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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoSILVA, L. de O.; GUERRA, J. G. M. Balanço global de nitrogênio em um módulo de cultivo orgânico intensivo de hortaliças. In: SEMANA CIENTÍFICA JOHANNA DÖBEREINER, 17., 2017, Seropédica. Ciência e inovação transformando a sociedade. Seropédica: Embrapa Agrobiologia, 2017.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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2.Imagem marcado/desmarcadoWASSERMAN, J. C.; SILVA, L. de O.; PONTES, G. C. de; LIMA, E. de P. Mercury contamination in the sludge of drinking water treatment plants dumping into a reservoir in Rio de Janeiro, Brazil. Environmental Science and Pollution Research International, v. 25, n. 28, p. 28713-28724, Oct. 2018.

Biblioteca(s): Embrapa Solos.

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3.Imagem marcado/desmarcadoBORÉM, R. A. T.; VOLPATO, M. M. L.; ALVES, H. M. R.; BORÉM, F. M.; SILVA, L. de O. Geotecnologias na análise e mapeamento de áreas de preservação permanente na Mantiqueira de Minas. In: SIMPÓSIO DE PESQUISA DOS CAFÉS DO BRASIL, 9., 2015, Curitiba. Anais... Brasília, DF: Embrapa Café, 2015.

Biblioteca(s): Embrapa Café.

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4.Imagem marcado/desmarcadoBASSINELLO, P. Z.; OLIVEIRA, M. G. de C.; SILVA, L. de O. da; DEL PELOSO, M. J.; SOARES, D. M.; THUNG, M. Canning quality and common bean preference in Brazil. Annual Report of the Bean Improvement Cooperative, v. 48, p. 46-47, Mar. 2005.

Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão.

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5.Imagem marcado/desmarcadoSILVA JUNIOR, J. B.; SILVA, L. de O.; ALMEIDA, L. H. M. de; BARBOSA, M. I. M. J.; GUERRA, J. G. M. Produção de flores de capuchinha (Tropaeolum majus L.) submetida ao manejo orgânico em condições da Baixada Fluminense. In. SEMANA CIENTÍFICA JOHANNA DÖBEREINER 18., 2018, Seropédica. Ciência para redução das desigualdades: caderno de resumos. Seropédica: Embrapa Agrobiologia, 2018.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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6.Imagem marcado/desmarcadoSANTANA, I.; CASTELO-BRANCO, V. N.; GUIMARÃES, B. M.; SILVA, L. DE O.; PEIXOTO, V. O. DI S.; CABRAL, L. M. C.; FREITAS, S. P.; TORRES, A. G. Hass avocado (Persea americana Mill.) oil enriched in phenolic compounds and tocopherols by expeller-pressing the unpeeled microwave dried fruit. Food Chemistry, v. 286, n. 15, p. 354-361, jul. 2019.

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.

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7.Imagem marcado/desmarcadoCASTRO, R. B. N. de; ROSADO, C. P.; SOUZA, R. G. G. de; SILVA, L. DE O.; FREITAS-SILVA, O.; SOUZA, A. Q. de; FIDALGO NETO, A.; TEODORO, A. J. Bioactive compounds from roasted and green coffee obtained by supercritical fluid extraction decrease survival and induce apoptosis in prostate cancer cells. Observatório de la Economia Latinoamericana, [v. 21], n. 2, p.643-676. 2023. Na publicação v. 9.

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.

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8.Imagem marcado/desmarcadoSILVA, L. de O.; BORÉM, R. A. T.; LEITE, G.; SILVA, L. F. M.; VOLPATO, M. M. L.; ALVES, H. M. R.; VIEIRA, T. G. C.; BORÉM, F. M. Mapping of areas for permanent preservation in coffee producing regions of South Minas Gerais, Brazil and identification of land use conflicts In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 2012, San José. Proceedings... [S.l]: Association for Science and Information on Coffee (ASIC), 2012. p. 223. p. 301

Biblioteca(s): Embrapa Café.

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Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Gado de Corte. Para informações adicionais entre em contato com cnpgc.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Gado de Corte.
Data corrente:  07/03/2013
Data da última atualização:  18/07/2019
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 1
Autoria:  GOMES, R. da C.; SAINZ, R. D.; SILVA, S. L.; CESAR, M. C.; BONIN, M. N.; LEME, P. R.
Afiliação:  RODRIGO DA COSTA GOMES, CNPGC; R.D.Sainz, University of California; S.L.Silva, Universidade de São Paulo (FZEA/USP); M.C.Cesar, Universidade de São Paulo(FZEA/USP); M.N.Bonin, Universidade de São Paulo(FZEA/USP); P.R.Leme, Universidade de São Paulo(FZEA/USP).
Título:  Feedlot performance, feed efficiency reranking, carcass traits, body composition, energy requirements, meat quality and calpain system activity in Nellore steers with low and high residual feed intake.
Ano de publicação:  2012
Fonte/Imprenta:  Livestock Science, v.150, p.265-273, Dec. 2012. Issue 1-3.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The aim was to evaluate growth, carcass traits, feed efficiency reranking, body composition, calpain system activity and meat quality in Nellore steers that were phenotypically ranked for high and low residual feed intake (RFI). Seventy-two Nellore steers (16?21 month-old, 334±19 kg BW) had free access to a feedlot diet for 70 d (feeding period 1, P1). Daily dry matter intake (DMI), body weight gain (ADG) and ultrasound carcass traits were measured individually. The 12 lowest and the 12 highest RFI steers were classed as low- and high-RFI groups and were fed for a second feeding period (feeding period 2, P2). Spearman's rank correlation was performed for RFI and gain-to-feed ratio (G:F) measured over P1 and P2. The carcass traits, meat quality and calpain system activity were evaluated at slaughter, and body composition was determined. In P1, low-RFI steers had greater G:F (0.159 vs. 0.134; P<0.001), lower DMI (9.30 vs. 11.1 kg/d; P<0.0001), lower RFI (−0.80 vs. 0.85 kg/d; P<0.0001), and tended to have lower rates of rump fat gain (4.48 vs. 6.05 mm; P=0.06), but no differences were observed for ADG, BW, and other traits measured by ultrasound (P>0.05). In P2, no differences between RFI classes were observed for G:F and DMI as a percentage of BW (P>0.05), and small differences were observed for DMI (8.25 vs. 8.99 kg/d, P<0.05) and RFI (−0.28 vs. +0.29 kg/d, P=0.06). The ranking correlations for RFI and G:F measured consecutively in P1 and P2 were low to moderate (... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Bovino de corte; Qualidade da carne.
Thesagro:  Carcaça; Nutrição Animal.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Gado de Corte (CNPGC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPGC15282 - 1UPCAP - DD
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