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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agrobiologia. |
Data corrente: |
14/06/2004 |
Data da última atualização: |
28/04/2010 |
Autoria: |
DIREITO, I. C. N.; TEIXEIRA, K. R. dos S. |
Título: |
Simulação e comportamento de migração de produtos da amplificação parcial do gene NifH quando submetidos ao DGGE. |
Ano de publicação: |
2002 |
Fonte/Imprenta: |
Revista Universidade Rural, Série Ciências da Vida, Seropédica, v. 22, n. 2, p. 123-129, 2002. |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Simulation and behaviour of partially amplified nifh gene products migration rate during DGGE. |
Conteúdo: |
The amplification of partial gene nifH, from DNA extracted directly from soil, associated with DGGE is an efficient tool in diversity studies of diazotroph bacteria. However, to obtain the goal is necessary to select the ideal primers and to optimize the amplification condition, denaturant gradient and the eletrophoresis time. The knowledge of melting fragment is extremely important. The results showed that fragments different nifH sequences with melting features appropriated for DGGE analysis allow a differentiation among them even without the GC clamp. |
Palavras-Chave: |
Bactéria diazotrófica; Biological nitrogen fixation; BNF; Diaztrophic bacteria; FBN; Fixação biológica de nitrogênio. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agrobiologia (CNPAB) |
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Origem |
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Classificação |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Amapá. |
Data corrente: |
02/12/2011 |
Data da última atualização: |
06/10/2022 |
Tipo da produção científica: |
Comunicado Técnico/Recomendações Técnicas |
Autoria: |
SOUSA, W. P. de; BEZERRA, V. S. |
Afiliação: |
WALTER PAIXAO DE SOUSA, CPAF-AP; VALERIA SALDANHA BEZERRA, CPAF-AP. |
Título: |
Aspectos fitotécnicos da cultura da mandioca. |
Ano de publicação: |
2003 |
Fonte/Imprenta: |
Macapá: Embrapa Amapá, 2003. |
Páginas: |
8 p. |
Série: |
(Embrapa Amapá. Comunicado técnico, 108). |
ISSN: |
1517-4077 |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Aipim. |
Thesagro: |
Produção vegetal. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/49325/1/AP-2003-Comunicado-108.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Amapá (CPAF-AP) |
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