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Registros recuperados : 159 | |
17. | | COSTA, C. J.; MEIRELLES, M. L. Perspectivas de projetos florestais no Cerrado para obtenção de créditos de carbono. In: PARRON, L. M.; AGUIAR, L. M. de S.; DUBOC, E.; OLIVEIRA-FILHO, E. C.; CAMARGO, A. J. A. de; AQUINO, F. de G. (Ed.). Cerrado: desafios e oportunidades para o desenvolvimento sustentável. Planaltina, DF: Embrapa Cerrados, 2008. cap. 12, p. 379-410. Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
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Registros recuperados : 159 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
16/08/2021 |
Data da última atualização: |
16/08/2021 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 3 |
Autoria: |
COSTA, C. J.; MENEGHELLO, G. E.; JORGE, M. H. A.; COSTA, E. |
Afiliação: |
CAROLINE JACOME COSTA, CNPH; GERI EDUARDO MENEGHELLO, UNIVERSIDADE FEDERAL DE PELOTAS; MARCAL HENRIQUE AMICI JORGE, CNPH; EDILSON COSTA, UNIVERSIDADE ESTUADUAL DE MATO GROSSO DO SUL. |
Título: |
The importance of physiological quality of seeds for agriculture. |
Ano de publicação: |
2021 |
Fonte/Imprenta: |
Colloquium Agrariae, v. 17, n. 4, p. 102-119, ago. 2021. |
ISSN: |
1809-8215 |
DOI: |
10.5747/ca.2021.v17.n4.a452 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
This review showshow the physiological component of the quality of seedshas influenced the agricultural process for the most diverse crops, notedly, for major crops, forages,or vegetables. It is highlighted its centralrolein fulfillingthe growing demands ofa growing world population.We emphasize the preoccupation of research, development, and innovation actions in the sense ofrecognizing the factors that influence the physiological quality of seeds, developing and enhancing methods to estimate, preserve, and increase it,and how the adoption of highphysiological quality seeds has influencedthedevelopment of the majorcrops. |
Thesagro: |
Hortaliça; Semente. |
Thesaurus NAL: |
Forage; Seeds; Vigor; Yields. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/225221/1/The-importance-of-physiological-quality-of-seeds-for-agriculture.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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