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Registros recuperados : 15 | |
1. | | SILVA, C. H. O.; SILVA, F. F. e; BATISTA, D. da C.; CARNEIRO, A. P. S.; MIZUBUTI, E. S. G. Modelo linear generalizado misto para estimar intensidade de doença em tomateiro. In: REUNIÃO ANUAL DA REGIÃO BRASILEIRA DA SOCIEDADE INTERNACIONAL DE BIOMETRIA, 52., SIMPÓSIO DE ESTATÍSTICA APLICADA À EXPERIMENTAÇÃO AGRONÔMICA, 12., 2007, Santa Maria. Anais.... Santa Maria: SIB, 2007. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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2. | | CAMPOS, J. F. de; CARNEIRO, A. P. S.; PATEMELLI, L. A.; CARNEIRO, J. E. de S.; SILVA, M. J. da; CECON, P. R. Classificação de famílias do feijoeiro sob diferentes cenários de dependência espacial e precisão experimental. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 51, n. 2, p. 105-111, fev. 2016 Título em inglês: Classification of common bean families under different scenarios of spatial dependence and experimental precision. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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3. | | CECON, P. R.; SILVA, F. F. e; DONATO, S. L. R.; SIQUEIRA, D. L. de; SALOMÃO, L. C. C.; SILVA, S. de O. e; CARNEIRO, A. P. S. Avaliação de métodos para estimar o tamanho de parcelas em experimentos com bananeira. In: REUNIÃO ANUAL DA REGIÃO BRASILEIRA DA SOCEDADE INTERNACIONAL DE BIOMETRIA, 52.; SIMPÓSIO DE ESTATÍSTICA APLICADA À EXPERIMENTAÇÃO AGRONÔMICA, 12., 2007, Santa Maria. Santa Maria: [s.n., 2007?] Antônio Policarpo Souza Carneiro, UFV. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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4. | | CECON, P. R.; SILVA, F. F. e; FERREIRA, A.; FERRÃO, R. G.; CARNEIRO, A. P. S.; DETMANN, E.; FARIA, P. N.; MORAIS, T. S. da S. Análise de medidas repetidas na avaliação de clones de café 'Conilon'. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 43, n. 9, p. 1171-1176, set. 2008. Título em inglês: Repeated measure analysis in the clonal evaluation in 'Conilon' coffee. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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5. | | CARNEIRO, A. P. S.; MUNIZ, J. A.; CARNEIRO, P. L. S.; MALHADO, C. H. M.; MARTINS FILHO, R.; SILVA, F. F. e. Identidade de modelos não lineares para comparar curvas de crescimento de bovinos da raça Tabapuã. Pesquisa agropecuária brasileira, Brasília, DF, v. 49, n. 1, p. 57-62, jan. 2014. Título em inglês: Identity of nonlinear models to compare growth curves of the cattle breed Tabapuã. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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6. | | VERAS, G. C.; SALARO, A. L.; ZUANON, J. A. S.; CARNEIRO, A. P. S.; CAMPELO, D. A. V.; MURGAS, L. D. S. Growth performance and body composition of giant trahira fingerlings fed diets with different protein and energy levels. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 45, n. 9, p. 1021-1027, set. 2010 Título em português: Crescimento e composição corporal de alevinos de trairão alimentados com diferentes níveis de proteína e energia nas dietas. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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7. | | REIS, R. M.; CECON, P. R.; PUIATTI, M.; FINGER, F. L.; NASCIMENTO, M.; SILVA, F. F.; CARNEIRO, A. P. S.; SILVA, A. R. Modelos de regressão não linear aplicados a grupos de acessos de alho. Horticultura Brasileira, Brasília, v. 32, n. 2, p. 178-183, abr./jun. 2014. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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8. | | TEIXEIRA, B. B.; EUCLYDES, R. F.; SILVA, L. P. da; TORRES, R. de A.; SILVA, F. G. da; CARNEIRO, A. P. S.; LEHNER, H. G.; TEIXEIRA, R. B. Modelos de regressão aleatória na seleção de codornas de corte para produção de ovos. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 48, n. 7, p. 791-796, jul. 2013. Título em inglês: Random regression models in the selection of meat?type quails for egg production . Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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9. | | MARTINS FILHO, R.; CARNEIRO, P. L. S.; MALHADO, C. H. M.; CARNEIRO, A. P. S.; AZEVEDO, D. M. M. R.; MACHADO, C. H. C. A raça Indubrasil no nordeste brasileiro: 1. Melhoramento genético. In: CONGRESSO NORDESTINO DE PRODUÇÃO ANIMAL, 5.; SIMPÓSIO NORDESTINO DE ALIMENTAÇÃO DE RUMINANTES, 11.; SIMPÓSIO SERGIPANO DE PRODUÇÃO ANIMAL, 1., 2008, Aracaju. Anais... Aracaju: Sociedade Nordestina de Produção Animal: Embrapa Tabuleiros Costeiros, 2008. 3 p. Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
