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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Mandioca e Fruticultura.
Data corrente:  27/07/1993
Data da última atualização:  27/07/1993
Autoria:  TORRES, M. de los A. : PIVIDAL, F.
Afiliação:  Centro Nacional de Investigaciones Cientificas, Apartado 6990, La Habana, Cuba.
Título:  Degreening and color problems of Cuban 'Valencia' oranges
Ano de publicação:  1983
Fonte/Imprenta:  Tokyo, Japan: International Society of Citriculture, 1983
Volume:  v.2
Páginas:  p.761-764
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Postharvest degreegining of 'Valencia' oranges C. sinensis (L.) Osbeck, was carried out with (2-chloroethyl)- phosphonic acid (Ethrell) and ethylene, in fruit with color breaking on the rind. Room temperature was common for both procedures during degreening. Different applications of Ethrel were studied in the packinghouse. Ethylene dgreened fruits were then stored at 6 degree, 10 degree, 12 degree and 14 degree C. Enhancement of orange rind color could be seen as temperature increased. Waxing delayed degreening of ethrel treated fruits and development of orange color if applied after ethylene degreening to cold-stored fruits.
Palavras-Chave:  (2-Chloroethyl)-phosphonic acid.
Thesaurus Nal:  ethephon; ethylene.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPMF13177 - 1ADDPL - --634.3040601I61p1984000417
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