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Registros recuperados : 9 | |
3. | | MENEZES, C. B. A.; TONIN, M. F.; CORREA, D. B. A.; PARMA, M. M.; MELO, I. S. de; ZUCCHI, T. D.; DESTEFANO, S. A. L.; FANTINATTI-GARBOGGINI, F. Chromobacterium amazonense sp. nov. isolated samples from the Rio Negro, Amazon, Brazil. Antonie van Leeuwenhoek, Gedrukt, v. 107, n. 4, p. 1057-1063, 2015. Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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4. | | TAKITA, M. A.; SOUZA, A. A. de; BORGES, K. M.; COLETTA FILHO, H. D.; MONGE, G. A.; DESTÉFANO, S.; RODRIGUES NETO, J.; MACHADO, M. A. Região RPF (Regulação de Fatores de Patogenicidade) distingue espécies de Xanthomonas. Fitopatologia Brasileira, Brasília, DF, v. 29, p. S253, ago. 2004. Edição dos Resumos do XXXVII Congresso Brasileiro de Fitopatologia, Gramado, RS, ago. 2004. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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5. | | BERIAM, L. O. S.; ALMEIDA, I. M. G.; DESTÉFANO, S. A. L.; GRABERT, E.; BALANI, D. M.; FERREIRA, M.; RODRIGUES NETO, J. Pseudomonas syringae pv. tabaci in papaya seedlings. Summa Phytopatologica, Botucatu, v. 32, n.1, p.21-26, Jan./Mar. 2006. Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital; Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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6. | | ARIYOSHI, C.; SERA, G. H.; RODRIGUES, L. M. R.; CARVALHO, F. G.; SHIGUEOKA, L. H.; MENDONÇA, A. E. S.; PEREIRA, C. T. M.; DESTÉFANO, S. A. L.; PEREIRA, L. F. P. Development and validation of an allele-specific marker for resistance to bacterial halo blight in coffea arabica. Agronomy, v. 12, n. 12, 3178, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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7. | | MENEZES, C. B. A.; TONIN, M. F.; SILVA, L. J.; SOUZA, W. R.; PARMA, M. M.; MELO, I. S. de; ZUCCHI, T. D.; DESTEFANO, S. A. L.; FANTINATTI-GARBOGGINI, F. Marmoricola aquaticus sp. nov. an actinomycete isolated from marine sponge. International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology, Reading, v. 65, n. 7, p. 2286-2291, 2015. Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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8. | | ARIYOSHI, C.; SANT'ANA, G. C.; FELICIO, M. S.; SERA, G. H.; NOGUEIRA, L. M.; RODRIGUES, L. M. R.; FERREIRA, R. V.; SILVA, B. S. R. da; RESENDE, M. L. V. de; DESTÉFANO, S. A. L.; DOMINGUES, D. S.; PEREIRA, L. F. P. Genome-wide association study for resistance to Pseudomonas syringae pv. garcae in Coffea arabica. Frontiers in Plant Science, v. 13, article 989847, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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9. | | TUCKER, M. A.; BÖHNING-GAESE, K.; FAGAN, W. F.; FRYXELL, J. M.; VAN MOORTER, B.; ALBERTS, S. C.; ALI, A. H.; ALLEN, A. M.; ATTIAS, N.; AVGAR, T.; BROOKS, H. B.; BAYARBAATAR, B.; BELANT, J. L.; BERTASSONI, A.; BEYER, D.; BIDNER, L.; VAN