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| Registros recuperados : 9 | |
| 4. |  | SANTOS, M. F. A.; SALGADO, S. M. L.; SILVA, J. G. P.; CORREA, V. R.; MENDONÇA, J. S. F.; CARNEIRO, R. M. D. G. Meloidogyne incognita parasitizing coffee plants in southern Minas Gerais, Brazil. Tropical Plant Pathology, v. 43, n. 1, p. 95-98 , 2018.| Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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| 5. |  | STEFANELO, D. R.; SANTOS, M. F. A. dos; MATTOS, V. S.; BRAGHINI, M. T.; MENDONÇA, J. S. F.; CARES, J. E.; CARNEIRO, R. M. D. G. Meloidogyne izalcoensis parasitizing coffee in Minas Gerais state: the first record in Brazil. Tropical Plant Pathology, v. 44, p. 209-212, 2019.| Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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| 6. |  | CONSTANTIN, E. C.; PEREIRA, T. G.; MENDONÇA, J. S. F.; OLIVEIRA, C. M. de; DIANESE, A. de C.; FRIZZAS, M. R. Diversidade e abundância de insetos em pinhão-manso no Distrito Federal. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE ENTOMOLOGIA, 14., 2012, Curitiba. SEB - 40 anos de avanços da Ciência Entomológica Brasileira: anais web. Curitiba: SEB, 2012.| Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
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| 7. |  | LOPES, C. M. L.; CARES, J. E.; PERINA, F. J.; NASCIMENTO, G. F.; MENDONÇA, J. S. F.; MOITA, A. W.; CASTAGNONE-SERENO, P.; CARNEIRO, R. M. D. G. Diversity of Meloidogyne incognita populations from cotton and aggressiveness to Gossypium spp. accessions. Plant Pathology, v. 68, p. 816-824, 2019.| Biblioteca(s): Embrapa Algodão; Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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| 8. |  | OLIVEIRA, C. M. de; FRIZZAS, M. R.; SI, S. C. S. T. da; MENDONÇA, J. S. F. de; SHIRATSUCHI, L. S.; VILELA, M. de F. Perdas provocadas por córos rizófagos em soja e milho no Cerrado. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE ENTOMOLOGIA, 14., 2012, Curitiba. SEB - 40 anos de avanços da Ciência Entomológica Brasileira: anais web. Curitiba: SEB, 2012.| Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
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| 9. |  | LOPES, C. M. L.; SUASSUNA, N. D.; CARES, J. E.; GOMES, A. C. M. M.; PERINA, F. J.; NASCIMENTO, G. F.; MENDONÇA, J. S. F.; MOITA, A. W.; CARNEIRO, R. M. D. G. Marker-assisted selection in Gossypium spp. for Meloidogyne incognita resistance and histopathological characterization of a near immune line. Euphytica, v. 216, n. 2, 2020.| Biblioteca(s): Embrapa Algodão; Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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| Registros recuperados : 9 | |
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| Registros recuperados : 6 | |
| 3. |  | STILO, F.; ALLADIO, E.; SQUARA, S.; BICCHI, C.; VICENTI, M.; REICHENBACH, S. E.; CORDERO, C.; BIZZO, H. R. Delineating unique and discriminant chemical traits in Brazilian and Italian extra-virgin olive oils by quantitative 2D-fingerprinting and pattern recognition algorithms. Journal of Food Composition and Analysis, v. 115, 104899, 2023.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 4. |  | PAVARINO, M.; CAGLIERO, C.; MARENGO, A.; BICCHI, C.; BIZZO, H. R.; CHAVES, F. C. M.; RUBIOLO, P.; SGORBINI, B. Exploring the potential biological activities and chiral composition of Lippia origanoides Kunth essential oil: inhibition of enzymes linked to Alzheimer’s disease and Type 2 diabetes. In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ESSENTIAL OILS, 54., 2024. Balatonalmádi. Book of abstracts. ISEO. 8 a 11 set. Ref. P-Y-09. 'Young scientists' poster abstracts.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Amazônia Ocidental. |
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| 5. |  | CALIERO, C.; BIZZO, H. R.; RUBIOLO, P.; MARENGO, A.; GALLI, S.; ANDERSON, J. L.; SGORBINI, B.; BICCHI, C. Immobilization of phosphonium-based ionic liquid stationary phases extends their operative range to routine applications in the flavor, fragrance and natural product fields. Journal of Chromatography A, v. 1664, n. 462796, 2022. 12 p. + 2 p. supl.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 6. |  | UEKANE, T. M.; NICOLOTTI, L.; GRIGLIONE, A.; BIZZO, H. R.; RUBIOLO, P.; BICCHI, C.; ROCHA-LEÃO, M. H. M.; REZENDE, C. M. Studies on the volatile fraction composition of three native Amazonian Brazilian fruits: Murici (Byrsonima crassifolia L., Malpighiaceae), bacuri (Platonia insignis M., Clusiaceae), and sapodilla (Manilkara sapota L., Sapotaceae). Food Chemistry, n. 219, 2017. p. 13?22| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| Registros recuperados : 6 | |
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