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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | AGUIAR, A. V. de; TEIXEIRA-FREITAS, D. M. A.; ALMEIDA FILHO, J. E. de; SOUSA, V. A. de; RESENDE, M. D. V. de; SILVA JUNIOR, O. B. da; GRATTAPAGLIA, D. Genomic prediction of growth traits in Pinus taeda using genome-wide sequence-based DArT-seq markers. In: IUFRO TREE BIOTECHNOLOGY CONFERENCE, 2015, Florence. Forests: the importance to the planet and society. [S.l.]: IBBR: ICCOM, 2015. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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2. |  | AGUIAR, A. V. de; TEIXEIRA-FREITAS, D. M. A.; ALMEIDA FILHO, J. E. de; SOUSA, V. A. de; RESENDE, M. D. V. de; SILVA JUNIOR, O. B. da; GRATTAPAGLIA, D. Genomic prediction of growth traits in Pinus taeda using genome-wide sequence-based DArT-seq markers. In: IUFRO TREE BIOTECHNOLOGY CONFERENCE, 2015, Florence. Forests: the importance to the planet and society. [S.l.]: IBBR: ICCOM, 2015. Pen-drive. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registros recuperados : 3 | |
1. |  | SILVA, E. C. B.; MATTOS, M. C.; CASAES, R. S.; ALBERT, A.; GALDEANO, M. C.; CARVALHO, C. W. P. Efeito da adição de bagaço de cana na formulação de biscoitos doces. In: SEMINÁRIO EM INOVAÇÃO E TECNOLOGIA NA ÁREA DE ALIMENTOS, 2., 2012, Rio de Janeiro. Resumos... Rio de Janeiro: IFRJ, 2012. 1 CD-ROM.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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2. |  | CASAES, R. S.; SILVA, E. C.; CARVALHO, C. W.; MATTOS, M. C.; GALDEANO, M. C.; CALADO, V. M. Effect of micronized sugar cane bagasse and water content on the extrusion of rice flour. Cereal Foods World, v. 57, n. 4, p. A39, 2012. Supplement. Edition of Abstracts of the AACC International Annual Meeting, Hollywood, 30 Sept-3 Oct. 2012.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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3. |  | GOLINELLI, L. P.; CARVALHO, A. C.; CASAES, R. S.; LOPES, C. S. C.; DELIZA, R.; PASCHOALIN, V. M. F.; SILVA, J. T. Sensory analysis and species-specific PCR detect bovine milk adulteration of frescal (fresh) goat cheese. Journal of Dairy Science, v. 97, n. 11, p. 6693-6699, Nov., 2014.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 3 | |
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