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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | GOLDWASSER, Y.; EIZENBERGH, H.; HERSHENHORN, J.; PLAKHINE, D.; GOLAN, S.; KLEIFELD, H. Control of Orobanche spp. in potato. In: INTERNATIONAL WEED SCIENCE CONGRESS, 3., 2000, Foz do Iguassu, PR. Abstracts... Corvallis: IWSC, 2000. p.131. Resumo 278. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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2. |  | STROBEL, G. A.; STIERLE, A. A.; UPADHYAY, R.; HERSHENHORN, J.; MOLINA, G. The phytotoxins of Mycosphaerella fijiensis, the causative agent of black sigatoka disease, and their potential use in screening for disease resistance San Jose, Costa Rica: INIBAP, 1992 p.93-103 Proceedings of the workshop on Biotechnology Applications for Banana and Plantain Improvement, San Jose, Costa Rica, 27-31, January, 1922 Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | LOBATO, L. P.; PEREIRA, A. E. I. C.; LAZARETTI, M. M.; BARBOSA, D. S.; CARREIRA, C. M.; MANDARINO, J. M. G.; GROSSMANN, M. V. E. Snack bars with high soy protein and isoflavone content for use in diets to control dyslipidaemia. International Journal of Food Sciences and Nutrition, v. 63, n. 1, p. 49-58, Feb. 2012.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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2. |  | CAMARGO, A. E. I.; LOBATO, L. P.; BORTOLASCI, C. C.; CARREIRA, C. M.; MOSMANN, Y.; MANDARINO, J. M. G.; RODRIGUES, R. J.; GROSSMANN, M. V. E.; BARBOSA, D. S. Efeitos da associação do farelo de aveia e barra de soja no perfil lipídico de indivíduos dislipidêmicos. In: CONGRESSO SUL BRASILEIRO DE ANÁLISES CLÍNICAS, 2., 2010, Londrina. [Anais...]. Rio de Janeiro: SBAC, 2010. Área: bioquímica.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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Registros recuperados : 2 | |
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