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10. | | MARTINS FILHO, R.; CARNEIRO, P. L. S.; MALHADO, C. H. M.; CARNEIRO, A. P. S.; AZEVEDO, D. M. M. R.; MACHADO, C. H. C. A raça Indubrasil no nordeste brasileiro: 2. Estrutura populacional. In: CONGRESSO NORDESTINO DE PRODUÇÃO ANIMAL, 5.; SIMPÓSIO NORDESTINO DE ALIMENTAÇÃO DE RUMINANTES, 11.; SIMPÓSIO SERGIPANO DE PRODUÇÃO ANIMAL, 1., 2008, Aracaju. Anais... Aracaju: Sociedade Nordestina de Produção Animal: Embrapa Tabuleiros Costeiros, 2008. 3 p. Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
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11. | | CARNEIRO, P. L. S.; MALHADO, C. H. M.; EUCLYDES, R. F.; TORRES, R. de A.; LOPES, P. S.; CARNEIRO, A. P. S.; CUNHA, E. E. Seleção tradicional e associada a marcadores moleculares na avaliação genética animal. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 41, n. 4, p. 615-621, abr. 2006 Título em inglês: Traditional and associated selection with molecular markers in the genetic evaluation of animals. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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12. | | SALARO, A. L.; KASAI, R. Y. D.; CARNEIRO, A. P. S.; SABARENSE, C. M.; HAGE, M. C. F. N. S.; TAVARES, M. M.; ZUANON, J. A. S. Suplementação de vitamina C em dietas para juvenis de trairão. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 48, n. 8, p. 1096-1102, ago. 2013. Título em inglês: Vitamin C supplementation in diets for giant trahira. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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13. | | TEIXEIRA, B. B.; EUCLYDES, R. F.; SILVA, L. P. da; TORRES, R. de A.; SILVA, F. G. da; CARNEIRO, A. P. S.; LEHNER, H. G.; TEIXEIRA, R. B. Utilização de dados parciais na seleção de codornas de corte para produção de ovos. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 48, n. 5, p. 559-563, maio 2013. Título e inglês: Using partial data in the selection of meat-type quail for egg production . Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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14. | | ALVES, R. S.; RESENDE, M. D. V. de; AZEVEDO, C. F.; SILVA, F. F. e; ROCHA, J. R. A. S. C.; NUNES, A. C. P.; CARNEIRO, A. P. S.; SANTOS, G. A. dos. Optimization of Eucalyptus breeding through random regression models allowing for reaction norms in response to environmental gradients. Tree Genetics & Genomes, v. 16, n. 2, p. 1-8, 2020. Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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15. | | TEIXEIRA, F. R. F.; NASCIMENTO, M.; CECON, P. R.; CRUZ, C. D.; SILVA, F. F. e; NASCIMENTO, A. C. C.; AZEVEDO, C. F.; MARQUES, D. B. D.; SILVA, M. V. G. B.; CARNEIRO, A. P. S.; PAIXAO, D. M. Genomic prediction of lactation curves of Girolando cattle based on nonlinear mixed models. Genetics and Molecular Research, v. 20, n. 1, gmr18691, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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Registros recuperados : 15 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Unidades Centrais. |
Data corrente: |
27/01/2011 |
Data da última atualização: |
04/05/2018 |
Autoria: |
VERAS, G. C.; SALARO, A. L.; ZUANON, J. A. S.; CARNEIRO, A. P. S.; CAMPELO, D. A. V.; MURGAS, L. D. S. |
Afiliação: |
