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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
04/12/2017 |
Data da última atualização: |
04/12/2017 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
ROCHA, W. S. da; ALCANTARA, M. de; BARROS, V. V. F.; OLIVEIRA, D. C. R. de; DELIZA, R. |
Afiliação: |
Wânia Silveira da Rocha; Marcela de Alcantara; Vanessa Vasconcelos Fonseca Barros; Denize Cristine Rodrigues de Oliveira; ROSIRES DELIZA, CTAA. |
Título: |
Effect of CATA questions presentation order on sensory characterization of fruit smoothie by children and adolescents. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS , 12., 2017, Campinas. Ciência de Alimentos e seu Impacto no Mundo em Transformação. Campinas: UNICAMP, 2017. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
SLACA, 12. De 4 a 7 de Novembro de 2017. Ref. 71751. |
Conteúdo: |
Sensory product characterization by consumer using check-all-that-apply (CATA) questions is increasing. However, there are still some methodological issues to sort out, and the order of presentation of the terms seems to be one of them, when the study is carried out by children and adolescents. This study aimed at investigating the influence of CATA questions presentation order on the sensory characterization of fruit smoothie by this public. The 20 terms, which were identified in previous studies with children and adolescents, were presented to participants in the fixed alphabetical and balanced orders. |
Palavras-Chave: |
Balancing terms; Check all that apply; Ciências sensoriais e perfil do consumidor; Sensory characterization. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/168129/1/slaca12n13rochaetal.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
ID |
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Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Trigo. |
Data corrente: |
14/11/2017 |
Data da última atualização: |
14/11/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 2 |
Autoria: |
NICOLLI, C. P.; SPOLTI, P.; TIBOLA, C. S.; FERNANDES, J. M. C.; DEL PONTE, E. M. |
Afiliação: |
CAMILA P. NICOLLI, UFRGS; PIÉRRI SPOLTI, UFRGS; CASIANE SALETE TIBOLA, CNPT; JOSE MAURICIO CUNHA FERNANDES, CNPT; EMERSON M. DEL PONTE, UFV. |
Título: |
Fusarium head blight and trichothecene production in wheat by Fusarium graminearum and F. meridionale applied alone or in mixture at post-flowering. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
Tropical Plant Pathology, Brasília, DF, v. 40, N. 2, p. 134-140, 2015. |
DOI: |
10.1007/s40858-015-0017-9 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
FGSC. |
Thesagro: |
Trigo; Triticum Aestivum. |
Thesaurus NAL: |
Deoxynivalenol; Nivalenol; Wheat. |
Categoria do assunto: |
H Saúde e Patologia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/166722/1/ID44166-2015v40n2p134TropPlantPathol.pdf
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Marc: |
LEADER 00779naa a2200241 a 4500 001 2079737 005 2017-11-14 008 2015 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.1007/s40858-015-0017-9$2DOI 100 1 $aNICOLLI, C. P. 245 $aFusarium head blight and trichothecene production in wheat by Fusarium graminearum and F. meridionale applied alone or in mixture at post-flowering.$h[electronic resource] 260 $c2015 650 $aDeoxynivalenol 650 $aNivalenol 650 $aWheat 650 $aTrigo 650 $aTriticum Aestivum 653 $aFGSC 700 1 $aSPOLTI, P. 700 1 $aTIBOLA, C. S. 700 1 $aFERNANDES, J. M. C. 700 1 $aDEL PONTE, E. M. 773 $tTropical Plant Pathology, Brasília, DF$gv. 40, N. 2, p. 134-140, 2015.
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Registro original: |
Embrapa Trigo (CNPT) |
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