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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Arroz e Feijão.
Data corrente:  29/10/2004
Data da última atualização:  04/11/2004
Autoria:  RIEDE, C. R.; CAMPOS, L. A. C.; SCHOLZ, M. B. dos S.; SHIOGA, P. S.
Título:  IPR 87 - bread wheat cultivar.
Ano de publicação:  2003
Fonte/Imprenta:  Crop Breeding and Applied Biotechnology, Londrina, v. 3, n. 2, p. 173-175, June 2003.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The wheat cultivar IPR 87, developed by IAPAR, presents as important traits, good yield potential, medium-hard and red color kernels. It is moderately resistant to lodging, and moderately susceptible to sprouting. It presented moderately susceptibility to leaf rust, wheat blast, bydv, and wmv. The quality parameters indicated overall intermediate gluten strength, given by the alveographic W of 170.104 J, and Hagberg Falling Number of 327 s, wich indicates good quality for biscuits and cake industry. Bread making can be done by blending IPR 87 flour with another stronger wheat flour. The mean grain yield was 4230 kg/ha in the North and Center-West regions of Paraná State.
Palavras-Chave:  Cultivar description; Seed production.
Thesagro:  Semente; Trigo; Triticum Aestivum.
Thesaurus Nal:  grain yield; wheat.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPAF21814 - 1ADDAP - --631.05C2004.00161
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