Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Mandioca e Fruticultura.
Data corrente:  14/05/1992
Data da última atualização:  14/05/1992
Autoria:  LEDERMAN, I. E.
Título:  The involvement of ethylene in fruit development, maturation and ripening of the passion fruit, Passiflora edulis Sims
Ano de publicação:  1987
Fonte/Imprenta:  The Hebrew University of Jerusalem, 1987
Páginas:  150 p.
Série:  Tese Doutorado
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  All the investigations and experiments which were carried out along this work were performed on the following passion fruit botanical varieties: The purple passionfruit (Passiflora edulis Sims. f. edulis) and the yellow passion fruit (Passiflora edulis f. flavicarpa Deg.). We followed, in this work, fruit development, from flowering and fruit set to ripening,a nd studied the involvement of ehylene in these processes. The effect of exogenous ethylene on fruit ripening and abscission was also investigated, with the hope of developing means to control fruit abscission, and thus to concentrate fruit gathering. The great majority of experiments were conducted with fruits of known age, after hand pollination at anthesis. The relatively big permitted us to follow upfruit ontogeny from anthesis. Results were summarized: 1. Growth pattern of purple passion fruit; 2. Effect of plant growth regulators on fruit set and fruit development; 3. Ethylene production by passion fruit flowers; 4. Ethylene production by the fruit, during its development, maturation and ripening; 5. Effect of ethylene and Ethrel on attached and detached fruits; 6. Changes in ACC content in fruit tissues, in relation to ethylene production, during fruit development and ripening.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPMF19618 - 1ADDTS - --T26/87T26/87
Voltar






Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  08/12/2017
Data da última atualização:  08/12/2017
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  BRAGA, E. C. de O.; MARTINS, V. de C.; GAMA, P. E.; SANTIAGO, M. C. P. de A.; PACHECO, S.; NASCIMENTO, L. da S. de M. do; BORGUINI, R. G.; SOUZA, M. da C.; GODOY, R. L. de O.
Afiliação:  Elaine C. de O. Braga, UFRJ; Víctor de C. Martins, UFRRJ; PAOLA ERVATTI GAMA, CTAA; MANUELA CRISTINA P DE A SANTIAGO, CTAA; SIDNEY PACHECO, CTAA; LUZIMAR DA SILVA DE M DO NASCIMENTO, CTAA; RENATA GALHARDO BORGUINI, CTAA; Marcelo da C. Souza, UFRRJ; RONOEL LUIZ DE OLIVEIRA GODOY, CTAA.
Título:  Avaliação dos compostos voláteis dos frutos de Eugenia astringens Cambess.
Ano de publicação:  2017
Fonte/Imprenta:  In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE ÓLEOS ESSENCIAIS, 9., 2017, Caxias do Sul, RS. Inovação e Sustentabilidade. [Caxias do Sul: UCS, 2017].
Idioma:  Inglês
Notas:  20 a 22 nov. SBOE. e-Pôster. Ref. 14.
Palavras-Chave:  Compostos voláteis; MEFS.
Thesagro:  Eugenia; Myrtaceae; Restinga.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/168483/1/Resumo9SBOE-0014.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CTAA13947 - 1UPCRA - DD
Fechar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional