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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | PROTÁSIO, T. de P.; GUIMARÃES NETO, R. M.; SANTANA, J. de D. P. de; GUIMARÃES JÚNIOR, J. B.; TRUGILHO, P. F. Canonical correlation analysis of the characteristics of charcoal from Qualea parviflora Mart. Cerne, Lavras, v. 20, n. 1, p. 81-88, jan./mar. 2014. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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2. |  | PROTÁSIO, T. de P.; SANTANA, J. de D. P. de; GUIMARÃES NETO, R. M.; GUIMARÃES JÚNIOR, J. B.; TRUGILHO, P. F.; RIBEIRO, I. B. Avaliação da qualidade do carvão vegetal de Qualea parviflora. Pesquisa Florestal Brasileira, Colombo, v. 31, n. 68, p. 295-307, out./dez. 2011. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registros recuperados : 5 | |
4. |  | HASEGAWA, P. N.; FARIA, A. F. de; MERCADANTE, A. Z.; CHAGAS, E. A.; PIO, R.; LAJOLO, F. M.; CORDENUNSI, B. R.; PURGATTO, E. Chemical composition of five loquat cultivars planted in Brazil. Ciência e tecnologia de alimentos, Campinas, v.30, n.2, p.552-559, abr.-jun., 2010Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
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5. |  | NASCIMENTO, T. P. do; BETTIOL NETO, J. E.; PEREIRA, R. A.; CASTRO, I. A. de; CHAGAS, E. A.; LAJOLO, F. M.; CORDENUNSI, B. R. Effect of thinning on flower and fruit and of edible coatings on postharvest quality of jaboticaba fruit stored at low temperature. Food Science and Technology, Campinas, v. 33, n.3, p. 424-433, July-Sept.. 2013.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
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Registros recuperados : 5 | |
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