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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agricultura Digital. |
Data corrente: |
18/06/1996 |
Data da última atualização: |
17/08/2007 |
Autoria: |
SAVETZ, K. M. |
Título: |
Your Internet consultant: the FAQs of life online. |
Ano de publicação: |
1994 |
Fonte/Imprenta: |
Indianapolis, IN: Sams, 1994. |
Páginas: |
550 p. |
ISBN: |
0-672-30520-8 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Just what is this Internet? How do I get connected to the Internet? How does the Internet work? How can I communicate with people around the world? Where can I discuss my favorite film, food, fetish... and just about anything else? How can I find and use software (and other stuff)? How do I track down information? Can I do bussiness on the Internet? Is there government information online? Where are all the fun and games? What do I need to know about Internet culture and lore? How can i keep my privacy and stay secure? Internet access providers. Information about the Internet, on the Internet. The Internet offiline: books and magazines. Index. |
Palavras-Chave: |
Networks; Redes. |
Thesaurus Nal: |
Internet. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agricultura Digital (CNPTIA) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sul. |
Data corrente: |
08/01/1991 |
Data da última atualização: |
15/10/2012 |
Autoria: |
COELHO, R. W.; MORAES, C. O. C.; GONÇALVES, J. O. N.; GIRARDI-DEIRO, A. M. |
Título: |
Avaliação de gramíneas submetidas a pastejo. |
Ano de publicação: |
1984 |
Fonte/Imprenta: |
Bagé: EMBRAPA-UEPAE de Bagé, 1984. |
Páginas: |
6 p. |
Série: |
(EMBRAPA-UEPAE de Bagé. Pesquisa em andamento, 1). |
ISSN: |
0101-9740 |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Errata: relação correta de autores: Rogério Waltrick Coelho, Carlos Otávio Costa Moraes, José Otávio Neto Gonçalves, Auro Silva Acevedo, Ana Maria Girardi Deiro, Sérgio Silveira Gonzaga. |
Conteúdo: |
A pecuária é uma das principais atividades econômica do estado do Rio Grande do Sul. A criação de bovinos de corte e ovinos é realizada de forma extensiva e geralmente em conjunto, aproveitando as pastagens naturais que ocorrem nas diversas regiões. |
Palavras-Chave: |
Forrageira. |
Thesagro: |
Gramínea; Matéria Seca; Pastagem; Pastejo; Produção. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/67918/1/PA-01-Out-1984.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sul (CPPSUL) |
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