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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoMENDES, L.; QUINTINO, C.; RODRIGUES, C. M.; OLIVEIRA, V.; VILEGAS, W. Phytochemical analysis from Rhizophora mangle barks: FIA-ESI-IT-MS/MS and MALDI-TOF approach. In: ITALO LATIN AMERICAN CONGRESS OF ETNOMEDICINA, 26.; COLOMBIAN CONGRESS OF CHROMATOGRAPHY, 9., 2017, Cartagena das Indias. [Anais ...]. [S.l.]: SILAE, 2017. Não paginado.

Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia.

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2.Imagem marcado/desmarcadoPEREIRA, G. E.; ARAÚJO, A. J. B.; SANTOS, J. de O.; OLIVEIRA, S. V.; NASCIMENTO, R. L.; QUINTINO, C.; VANDERLINDE, R.; LIMA, L. L. A. Chemical and aromatic characteristics of Brazilian tropical wines. Acta Horticulturae, The Hague, n. 910, p. 135-140, out. 2011. Trabalho apresentado no II International Symposium on Tropical Wines, de 25 a 28 de maio de 2010, Petrolina, PE. Editado por Giuliano Elias Pereira e Jorge Tonietto.

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

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3.Imagem marcado/desmarcadoNASCIMENTO, R. L.; QUINTINO, C.; ARAÚJO, A. J. de B; DINIZ, B. C. R.; OLIVEIRA, J. B. de; OLIVEIRA, V. de S.; COSTA, T. R.; ALVES, L. A.; PEREIRA, G. E. Avaliação de vinhos da cultivar Cabernet Sauvignon clone 15 em função de dois porta-enxertos no Nordeste do Brasil. In: JORNADA DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA SEMIÁRIDO, 5., 2010, Petrolina. Anais... Petrolina: Embrapa Semiárido, 2010. p. 239-244. (Embrapa Semiárido. Documentos, 228.).

Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.

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4.Imagem marcado/desmarcadoNASCIMENTO, R. L.; QUINTINO, C.; ARAÚJO, A. J. de B; DINIZ, B. C. R.; OLIVEIRA, J. B. de; OLIVEIRA, V. de S.; COSTA, T. R.; ALVES, L. A.; PEREIRA, G. E. Avaliação de vinhos da cultivar Cabernet Sauvignon clone 15 em função de dois porta-enxertos no Nordeste do Brasil. In: JORNADA DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA SEMIÁRIDO, 5., 2010, Petrolina. Anais... Petrolina: Embrapa Semiárido, 2010. p. 239-244. (Embrapa Semiárido. Documentos, 228.).

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

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5.Imagem marcado/desmarcadoDINIZ, B. C. R.; ARAÚJO, A. J. de B.; OLIVEIRA, V. de S.; OLIVEIRA, J. B. de; COSTA, T. R.; NASCIMENTO, R. L.; QUINTINO, C.; ALVES, L. A.; PEREIRA, G. E. Evolução das características físico-químicas de vinhos Syrah no Submédio do Vale do São Francisco. In: JORNADA DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA SEMIÁRIDO, 5., 2010, Petrolina. Anais... Petrolina: Embrapa Semiárido, 2010. p. 245-251. (Embrapa Semiárido. Documentos, 228.)

Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.

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6.Imagem marcado/desmarcadoDINIZ, B. C. R.; ARAÚJO, A. J. de B.; OLIVEIRA, V. de S.; OLIVEIRA, J. B. de; COSTA, T. R.; NASCIMENTO, R. L.; QUINTINO, C.; ALVES, L. A.; PEREIRA, G. E. Evolução das características físico-químicas de vinhos Syrah no Submédio do Vale do São Francisco. In: JORNADA DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA SEMIÁRIDO, 5., 2010, Petrolina. Anais... Petrolina: Embrapa Semiárido, 2010. p. 245-251. (Embrapa Semiárido. Documentos, 228.)

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

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7.Imagem marcado/desmarcadoOLIVEIRA, J. B. de; ARAÚJO, A. J. de B.; DINIZ, B. C.; QUINTINO. C.; NASCIMENTO, R. L.; RODRIGUES, T.; LIVEIRA, V. de S.; ALVES, L. A.; PEREIRA, G. E. Caracterização dos sucos de uvas elaborados a partir de duas variedades no Submédio do Vale do São Francisco In: JORNADA DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA SEMIÁRIDO, 5., 2010, Petrolina. Anais... Petrolina: Embrapa Semiárido, 2010. p. 252-257. (Embrapa Semiárido. Documentos, 228.).

