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Registros recuperados : 9 | |
1. | | PEREIRA, C. A.; CASTRO, A. P. C. de; PAZ, C. D. da; GAVA, C. A. T. Defining optimal dose of a biocontrol agent to postharvest fruit rot in mangoes caused by Lasiodiplodiae theobromae and Botryosphaeria dothidea. In: INTERNATIONAL MANGO SYMPOSIUM, 10., 2013, Bávaro, Punta Cana, Dominican Republic. Mango: opportunities and challenges in the 21 century. Punta Cana, Dominican Republic: CEDAF: CONIAF, 2013. p. 73. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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5. | | PEREIRA, C. A.; CASTRO, A. P. C. de; TERAO, D.; PAZ, C. D. da; GAVA, C. A. T. Eficiência de isolados de levedura para controle de podridões pós-colheita em frutos de manga. Summa Phytopathologica, v. 39, supl., 2013. Edição dos resumos do XXXVI Congresso Paulista de Fitopatologia, 2013, São Paulo. Resumo 140. Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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6. | | PEREIRA, C. A.; CASTRO, A. P. C. de; TERAO, D.; PAZ, C. D. da; GAVA, C. A. T. Efeito de diferentes doses de isolados de levedura na severidade de podridão pós-colheita em frutos de manga. Summa Phytopathologica, v. 39, supl., 2013. Edição dos resumos do XXXVI Congresso Paulista de Fitopatologia, 2013, São Paulo. Resumo 139. Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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7. | | GAVA, C. A. T.; SÁ, A. V.; CASTRO, A. P. C. de; PEREIRA, C. A.; PAZ, C. D. da. Isolamento de leveduras colonizadoras de frutos e seleção para o controle de podridão da manga causada por patógenos múltiplos. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FRUTICULTURA, 26., 2019, Juazeiro, BA/Petrolina, PE. Fruticultura de precisão: desafios e oportunidades - anais. Petrolina: Embrapa Semiárido: UNIVASF: SBF, 2019. p. 1920-1923. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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8. | | CASTRO, A. P. C. de; PEREIRA, C. A.; TERAO, D.; PAZ, C. D. da; GAVA, C. A. T. Seleção de leveduras para o controle de patógenos pós-colheita em uva. Summa Phytopathologica, v. 39, supl., 2013. Edição dos resumos do XXXVI Congresso Paulista de Fitopatologia, 2013, São Paulo. Resumo 153. Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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9. | | GAVA, C. A. T.; CASTRO, A. P. C. de; PEREIRA, C. A.; GONÇALVES, J. S.; ARAÚJO, L. F. C.; PAZ, C. D. da. Photoprotector adjuvants to enhance UV tolerance of yeast strains for controlling mango decay using pre-harvest spraying. Biocontrol Science and Technology, v. 28, n. 9, p. 811-822, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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Registros recuperados : 9 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
29/02/2016 |
Data da última atualização: |
15/02/2024 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
GAVA, C. A. T.; CASTRO, A. P. C. de; ARAÚJO, C. |
Afiliação: |
CARLOS ALBERTO TUAO GAVA, CPATSA; ANA PAULA CARVALHO DE CASTRO, Mestranda UNEB; CARLIANA ARAÚJO, Mestranda UNEB. |
Título: |
Tolerance of yeasts biocontrol agents to temperature, UV radiation and osmotic stress. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON POSTHARVEST PATHOLOGY: USING SCIENCE TO INCREASE FOOD AVAILABILITY, 3., 2015, Bari. Programme & abstracts... Bari: Universitá Degli Studidi Bari Aldo Moro, 2015. |
Páginas: |
p. 103. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Biocontrol became an alternative to control of postharvest decay of table grape, however due to the minimal handling in the packing-house its application is limited to field. Therefore, considering the semi-arid climate of the region of the São Francisco River Valley (Brazil), tolerance to climate must be included in the selection process of biocontrol agents. In this work the yeast isolates L7K and L10, which were previously selected for control of postharvest decay of grapes, were evaluated for their natural tolerance to UV-B light, temperature and low water availability. |
Palavras-Chave: |
Biocontrole; Levedura; Uva de mesa. |
Thesagro: |
Controle biológico; Doença; Pós-colheita; Uva. |
Thesaurus NAL: |
Grapes; Vitis. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/140265/1/Gava-2.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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