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Registros recuperados : 3 | |
3. |  | PEREIRA, E. J.; CARVALHO, L. M. J.; DELLAMORA-ORTIZ, G. M.; CARDOSO, F. S. N.; CARVALHO, J. L. V.; VIANA, D. S.; FREITAS, S. C.; ROCHA, M. M. Effects of cooking methods on the iron and zinc contents in cowpea (Vigna unguiculata) to combat nutritional deficiencies in Brazil. Food & Nutrition Research, v. 58, 2014. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Meio-Norte. |
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Registros recuperados : 3 | |
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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | BERÇOT, M. R.; QUEIROZ, P. R. M.; GRYNBERG, P.; TOGAWA, R. C.; MARTINS, E. S.; ROCHA, G. T.; MONNERAT, R. G. Distribution and genetic diversity of genes from Brazilian Bacillus thuringiensis strains toxic to agricultural insect pests revealed by real-time PCR. Microbial Ecology, v. 86, 2515-2526, 2023. Na publicação: Roberto Togawa.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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2. |  | ROCHA, G. T.; MONTALVÃO, S. C. L.; QUEIROZ, P. R. M.; BERÇOT, M. R.; GOMES, A. C. M. M.; MONNERAT, R. G. Morphological and biochemical characterization of bacterial species of Bacillus, Lysinibacillus and Brevibacillus. Revista Ceres, v. 70, n. 3, p. 91-104, 2023,Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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Registros recuperados : 2 | |
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