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Registros recuperados : 1 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
05/06/2020 |
Data da última atualização: |
05/06/2020 |
Autoria: |
AGUILAR, C. N.; CABRAL, L. M. C.; JAUREGI, P. |
Afiliação: |
Cristobal N. Aguilar, Universidad Autónoma de Coahuila, Saltillo, Mexico; LOURDES MARIA CORREA CABRAL, CTAA; Paula Jauregi, University of Reading, Reading, United Kingdom. |
Título: |
Sustainable Processing Innovations for Foods. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Frontiers in Sustainable Food Systems, v. 4, n. 6, art. n. 57, 2020. |
DOI: |
https://doi.org/10.3389/fsufs.2020.00057 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Editorial Article. |
Palavras-Chave: |
Food by-product; Fruit waste; Probiotic; Sustainable food processing. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/213771/1/fsufs-04-00057.pdf
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Marc: |
LEADER 00632naa a2200205 a 4500 001 2123080 005 2020-06-05 008 2020 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.3389/fsufs.2020.00057$2DOI 100 1 $aAGUILAR, C. N. 245 $aSustainable Processing Innovations for Foods.$h[electronic resource] 260 $c2020 500 $aEditorial Article. 653 $aFood by-product 653 $aFruit waste 653 $aProbiotic 653 $aSustainable food processing 700 1 $aCABRAL, L. M. C. 700 1 $aJAUREGI, P. 773 $tFrontiers in Sustainable Food Systems$gv. 4, n. 6, art. n. 57, 2020.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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