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| Registros recuperados : 1 | |
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| Registros recuperados : 3 | |
| 1. |  | SILVA, G. O.; ALVES NETO, M. L.; SILVA, F. L. DA; TREVISAN, M. T. S.; BRITO, E. S. de; MARQUES, S. P. D.; CESAR, C. L.; MELO, V. M. M.; ZAMPIERI, D. Cleavage of mangiferin by Acinetobacter SM902 isolated from Mangifera indica rhizosphere: production of norathyriol and other phenolic compounds. Bioorganic Chemistry, n. 166, 2025, 109099.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Alimentos e Territórios. |
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| 2. |  | NASCIMENTO, F. M. G. DO; TREVISAN, M. T. S.; ALVES NETO, M. L.; OWEN, R. W.; BRITO, E. S. de; SILVA, L. M. A. e; ROCHA, K. A. D.; CESAR, C. L.; CARVALHO, H. F. DE; PELEGATI, V. B.; SILVA, S. A. DA; MARQUES, S. P. D. Comparison of α and β-acid isomerization in hops and beer using HPLC, confocal microscopy, spectrofluorimetry and chemical analysis of metabolites and essential oils in flowers of different hop cultivars produced in Brazil. Food Chemistry, v. 455, 139879, 2024.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Alimentos e Territórios. |
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| 3. |  | OLIVEIRA, J. J. P.; CARNEIRO, S. V.; CARVALHO, E. F.; RODRIGUES, V. S. F.; LIMA, F. E. H.; MATOS, W. O.; FECHINE, L. M. U. D.; ANTUNES, R. A.; AZEEVEDO NETO, M. L.; CAMPOS, A. T. P.; MOURA, T. A.; CESAR, C. L.; SANTOS-OLIVEIRA, R.; CARVALHO, H. F.; PASCHOAL, A. R.; FREIRE, R. M.; CARVALHO, C. J. R. de; FECHINE, P. B. A. Carbon quantum dots with ultra-high quantum yield for versatile turn-on sensor of gluten and cyanide Ions. Dyes and Pigments, 229, 112312, 2024.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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| Registros recuperados : 3 | |
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