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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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141.Imagem marcado/desmarcadoCUNHA, L. C. V.; RESENDE, R. O.; NAGATA, T.; INOUE-NAGATA, A. K. Characterization of Brazilian potyvirus isolates from tomato and sweetpepper. Virus Reviews & Research, São Paulo, v. 7, n. 1, p. 149, set. 2002. Resumo. Suplemento.

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142.Imagem marcado/desmarcadoINOUE-NAGATA, A.K.; FONSECA, M. E. N.; AVILA, A. C.; MONTE, D. C. Characterization of Brazilian PVY-O and PVY-N strains from potato. Fitopatologia Brasileira, Brasilia, v.24, p.354, ago. 1999. Resumo. Suplemento.

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143.Imagem marcado/desmarcadoORÍLIO, A. F.; DUSI, A. N.; MADEIRA, N. R.; INOUE-NAGATA, A. K. Characterization of a member of a new Potyvirus species infecting arracacha in Brazil. Archives of Virology, New York, v. 154, p. 181-185, 2009.

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144.Imagem marcado/desmarcadoALBUQUERQUE, L. C.; MARTIN, D. P.; AVILA, A. C. de; INOUE-NAGATA, A. K. Characterization of tomato yellow vein streak virus, a begomovirus from Brazil. Virus Genes, Norwell, v. 40, p. 14-147, 2010.

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145.Imagem marcado/desmarcadoFERREIRA, G. B.; ÁVILA, A. C. de; NAGATA, T.; INOUE-NAGATA, A. K. Characterization of two potato virus y isolates collected in tomato and pepper plants. Virus Reviews & Research, Florianópolis, v. 9, p. 250-251, 2004. Suplement 1. Resumo. Trabalho apresentado no 15º National Meeting of Virology, São Pedro, 2004.

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146.Imagem marcado/desmarcadoBARBOSA, J. C.; BARRETO, S. da S.; INOUE-NAGATA, A. K.; REZENDE, J. A. M. Charactrization and experimental host range of a brazilian tomato isolate of tomato severe rugose virus. Journal of Phytopathology, v. 159, n. 9, p. 644-646, Setp. 2011.

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147.Imagem marcado/desmarcadoSOUZA, T. A. de; NAKASU, E. Y. T.; VARGAS, J. R.; INOUE-NAGATA, A. K. Aplicação tópica de moléculas de RNA de fita dupla visando o gene do nucleocapsídeo confere proteção contra groundnut ringspost virus. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FITOPATOLOGIA, 53., Brasília, DF, 2023. Anais...Brasília, DF: Sociedade Brasileira de Fitopatologia, 2023. p. 704.

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148.Imagem marcado/desmarcadoQUEZADO-DUVAL, A. M.; MICHEREFF FILHO, M.; INOUE-NAGATA, A. K.; CAVALIERI, S. D. Voluntárias e indesejadas Cultivar Hortaliças e Frutas, Pelotas, Ano 12, n. 86, p. 12-16, jun./jul. 2014.

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149.Imagem marcado/desmarcadoSILVA, D. Y. M.; PEREIRA, W. de S.; INOUE-NAGATA, A. K. Uma nova espécie de begomovírus infectando tomateiro no Centro Oeste brasileiro. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FITOPATOLOGIA, 53., 2023, Brasília, DF. Anais 2023. Brasília, DF: Sociedade Brasileira de Fitopatologia, 2023. Resumo.

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150.Imagem marcado/desmarcadoLOVATO, F. A.; NAGATA, T.; AVILA, A. C. de; RESENDE, R. O.; INOUE-NAGATA, A. K. The tomato spotted wilt virus protein elicitor of hypersensitive response in Capsicum chinense. Fitopatologia Brasileira, Brasília, v. 29, p. S107, ago. 2004. Suplemento. Resumo. Trabalho apresentado no 37º Congresso Brasileiro de Fitopatologia, 2004.

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151.Imagem marcado/desmarcadoINOUE-NAGATA, A. K.; NAVAS-CASTILHO, J.; MELO, P. C. T.; ÁVILA, A. C. Tomato yellow leaf curl, a monopartite begomovirus was not detected in a survey of tomato fields in São Paulo state Brazil. Virus Reviews & Research, São Paulo, v. 7, n. 1, p. 158-159, set. 2002. Resumo. Suplemento.

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152.Imagem marcado/desmarcadoSOUZA, T. A. de; NAKASU, E. Y. T.; VARGAS, J. R.; INOUE-NAGATA, A. K. Topical application of double-stranded RNA molecules targeting the nucleocapsid gene confers protection against groundnut ringspot virus. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FITOPATOLOGIA, 53., 2023, Brasília, DF, 2023. Anais 2023. Brasília, DF: Sociedade Brasileira de Fitopatologia, 2023. p. 704. Resumo.

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153.Imagem marcado/desmarcadoÁVILA, A. C.; DIAS, R. D.; RESENDE, R. O.; COSTA, N. D.; INOUE-NAGATA, A. K. Vírus survey in Solanaceous and lettuce crops in Pernambuco and Bahia States. Fitopatologia Brasileira, Brasília, DF, v. 30, p. S192, ago. 2005. Suplemento. Resumo 823. Trabalho apresentado no 38. Congresso Brasileiro de Fitopatologia, 2005, Brasília.

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154.Imagem marcado/desmarcadoINOUE-NAGATA, A. K.; LIMA R. R. P. N.; FERREIRA, Y. F. M.; NAKASU, E. Y. T. Enhancing geminivirus detection in plants: unveiling hidden threats with a cost-efficient RCA-RFLP method. In: INTERNATIONAL EPIDEMIOLOGY WORKSHOP, 13., 2024, Foz do Iguaçu. Book of abstracts. Foz do Iguaçu: Sociedade Brasileira de Fitopatologia, 2024. p. 36.