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

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8.Imagem marcado/desmarcadoARAÚJO, A. J. de B; DINIZ, B. C. R.; BARRETO, J.; OLIVEIRA, C. de S.; COSTA, T. R.; NASCIMENTO, R. L.; QUINTINO, C.; ALVES, L. A.; PEREIRA, G. E. Caracterização do perfil aromático de vinhos tropicais elaborados a partir de uvas Sauvignon Blanc e Chenin Blanc no Nordeste do Brasil. In: JORNADA DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA SEMIÁRIDO, 5., 2010, Petrolina. Anais... Petrolina: Embrapa Semiárido, 2010. p. 220-226. (Embrapa Semiárido. Documentos, 228.).

Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.

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9.Imagem marcado/desmarcadoARAÚJO, A. J. de B; DINIZ, B. C. R.; BARRETO, J.; OLIVEIRA, C. de S.; COSTA, T. R.; NASCIMENTO, R. L.; QUINTINO, C.; ALVES, L. A.; PEREIRA, G. E. Caracterização do perfil aromático de vinhos tropicais elaborados a partir de uvas Sauvignon Blanc e Chenin Blanc no Nordeste do Brasil. In: JORNADA DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA SEMIÁRIDO, 5., 2010, Petrolina. Anais... Petrolina: Embrapa Semiárido, 2010. p. 220-226. (Embrapa Semiárido. Documentos, 228.).

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

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Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Gado de Leite. Para informações adicionais entre em contato com cnpgl.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Gado de Leite.
Data corrente:  30/12/2019
Data da última atualização:  06/02/2024
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 1
Autoria:  DALTRO, D. DOS S.; PADILHA, A. H.; GAMA, L. T. DA; SILVA, M. V. G. B.; PANETTO, J. C. do C.; MACHADO, J. D.; BRACCINI NETO, J.; COBUCI, J. A.
Afiliação:  DARLENE DOS SANTOS DALTRO; ALESSANDRO HAIDUCK PADILHA; LUÍS TELO DA GAMA; MARCOS VINICIUS GUALBERTO B SILVA, CNPGL; JOAO CLAUDIO DO CARMO PANETTO, CNPGL; JULIANA DEMENTSHUK MACHADO; JOSÉ BRACCINI NETO; JAIME ARAUJO COBUCI.
Título:  Heterosis in the components of lactation curves of Girolando cows.
Ano de publicação:  2019
Fonte/Imprenta:  Italian Journal of Animal Science, v. 18, n. 1, p. 267-278, 2019.
DOI:  https://doi.org/10.1080/1828051X.2018.1507627
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The objective of this study was to evaluate the effect of heterosis on the lactation curve components of Girolando cattle obtained by fitting different mathematical models. Data consisted of 258,891 test day milk yield records of the first lactation from 37,965 cows of Minas Gerais State (Brazil) between 1998 and 2014. Those cows were from the Holstein breed (H), Gyr breed (G) and six genetic cross-breedings of Holstein × Gyr, (1/4H, 3/4G (1/4H); 3/8H, 5/8G (3/8H); 1/2H, 1/2G (1/2H), 5/8H, 3/8G (5/8H); 3/4H, 1/4G (3/4H); 7/8H, 1/8G (7/8H)), which is officially named as Girolando breed in Brazil. The Wood’s linear model (WDlin), Wood’s non-linear model (WDnlin), Wilmink’s model (WL) and Ali and Schaeffer’s model (ASH) were used for estimating the peak milk yield (PY), time to peak yield (PT), 305-day milk yield (TMY) and four different persistency measures (P, P2:1, P3:1 and P3:2). Regardless of the fitted model, the highest estimates of PY and TMY were for the H group. The heterosis effect was significant (p < .001) for TMY and all components of the lactation curve, except for P2:1. Girolando cattle presented a heterosis effect of 12.30% and 13.03% for PY and TMY, respectively. The magnitude of heterosis effect was larger for PT (24.18%), whereas the different persistency measures presented the smallest magnitude of heterosis values. The producers may use the different genetic groups to benefit from the heterosis mainly for the time to peak, peak yield and 305-day milk yield... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Cross-breeding; Persistency of lactation.
Thesaurus NAL:  Dairy cows; Mathematical models.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Gado de Leite (CNPGL)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPGL24910 - 1UPCAP - DD
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