Galileu Crovatto Veras, Universidade Federal de Lavras (UFLA); Ana Lucia Salaro, Universidade Federal de Viçosa (UFV); Jener Alexandre Sampaio Zuanon, Universidade Federal de Viçosa (UFV); Antonio Policarpo Souza Carneiro, UFV, Departamento de Estatística; Daniel Abreu Vasconcelo Campelo, Universidade Federal de Viçosa (UFV); Luis David Solis Murgas, UFLA, Departamento de Medicina Veterinária. |
Título: |
Growth performance and body composition of giant trahira fingerlings fed diets with different protein and energy levels. |
Ano de publicação: |
2010 |
Fonte/Imprenta: |
Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 45, n. 9, p. 1021-1027, set. 2010 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Título em português: Crescimento e composição corporal de alevinos de trairão alimentados com diferentes níveis de proteína e energia nas dietas. |
Conteúdo: |
The objective of this work was to determine the proper levels of protein and energy in diets of Hoplias lacerdae fingerlings. The dietary crude protein (CP) and gross energy (GE) levels for fingerlings of giant trahira were evaluated in a completely randomized 4x3 factorial design with 35, 39, 43 and 47% CP and 4,100, 4,300 and 4,500 kcal kg-1 of GE, and four replicates. The survival rate was 99.22%, and a linear improvement on the performance parameters was detected after increasing diet crude protein levels. Feed conversion ratio decreased with increasing levels of dietary protein and energy in the diets. A significant interaction between crude protein and gross energy was observed over body protein and mineral matter. Body lipid has increased linearly as gross energy in the diet increased. The retention of crude protein and energy showed a linear increasing with rising of crude protein levels in the diet. Crude protein level at 47% provides the best performance and energy retention, independently of the gross energy levels in the diet. |
Palavras-Chave: |
Carnivorous fish; Peixe carnívoro. |
Thesagro: |
Nutrição. |
Thesaurus NAL: |
Hoplias lacerdae; Nutrition. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/105689/1/Growth-performance.pdf
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Marc: |
LEADER 01969naa a2200253 a 4500 001 1874699 005 2018-05-04 008 2010 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aVERAS, G. C. 245 $aGrowth performance and body composition of giant trahira fingerlings fed diets with different protein and energy levels. 260 $c2010 500 $aTítulo em português: Crescimento e composição corporal de alevinos de trairão alimentados com diferentes níveis de proteína e energia nas dietas. 520 $aThe objective of this work was to determine the proper levels of protein and energy in diets of Hoplias lacerdae fingerlings. The dietary crude protein (CP) and gross energy (GE) levels for fingerlings of giant trahira were evaluated in a completely randomized 4x3 factorial design with 35, 39, 43 and 47% CP and 4,100, 4,300 and 4,500 kcal kg-1 of GE, and four replicates. The survival rate was 99.22%, and a linear improvement on the performance parameters was detected after increasing diet crude protein levels. Feed conversion ratio decreased with increasing levels of dietary protein and energy in the diets. A significant interaction between crude protein and gross energy was observed over body protein and mineral matter. Body lipid has increased linearly as gross energy in the diet increased. The retention of crude protein and energy showed a linear increasing with rising of crude protein levels in the diet. Crude protein level at 47% provides the best performance and energy retention, independently of the gross energy levels in the diet. 650 $aHoplias lacerdae 650 $aNutrition 650 $aNutrição 653 $aCarnivorous fish 653 $aPeixe carnívoro 700 1 $aSALARO, A. L. 700 1 $aZUANON, J. A. S. 700 1 $aCARNEIRO, A. P. S. 700 1 $aCAMPELO, D. A. V. 700 1 $aMURGAS, L. D. S. 773 $tPesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF$gv. 45, n. 9, p. 1021-1027, set. 2010
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Registro original: |
Embrapa Unidades Centrais (AI-SEDE) |
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