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Registros recuperados : 11 | |
4. | | FOGACA, F. H. dos S.; ALVES, R.; BARBOSA, V.; MAULVAULT, A. L.; ANACLETO, P.; CAMACHO, C.; BANDARRA, N.; MARQUES, A. Bioaccessibility of metals in seafood: risk to human health. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD DIGESTION, 6., 2019, Granada. Proceedings... Granada: INFOGEST, 2019. p. 179. Poster 378/110. 2 a 4 de abril de 2019. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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5. | | CAMACHO, C.; MAULVAULT, A. L.; SANTOS, M. T.; BARBOSA, V.; FOGACA, F. H. dos S.; POUSÃO-FERREIRA, P.; NUNES, M. L.; ROSA, R.; MARQUES, A. Mercury in Juvenile Solea senegalensis: Linking Bioaccumulation, Seafood Safety, and Neuro-Oxidative Responses under Climate Change-Related Stressors. Applied Sciences-Based, 2020, v. 10, n. 1993, 25 p. 2020. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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6. | | MAULVAULT, A. L.; PAULA, J. R.; CAMACHO, C.; BARBOSA, V.; ALVES, R.; FOGACA, F. H. dos S.; ANACLETO, P.; PISSARRA, V.; DINIZ, M.; MARQUES, A.; ROSA, R. Coping with antidepressants in a changing ocean: behavioural implications in juvenile meagre (Argyrosomus regius) exposed to venlafaxine. In: CONGRESSO DA SOCIEDADE PORTUGUESA DE ETOLOGIA, 13., Lisboa. Lisboa: SPE - Sociedade Portuguesa de Etologia, 2016. Na publicação: FABIOLA FOGAÇA. Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
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7. | | MAULVAULT, A. L.; SANTOS, L. H. M. L. M.; PAULA, J. R.; CAMACHO, C.; PISSARRA, V.; FOGACA, F. H. dos S.; BARBOSA, V.; ALVES, R.; FERREIRA, P. P.; BARCELO, D.; RODRIGUEZ-MOZAZ, S.; MARQUES, A.; DINIZ, M.; ROSA, R. Differential behavioural responses to venlafaxine exposure route, warming and acidification in juvenile fish (Argyrosomus regius). Science of the Total Environment, v. 634, p. 1136-1147, 2018. Na publicação: Fabiola Fogaça. Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
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8. | | MAULVAULT, A. L.; SANTOS, L. H. M. L. M.; PAULA, J. R.; CAMACHO, C.; PISSARRA, V.; FOGACA, F. H. dos S.; BARBOSA, V.; ALVES, R.; FERREIRA, P. P.; BARCELO, D.; RODRIGUEZ-MOZAZ, S.; MARQUES, A.; DINIZ, M.; ROSA, R. Differential behavioural responses to venlafaxine exposure route, warming and acidification in juvenile fish (Argyrosomus regius). Science of the Total Environment, v. 634, p. 1136-1147, 2018. Na publicação: Fabiola Fogaça. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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9. | | MAULVAULT, A.; CAMACHO, C.; SAMPAIO, E.; BARBOSA, V.; ALVES, R.; FOGACA, F. H. dos S.; KWADIJK, C.; KOTTERMAN, M.; SLOTH, J.; RASMUSSEN, R. R.; ELJARRAT, E.; AZNAR-ALEMANY, Ò.; CUNHA, S. Can seafood safety be compromised in the ocean of tomorrow?. In: SEAFOOD SAFETY NEW FINDINGS & INNOVATION CHALLENGES. Abstract book. Brussels, Belgium: Royal Flemish Academy of Science and the Arts (KVAB), 2017. p. 24. Autoria na publicação: FABIOLA FOGAÇA. Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
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10. | | MAULVAULT, A. L.; CAMACHO, C.; BARBOSA, V.; ALVES, R.; ANACLETO, P.; FOGACA, F. H. dos S.; KWADIJK, C.; KOTTERMAN, M.; CUNHA, S. C.; FERNANDES, J. O.; RASMUSSEN, R. R.; SLOTH, J. J.; AZNAR-ALEMANY, O. A.; ELJARRAT, E.; BARCELÓ, D.; MARQUES, A. Assessing the effects of seawater temperature and pH on the bioaccumulation of emerging chemical contaminants in marine bivalves. Environmental Research, v. 161, p. 236-247, 2018. Autoria na publicação: Fabíola Fogaça. Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