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155.Imagem marcado/desmarcadoQUEZADO-DUVAL, A. M.; INOUE-NAGATA, A. K.; LELIS JÚNIOR, S. R.; SANT'ANA, R.; HERNANDEZ, S.; SOARES, M. F. Desempenho do híbrido experimental HFI-170 da Embrapa Hortaliças em lavouras comerciais com ocorrência de doenças. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE TOMATE INDUSTRIAL, 5., 2011, Goiania. Tomate industrial no Cerrado: 25 anos de história e uma visão futura. [Anais...].Brasília, DF: Embrapa Hortaliças: Associação Brasileira de Horticultura; Goiânia: FAEG: UFG: Agrodefesa, 2011. 1 CD-ROM. Trabalho 3

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156.Imagem marcado/desmarcadoNAGATA, T.; RESENDE, R. de O.; KITAJIMA, E. W.; COSTA, H.; INOUE-NAGATA, A.K.; AVILA, A. C. de. First report of natural occurrence of Zucchini Lethal Chlorosis Tospovirus on cucumber and Chrysanthemum Stem Necrosis Tospovirus on tomato in Brazil. Plant Disease, v.82, n.12, p.1403, Dec. 1998.

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157.Imagem marcado/desmarcadoQUEZADO-DUVAL, A. M.; REIS, A.; INOUE-NAGATA, A. K.; CHARCHAR, J. M.; GIORDANO, L. de B.; BOITEUX, L. S. Cuidados especiais no manejo da cultura do tomate no verão. Brasília, DF: Embrapa Hortaliças, 2007. 5 p. (Embrapa Hortaliças. Comunicado Técnico, 43).

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158.Imagem marcado/desmarcadoDIANESE, E. C.; FONSECA, M. E. N.; BOITEUX, L. S.; INOUE-NAGATA, A. K.; RESENDE, R. O. Evaluation of a primer panel derived from the Sw-5 gene sequence aiming to fingerprint tospovirus susceptible and resistant lines via simple PCR assys. Tropical Plant Pathology, Brasília, DF, v. 33, p. S295, ago. 2008. Suplemento. Resumo VIR 040. Trabalho apresentado no 41. Congresso Brasileiro de Fitopatologia, 41. Annual Meeting of the Brazilian Phytopathological Society, Belo Horizonte, 2008.

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159.Imagem marcado/desmarcadoREGO-MACHADO, C. M.; NAKASU, E. Y. T.; SILVA, J. M. F.; LUCINDA, N.; NAGATA, T.; INOUE-NAGATA, A. K. siRNA biogenesis and advances in topically applied dsRNA for controlling virus infections in tomato plants. Scientific Reports, v. 10, e22277, 2020.

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160.Imagem marcado/desmarcadoINOUE-NAGATA, A. K.; ÁVILA, A. C.; ALVES, D. M.; DIAS, R. C.; RANGEL, M.; NAGATA, T. Serological detection of Melon yellowing-asociated vírus (MYaV) in melon samples collected in the Northeast of Brazil. Fitopatologia Brasileira, Brasília, DF, v. 30, p. S191, ago. 2005. Suplemento. Resumo 816. Trabalho apresentado no 38. Congresso Brasileiro de Fitopatologia, 2005, Brasília.

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Biblioteca(s):  Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Arroz e Feijão.
Data corrente:  20/06/2011
Data da última atualização:  10/05/2024
Tipo da produção científica:  Artigo em Anais de Congresso
Autoria:  CARVALHO, A. V.; RIOS, A. de O.; BASSINELLO, P. Z.
Afiliação:  ANA VANIA CARVALHO, CPATU; ALESSANDRO DE O. RIOS, UNIVERSIDADE FEDERAL DO RIO GRANDE DO SUL; PRISCILA ZACZUK BASSINELLO, CNPAF.
Título:  Optimization of technological parameters to produce breakfast cereal from rice and common bean flour by extrusion.
Ano de publicação:  2011
Fonte/Imprenta:  In: INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND FOOD, 11., 2011, Athens. Food process engineering in a changing world: proceedings. Athens: International Association for Engineering and Food, 2011.
Páginas:  5p.
Descrição Física:  1 CD-ROM.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The objective of the present work was to investigate the relevant parameters to elaborate breakfast cereal from a mix of rice and common bean flour and to evaluate the influence of formulations and processing conditions on the final product characteristics. To elaborate the breakfast cereal it was applied a complete experimental design 23, testing the following parameters: common bean flour percentage, moisture and processing temperature, and having the protein content, apparent density and expansion index as statistical answers. Different formulations were processed in a single-screw extrusion. Based on statistical analyses results, for the protein variable, the factors common bean flour percentage, moisture, temperature and the interaction between moisture and temperature were significant. As expected, it was observed a positive effect for common bean flour and a negative effect for moisture, that is, the increase of common bean flour percentage from 13 to 47% and of moisture from 10 to 20%, increased the protein content of the final product. The variable of temperature was significant in the quadratic model, indicating that small variations on the temperature may influence the final protein level. With bean flour contents of 30% considerable contents of protein (13%) were obtained, without prejudicing the technological parameters, once these parameters showed better answers with lower values to this variable. Besides the bean flour content, the apparent density showed as ... Mostrar Tudo
Thesagro:  Arroz; Extrusão; Farinha; Feijão.
Thesaurus NAL:  Breakfast cereals; Experimental design; Extrusion; Thermoplastics.
Categoria do assunto:  --
Q Alimentos e Nutrição Humana
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/36698/1/MCF481.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Amazônia Oriental (CPATU)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPAF30659 - 1UPCAA - CD2011.0102011.010
CPATU44422 - 1UPCAA - DD
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