BEEST, F. M.; BLAKE, S.; BLAUM, N.; BRACIS, C.; BROWN, D.; BRUYN, P. J. de; CAGNACCI, F.; CALABRESE, J. M.; CAMILO-ALVES, C.; CHAMAILLÉ-JAMMES, S.; CHIARADIA, A.; DAVIDSON, S. C.; DENNIS, T.; DESTEFANO, S.; DIEFENBACH, D.; DOUGLAS-HAMILTON, I.; FENNESSY, J.; FICHTEL, C.; FIEDLER, W.; FISCHER, C.; FISCHHOFF, I.; FLEMING, C. H.; FORD, A. T.; FRITZ, S. A.; GEHR, B.; GOHEEN, J. R.; GURARIE, E.; HEBBLEWHITE, M.; HEURICH, M.; HEWISON, A. J. M.; HOF, C.; HURME, E.; ISBELL, L. A.; JANSSEN, R.; JELTSCH, F.; KACZENSKY, P.; KANE, A.; KAPPELER, P. M.; KAUFFMAN, M.; KAYS, R.; KIMUYU, D.; KOCH, F.; KRANSTAUBER, B.; LAPOINT, S.; LEIMGRUBER, P.; LINNELL, J. D. C.; LÓPEZ-LÓPEZ, P.; MARKHAM, A. C.; MATTISSON, J.; MEDICI, E. P.; MELLONE, U.; MERRILL, E.; MOURAO, G. de M.; MORATO, R. G.; MORELLET, N.; MORRISON, T. A.; DÍAZ-MUÑOZ, S. L.; MYSTERUD, A.; NANDINTSETSEG, D.; NATHAN, R.; NIAMIR, A.; ODDEN, J.; O'HARA, R. B.; OLIVEIRA-SANTOS, L. G. R.; OLSON, K. A.; PATTERSON, B. D.; PAULA, R. C. de; PEDROTTI, L.; REINEKING, B.; RIMMLER, M.; ROGERS, T. L.; ROLANDSEN, C. M.; ROSENBERRY, C. S.; RUBENSTEIN, D. I.; SAFI, K.; SAÏD, S.; SAPIR, N.; SAWYER, H.; SCHMIDT, N. M.; SELVA, N.; SERGIEL, A.; SHIILEGDAMBA, E.; SILVA, J. P.; SINGH, N.; SOLBERG, E. J.; SPIEGEL, O.; STRAND, O.; SUNDARESAN, S.; ULLMANN, W.; VOIGT, U.; WALL, J.; WATTLES, D.; WIKELSKI, M.; WILMERS, C. C.; WILSON, J. W.; WITTEMYER, G.; ZIEBA, F.; ZWIJACZ-KOZICA, T.; MUELLER, T. Moving in the anthropocene: global reductions in terrestrial mammalian movements. Science, v. 359, p. 466-469, jan. 2018. Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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Registros recuperados : 9 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Café. Para informações adicionais entre em contato com biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Café. |
Data corrente: |
24/01/2013 |
Data da última atualização: |
01/02/2013 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SAATH, R.; GIOMO, G. S.; BORÉM, F. M.; BIAGGIONI, M. A. M.; ROSA, S. D. V. F. da; BROETTO, F. |
Afiliação: |
RENI SAATH, IAC; GERSON S. GIOMO, IAC; FLÁVIO M. BORÉM, UFLA; MARCO A. M. BIAGGIONI, UNESP; STTELA DELLYZETE VEIGA F DA ROSA, SAPC; FERNANDO BROETTO, UNESP. |
Título: |
Sensory quality alterations and activity of lea proteins during the coffee beans storage. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 24., 2012, Costa Rica. Programme & abstracts. [S.l.]: Association for Science and Information on Coffee, 2012. |
Páginas: |
p. 137 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The intrinsic quality of coffee is an important factor for the price determination at market. The main quality changes of coffee beans during the storage period are associated to fluctuations in temperature and relative humidity of the storage environment that affect the intensity and speed of the grain deterioration. The oxidative process occurs when there is imbalance between the antioxidant defense system and the production of reactive species of oxygen and nitrogen. |
Palavras-Chave: |
Armazenamento do café; Café arabica; Coffee; Qualidade do grão; Qualidade fisiológica e sensorial. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Café (CNPCa) |
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