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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Arroz e Feijão. |
Data corrente: |
02/08/2012 |
Data da última atualização: |
02/08/2012 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
SOUZA, T. L. P. O.; PEREIRA, H. S.; FARIA, L. C.; WENDLAND, A.; COSTA, J. G. C.; DEL PELOSO, M. J.; ABREU, A. F. B.; MELO, L. C. |
Afiliação: |
THIAGO LIVIO PESSOA OLIV DE SOUZA, CNPAF; HELTON SANTOS PEREIRA, CNPAF; LUIS CLAUDIO DE FARIA, CNPAF; ADRIANE WENDLAND FERREIRA, CNPAF; JOAQUIM GERALDO CAPRIO DA COSTA, CNPAF; MARIA JOSE DEL PELOSO, CNPAF; ANGELA DE FATIMA BARBOSA ABREU, CNPAF; LEONARDO CUNHA MELO, CNPAF. |
Título: |
Embrapa Common Bean Breeding Program: a current overview. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
Annual Report of the Bean Improvement Cooperative, Prosser, v. 55, p. 255-256, Mar. 2012. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Through the understanding, assessing, and exploration of allelic variability available at P. vulgaris, the Embrapa common bean breeding program drives its efforts on the development of high-yielding cultivars improved for tolerance to abiotic and biotic stresses, focusing the demand of the producing regions and consumer markets in the country and abroad. |
Thesagro: |
Feijão; Melhoramento genético vegetal; Phaseolus vulgaris. |
Categoria do assunto: |
G Melhoramento Genético |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/62817/1/p.255.pdf
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Marc: |
LEADER 01052naa a2200241 a 4500 001 1930233 005 2012-08-02 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSOUZA, T. L. P. O. 245 $aEmbrapa Common Bean Breeding Program$ba current overview. 260 $c2012 520 $aThrough the understanding, assessing, and exploration of allelic variability available at P. vulgaris, the Embrapa common bean breeding program drives its efforts on the development of high-yielding cultivars improved for tolerance to abiotic and biotic stresses, focusing the demand of the producing regions and consumer markets in the country and abroad. 650 $aFeijão 650 $aMelhoramento genético vegetal 650 $aPhaseolus vulgaris 700 1 $aPEREIRA, H. S. 700 1 $aFARIA, L. C. 700 1 $aWENDLAND, A. 700 1 $aCOSTA, J. G. C. 700 1 $aDEL PELOSO, M. J. 700 1 $aABREU, A. F. B. 700 1 $aMELO, L. C. 773 $tAnnual Report of the Bean Improvement Cooperative, Prosser$gv. 55, p. 255-256, Mar. 2012.
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Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |
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Registros recuperados : 1 | |
1. | | CUNHA, D. A. L. V.; BARROS-ALEXANDRINO, T. T.; ASSIS, O. B. G. de. Otimização do processo de obtenção de nanopartículas de quitosana-TPP pelo método de gelificação ionotrópica. In: WORKSHOP DA REDE DE NANOTECNOLOGIA APLICADA AO AGRONEGÓCIO, 9., 2017, São Carlos. Anais ... São Carlos: Embrapa Instrumentação, 2017. p. 56-59. Editores: Caue Ribeiro de Oliveira, Elaine Cristina Paris, Luiz Henrique Capparelli Mattoso, Marcelo Porto Bemquerer, Maria Alice Martins, Odílio Benedito Garrido de Assis.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 1 | |
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