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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Soja.
Data corrente:  30/06/2004
Data da última atualização:  04/04/2006
Autoria:  CATTELAN, A, J.; BETTI, A. F. F.; MORAES, J. Z.; SIBALDELLI, R. N.; SOUZA, M. P. de; FERRACIN, L. M.
Título:  Microrganismos associativos promotores do crescimento de soja (04.2001.338-03).
Ano de publicação:  2003
Fonte/Imprenta:  In: HOFFMANN-CAMPO, C. B.; SARAIVA, O. F. (Org.). Resultados de pesquisa da Embrapa Soja - 2002: microbiologia de solos. Londrina: Embrapa Soja, 2003.
Páginas:  p. 75-80.
Série:  (Embrapa Soja. Documentos, 216).
Idioma:  Português
Palavras-Chave:  Microorganismo.
Thesagro:  Crescimento; Soja.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Soja (CNPSO)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPSO24122 - 1UMTPL - --631.46H711r
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Gado de Leite.
Data corrente:  18/03/2011
Data da última atualização:  23/01/2023
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 1
Autoria:  BIASSUS, I. de O.; COBUCI, J. A.; COSTA, C. N.; RORATO, N.; BRACCINI NETO, J.; CARDOSO, L. L.
Afiliação:  IGOR DE OLIVEIRA BIASSUS, UFRGS; JAIME ARAÚJO COBUCI, UFRGS / CNPq; CLAUDIO NAPOLIS COSTA, CNPGL; NOGARA RORATO, UFSM; JOSÉ BRACCINI NETO, UFRGS; LEANDRO LUNARDINI CARDOSO, UFRGS.
Título:  Persistence in milk, fat and protein production of primiparous Holstein cows by random regression models.
Ano de publicação:  2010
Fonte/Imprenta:  Revista Brasileira de Zootecnia, v. 39, n. 12, p. 2617-2624, 2010.
DOI:  https://doi.org/10.1590/S1516-35982010001200009
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Total numbers of 56,508, 35,091 and 8,326 records of milk, fat, and protein test-day yields, respectively, were used to estimate genetic parameters for six persistency measures on milk, fat and protein productions of Holstein cows reared in Minas Gerais state. Covariance components for additive genetic effects and permanent environmental effects were estimated by REML in random regression models using Legendre polynomials from the third to the sixth order. Overall, models with the highest orders of Legendre polynomials showed the best quality of adjustments of these productive records. Heritability estimates obtained by the models for persistence in milk, fat, and protein yields ranged from 0.04 to 0.32, from 0.00 to 0.23, and from 0.00 to 0.27, respectively. Values of genetic correlation estimates between persistence and total 305-day milk, fat, and protein yields ranged from -0.38 to 0.54, from -0.39 to 0.97, and from -0.78 to 0.67, respectively. Persistence measurement proposed by Jakobsen (PS2) is preferential for using in further genetic evaluations for persistence in milk, fat and protein yields of Holstein cows in Minas Gerais state.
Palavras-Chave:  Correlação genética; Herdabilidade; Modelo de regressão aleatória; Polinômios de Legendre.
Thesagro:  Seleção.
Categoria do assunto:  G Melhoramento Genético
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/881454/1/Persistence-in-milk-fat-and-protein-production-of-primiparous-Holstein-cows.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Gado de Leite (CNPGL)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPGL18012 - 1UPCAP - DD
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