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| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | MORON, D.; ALONSO, J. J. M.; EXTREMERA, F. G.; SAMPELAYO, M. R.; BOZA, J. Composition of goat milk and cow milk produced in the Iberian southeast: Comparative study. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 7., 2000, Tours, Poitiers, France. Proceedings... Paris: INRA: IGA: Institut de Elevage, 2000. v. 2, p. 617.| Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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| 2. |  | ALONSO, J. J. M.; MORON, D.; EXTREMERA, F. G.; SAMPELAYO, M. R. S.; BOZA, J. Goat cheese fat composition in relation to that of the original milk. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 7., 2000, Tours, Poitiers, France. Proceedings... Paris: INRA: IGA: Institut de Elevage, 2000. v. 2, p. 616.| Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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| Registros recuperados : 2 | |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | PEREZ, J. R. O.; GERASEEV, L. C.; SANTOS, C. L. dos; TEIXEIRA, J. C.; BONAGURIO, S. Composição corporal e exigências nutricionais de cálcio e fósforo de cordeiros Santa Inês em crescimento. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 36, n. 5, p. 815-22, maio 2001 Título em inglês: Body composition and nutritional requirements of calcium and phosphorus in growing Santa Inês lambs.| Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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