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11. | | MAULVAULT, A. L.; CAMACHO, C.; BARBOSA, V.; ALVES, R.; ANACLETO, P.; FOGACA, F. H. dos S.; KWADIJK, C.; KOTTERMAN, M.; CUNHA, S. C.; FERNANDES, J. O.; RASMUSSEN, R. R.; SLOTH, J. J.; AZNAR-ALEMANY, O. A.; ELJARRAT, E.; BARCELÓ, D.; MARQUES, A. Assessing the effects of seawater temperature and pH on the bioaccumulation of emerging chemical contaminants in marine bivalves. Environmental Research, v. 161, p. 236-247, 2018. Autoria na publicação: Fabíola Fogaça. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 11 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
11/05/2020 |
Data da última atualização: |
22/05/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
CAMACHO, C.; MAULVAULT, A. L.; SANTOS, M. T.; BARBOSA, V.; FOGACA, F. H. dos S.; POUSÃO-FERREIRA, P.; NUNES, M. L.; ROSA, R.; MARQUES, A. |
Afiliação: |
Carolina Camacho, Portuguese Institute of Sea andAtmosphere (IPMA, I.P.); Ana Luísa Maulvault, MARE-Marine Environmental Science Centre, Laboratório Marítimo da Guia, Faculdade de Ciências daUniversidade de Lisboa; Marta T. Santos, Interdisciplinary Center of Marine Environmental Research (CIIMAR), University of Porto; Vera Barbosa, Division of Aquaculture, Seafood Upgrading and Bioprospection, Portuguese Institute of Sea andAtmosphere (IPMA, I.P.); FABIOLA HELENA DOS SANTOS FOGACA, CTAA; Pedro Pousão-Ferreira, Aquaculture Research Station (EPPO), Portuguese Institute of Sea and Atmosphere (IPMA, I.P.); M. Leonor Nunes, Interdisciplinary Center of Marine Environmental Research (CIIMAR), University of Porto; Rui Rosa, MARE-Marine Environmental Science Centre, Laboratório Marítimo da Guia, Faculdade de Ciências daUniversidade de Lisboa; António Marques, MARE-Marine Environmental Science Centre, Laboratório Marítimo da Guia, Faculdade de Ciências daUniversidade de Lisboa. |
Título: |
Mercury in Juvenile Solea senegalensis: Linking Bioaccumulation, Seafood Safety, and Neuro-Oxidative Responses under Climate Change-Related Stressors. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Applied Sciences-Based, 2020, v. 10, n. 1993, 25 p. 2020. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Neuro-oxidativestress; Seafood safety; Warming. |
Thesaurus NAL: |
Acidification; Bioaccumulation; Mercury; Solea senegalensis. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00896naa a2200289 a 4500 001 2122232 005 2020-05-22 008 2020 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCAMACHO, C. 245 $aMercury in Juvenile Solea senegalensis$bLinking Bioaccumulation, Seafood Safety, and Neuro-Oxidative Responses under Climate Change-Related Stressors.$h[electronic resource] 260 $c2020 650 $aAcidification 650 $aBioaccumulation 650 $aMercury 650 $aSolea senegalensis 653 $aNeuro-oxidativestress 653 $aSeafood safety 653 $aWarming 700 1 $aMAULVAULT, A. L. 700 1 $aSANTOS, M. T. 700 1 $aBARBOSA, V. 700 1 $aFOGACA, F. H. dos S. 700 1 $aPOUSÃO-FERREIRA, P. 700 1 $aNUNES, M. L. 700 1 $aROSA, R. 700 1 $aMARQUES, A. 773 $tApplied Sciences-Based, 2020$gv. 10, n. 1993, 25 p. 2020.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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