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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Instrumentação.
Data corrente:  06/05/2016
Data da última atualização:  06/05/2016
Tipo da produção científica:  Artigo em Anais de Congresso
Autoria:  PILON, L.; SPRICIGO, P. C.; MOURA, M. R. de; MIRANDA, M.; CARMELO, L. G. P.; MATTOSO, L. H. C.; FERREIRA, M. D.
Afiliação:  LUIZ HENRIQUE CAPPARELLI MATTOSO, CNPDIA; MARCOS DAVID FERREIRA, CNPDIA.
Título:  Physicochemical changes in fresh-cut apple coated with chitosan nanoparticles during storage.
Ano de publicação:  2012
Fonte/Imprenta:  In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: [s.n.], 2012. 1 CD-ROM. IUFoST 2012.
Idioma:  Inglês
Palavras-Chave:  EVENTOS.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Instrumentação (CNPDIA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPDIA15851 - 1UPCSP - PPPROCI-12.003972012.00397
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agrossilvipastoril.
Data corrente:  06/03/2017
Data da última atualização:  13/04/2017
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  BEHLING NETO, A.; REIS, R.; MORAES, K.; ROCHA, J.; CAMARGO, K.; CARVALHO, P.; MOMBACH, M.; PEDREIRA, B. C. e; ABREU, J.; CABRAL, L.
Afiliação:  ARTHUR BEHLING NETO, FAMEVZ; RAFAEL REIS, IFRO; KELLEN MORAES, UFMT-CUIABA; JULIAM ROCHA, UFMT-CUIABA; KARINE CAMARGO, UFMT-CUIABA; PERIVALDO CARVALHO, UFMT-CUIABA; MIRCÉIA MOMBACH, UFMT-CUIABA; BRUNO CARNEIRO E PEDREIRA, CPAMT; JOADIL ABREU, UFMT-CUIABA; LUCIANO CABRAL, UFMT-CUIABA.
Título:  Organic acids and ethanol content in silages of different sorghum cultivars.
Ano de publicação:  2016
Fonte/Imprenta:  In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 53., 2016, Gramado. Produção animal para as novas gerações: anais. Gramado: SBZ, 2016. Não paginado.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Sorghum stands out among others recommended plants for silage due to its optimal levels of water soluble carbohydrate (WSC) and dry matter (DM), but additionally for presenting higher tolerance to drought and greater seeding range compared to corn. Among sorghum types there are: grain; forage and sweet sorghum, which differ in plant height and morphological characteristics. Sweet sorghum can be an interesting alternative for silage production due to its high yield, however it?s ensiling can promote ethanol production in the silo, since the high WSC content provides an ideal environment for the yeast activity that convert, in anaerobic environment, WSC in ethanol. There are new cultivars of sweet sorghum that can be used for silage production, but there is little information about their fermentation characteristics. Goal was to evaluate the organic acids and ethanol content in silages of different sorghum cultivars. Chemical analyses were performed at the Laboratory of Animal Nutrition, at Federal University of Mato Grosso, Cuiabá campus. Experimental design was a randomized block, in spli-plot design, with four replications. Plot treatments consisted of six sorghum cultivars of different purpose (BRS 308 and BRS 310, grain sorghum; BR 655 and BRS 610, silage sorghum; BRS 506 and CMSXS 647, sweet sorghum). Split-plot treatments consisted of crop period (first crop and second crop). Cultivar effect was observed for acetic acid content, while effect of interaction cultivar x cr... Mostrar Tudo
Thesaurus NAL:  Alcoholic fermentation; Ethanol.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agrossilvipastoril (CPAMT)
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