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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
Data corrente: |
09/09/2015 |
Data da última atualização: |
05/04/2016 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SOUZA, S. F. de; ANDRADE, B. M. S.; SANTOS, C. M. C.; RANGEL, J. H. de A.; MORAIS, J. A. S.; SANTOS, G. R. A.; ALMEIDA, M. R. M. de. |
Afiliação: |
SAMUEL FIGUEIREDO DE SOUZA, CPATC; JOSE HENRIQUE DE ALBUQUERQUE RANGEL, CPATC; MARCIO ROGERS MELO DE ALMEIDA, CPATC. |
Título: |
Chemical composition of gliricidia in different regions of the Sergipe state. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORLD CONGRESS ON INTEGRATED CROP-LIVESTOCK-FOREST SYSTEMS, 3.; INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON INTEGRATED CROP-LIVESTOCK SYSTEMS, 3., 2015, Brasília, DF. Towards sustainable intensification: [proceedings..]. Brasília, DF: Embrapa, 2015. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
In Brazil, the use of tropical forage legumes with high protein content have been a viable alternative to reduce costs of diets, however most livestock systems are susceptible to temperature rising and water scarcity, leading to a significant decline in forage production in dry periods (Aroeira et al., 2011). |
Palavras-Chave: |
Sergipe. |
Thesaurus Nal: |
Faboideae; Forage. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/129223/1/OK-Gliricidia-in-different-regions-AMQT.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Tabuleiros Costeiros (CPATC) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Cerrados. |
Data corrente: |
26/05/2000 |
Data da última atualização: |
15/05/2014 |
Autoria: |
CORREA, J. C. |
Título: |
Alternativas para o cultivo do algodoeiro herbaceo (Gossypium hirsutum L. var. latifolium Hutch) em plantio direto. |
Ano de publicação: |
1999 |
Fonte/Imprenta: |
Planaltina: Embrapa Cerrados, 1999. |
Páginas: |
2p. |
Série: |
(Embrapa Cerrados. Pesquisa em Andamento, 29). |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Cultivation; Cultivo; Zero tillage. |
Thesagro: |
Algodão Herbáceo; Cerrado; Plantio Direto. |
Thesaurus NAL: |
cotton; Gossypium. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://bbeletronica.cpac.embrapa.br/versaomodelo/html/1999/pesq/pesq_29.shtml
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Marc: |
LEADER 00638nam a2200217 a 4500 001 1546199 005 2014-05-15 008 1999 bl uuuu u0uu1 u #d 100 1 $aCORREA, J. C. 245 $aAlternativas para o cultivo do algodoeiro herbaceo (Gossypium hirsutum L. var. latifolium Hutch) em plantio direto. 260 $aPlanaltina: Embrapa Cerrados$c1999 300 $a2p. 490 $a(Embrapa Cerrados. Pesquisa em Andamento, 29). 650 $acotton 650 $aGossypium 650 $aAlgodão Herbáceo 650 $aCerrado 650 $aPlantio Direto 653 $aCultivation 653 $aCultivo 653 $aZero tillage
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Registro original: |
Embrapa Cerrados (CPAC) |
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