|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
12/04/1996 |
Data da última atualização: |
27/12/2013 |
Autoria: |
GALINA, M.; PALMA, J. M.; MORALES, R.; AGUILAR, A.; HUMMEL, J. |
Título: |
Voluntary dry matter intake by dairy goats grazing or on agricultural by products in Mexico. |
Ano de publicação: |
1995 |
Fonte/Imprenta: |
Small Ruminant Research, v.15, n.2, p.127-137, 1995. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
In the present work, the objectives were to calculate voluntary feed intake yearly in a commercial productive dairy goat herd fed different forages. A second objective was to develop an economical nutritional management for grazing of Mexican dairy goats. |
Palavras-Chave: |
Residuo Agroindustrial. |
Thesagro: |
Caprino; Lactação; Leite; Manejo; Nutrição; Produção. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00921naa a2200253 a 4500 001 1517498 005 2013-12-27 008 1995 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aGALINA, M. 245 $aVoluntary dry matter intake by dairy goats grazing or on agricultural by products in Mexico. 260 $c1995 520 $aIn the present work, the objectives were to calculate voluntary feed intake yearly in a commercial productive dairy goat herd fed different forages. A second objective was to develop an economical nutritional management for grazing of Mexican dairy goats. 650 $aCaprino 650 $aLactação 650 $aLeite 650 $aManejo 650 $aNutrição 650 $aProdução 653 $aResiduo Agroindustrial 700 1 $aPALMA, J. M. 700 1 $aMORALES, R. 700 1 $aAGUILAR, A. 700 1 $aHUMMEL, J. 773 $tSmall Ruminant Research$gv.15, n.2, p.127-137, 1995.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
09/10/2020 |
Data da última atualização: |
09/10/2020 |
Tipo da produção científica: |
Folder/Folheto/Cartilha |
Autoria: |
RIBEIRO, C. S. da C.; CARVALHO, S. I. C. de; LANA, M. M. |
Afiliação: |
CLAUDIA SILVA DA COSTA RIBEIRO, CNPH; SABRINA ISABEL COSTA DE CARVALHO, CNPH; MILZA MOREIRA LANA, CNPH. |
Título: |
Hortaliça como comprar, conservar e consumir: pimenta jalapeño. |
Edição: |
3 ed. rev. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Brasília, DF: Embrapa Hortaliças, 2020. |
Descrição Física: |
1 Folder. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Como comprar. Como conservar. Como consumir. Pão de milho mexicano. Chilli com carne. |
Thesagro: |
Capsicum sp; Culinária; Economia Domestica; Pimenta. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/216520/1/CCCC-45-Pimenta-jalapeno-2020.pdf
|
Marc: |
LEADER 00657nam a2200205 a 4500 001 2125386 005 2020-10-09 008 2020 bl uuuu u0uu1 u #d 100 1 $aRIBEIRO, C. S. da C. 245 $aHortaliça como comprar, conservar e consumir$bpimenta jalapeño.$h[electronic resource] 250 $a3 ed. rev. 260 $aBrasília, DF: Embrapa Hortaliças$c2020 300 $c1 Folder. 520 $aComo comprar. Como conservar. Como consumir. Pão de milho mexicano. Chilli com carne. 650 $aCapsicum sp 650 $aCulinária 650 $aEconomia Domestica 650 $aPimenta 700 1 $aCARVALHO, S. I. C. de 700 1 $aLANA, M. M.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|