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Registros recuperados : 12 | |
5. | | FERREIRA, M. D.; SARGENT, S. A.; BRECHT, J. K.; CHANDLER, C. K. Strawberry bruising sensitivity depends on the type of force applied, cooling method, and pulp temperature. Hortscience, Alexandria, v. 44, n. 7, p. 1953-1956, 2009. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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8. | | SPRICIGO, P. C.; CORREA, D. S.; FERREIRA, M. D.; BRECHT, J. K. Preliminary evaluation of physiological changes in tomatoes with mechanical damage related to development of postharvest technologies. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE PROCESSAMENTO MÍNIMO E PÓS COLHEITA DE FRUTAS, FLORES E HORTALIÇAS, 1.; SIMPÓSIO BRASILEIRO DE PÓS-COLHEITA, FRUTAS, HORTALIÇAS E FLORES, 5.; ENCONTRO NACIONAL SOBRE PROCESSAMENTO MÍNIMO DE FRUTAS E HORTALIÇAS, 8., 2015, Aracaju, SE. Anais... Aracaju, SE: CBPMPC, 2015. Não paginado. 7 f. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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10. | | SPRICIGO, P. C.; FREITAS, T. P.; PURGATTO, E.; FERREIRA, M. D.; CORREA, D. S.; BAI, J.; BRECHT, J. K. Visually imperceptible mechanical damage of harvested tomatoes changes ethylene production, color, enzyme activity, and volatile compounds profile. Postharvest Biology and Technology, v. 176, a. 111503, 2021. 1 - 9 Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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11. | | RISSE, L. A.; BRECHT, J. K.; SARGENT, S. A.; LOCASCIO, S. J.; CRALL, J. M.; ELMSTROM, G. W.; MAYNARD, D. N. Storage characteristics of small watermelon cultivars. Journal of the American Society for Horticultural Science, v. 115, n. 3, p. 440-443, 1990. Biblioteca(s): Embrapa Meio Norte / UEP-Parnaíba. |
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12. | | BRECHT, J. K.; SARGENT, S. A.; MITCHAM, E. J.; KADER, A. A.; ARPAIA, M. L.; YAHIA, E. M.; MAUL, F.; LIMA, M. A. C. de; BRECHT, P. E.; MENOCAL, O. A.; PADDA, M. Monitoring and evaluation of the mango supply chain to improve mango quality. In: ANNUAL CONFERENCE OF THE AMERICAN SOCIETY FOR HORTICULTURAL SCIENCE, 2009, Saint Louis. Abstracts... Alexandria: American Society for Horticultural Science, 2009. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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Registros recuperados : 12 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
25/01/2010 |
Data da última atualização: |
17/10/2022 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
BRECHT, J. K.; SARGENT, S. A.; MITCHAM, E. J.; KADER, A. A.; ARPAIA, M. L.; YAHIA, E. M.; MAUL, F.; LIMA, M. A. C. de; BRECHT, P. E.; MENOCAL, O. A.; PADDA, M. |
Afiliação: |
JEFFREY K. BRECHT, University of Florida, Gainesville, FL; STEVEN A. SARGENT, University of Florida, Gainesville, FL; ELIZABETH J. MITCHAM, University of California, Davis, CA; ADEL A. KADER, University of California, Davis, CA; MARY LU ARPAIA, University of California, Parlier, CA; ELHADI M. YAHIA, University of Queretaro, Queretaro, Mexico; FERNANDO MAUL, Universidad Del Valle, Guatemala, Guatemala; MARIA AUXILIADORA COELHO DE LIMA, CPATSA; PATRICK E. BRECHT, PEB Commodities, LLC, Petaluma, CA; OCTAVIO A. MENOCAL, University of Florida, Gainesville, FL; MALKEET PADDA, University of California, Davis, CA. |
Título: |
Monitoring and evaluation of the mango supply chain to improve mango quality. |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
In: ANNUAL CONFERENCE OF THE AMERICAN SOCIETY FOR HORTICULTURAL SCIENCE, 2009, Saint Louis. Abstracts... Alexandria: American Society for Horticultural Science, 2009. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Mango fruit quality may be influenced by production practices, maturity at harvest, postharvest technologies, and various handlind practices. |
Palavras-Chave: |
Cadeia de suprimento; Mango; Postharvest technologies. |
Thesagro: |
Comercialização; Manga; Mercado; Pós-Colheita. |
Thesaurus NAL: |
Commercialization; Fruit quality; Mangoes. |
Categoria do assunto: |
E Economia e Indústria Agrícola |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/17292/1/Dora2.pdf
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Marc: |
LEADER 01180nam a2200349 a 4500 001 1630954 005 2022-10-17 008 2009 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBRECHT, J. K. 245 $aMonitoring and evaluation of the mango supply chain to improve mango quality. 260 $aIn: ANNUAL CONFERENCE OF THE AMERICAN SOCIETY FOR HORTICULTURAL SCIENCE, 2009, Saint Louis. Abstracts... Alexandria: American Society for Horticultural Science$c2009 520 $aMango fruit quality may be influenced by production practices, maturity at harvest, postharvest technologies, and various handlind practices. 650 $aCommercialization 650 $aFruit quality 650 $aMangoes 650 $aComercialização 650 $aManga 650 $aMercado 650 $aPós-Colheita 653 $aCadeia de suprimento 653 $aMango 653 $aPostharvest technologies 700 1 $aSARGENT, S. A. 700 1 $aMITCHAM, E. J. 700 1 $aKADER, A. A. 700 1 $aARPAIA, M. L. 700 1 $aYAHIA, E. M. 700 1 $aMAUL, F. 700 1 $aLIMA, M. A. C. de 700 1 $aBRECHT, P. E. 700 1 $aMENOCAL, O. A. 700 1 $aPADDA, M.
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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