2015.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Clima Temperado (CPACT) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|