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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Semiárido.
Data corrente:  21/11/1996
Data da última atualização:  09/10/2023
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  LEAO, P. C. de S.; RAMOS, C. M. C.
Afiliação:  PATRICIA COELHO DE SOUZA LEAO, CPATSA.
Título:  Influence of cutting on rooting, budding and death of grafting stock grape cv. IAC 766.
Ano de publicação:  1996
Fonte/Imprenta:  In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FRUTICULTURA, 14.; REUNIÃO INTERAMERICANA DE HORTICULTURA TROPICAL, 42.; SIMPÓSIO INTERNACIONAL DE MIRTACEA, 1996, Curitiba. Resumos... Londrina: IAPAR, 1996.
Páginas:  p. 498.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  In the San Francisco Valleu, the grape crop assumes great social and economic importance. Grape scion growers are greatly interested in any technique that results in maximum yield of scion per plant. This work aimed at evaluating the influence of kind of cutting with variable bud number on rooting, budding and death percentage of grape scions. A trial was carried out at Brazilian Agricultural Research Cooporation nursery at Petrolina,PE, Northeastern Brazil, in a randomized design, with four replications and four treatments: 1) herbaceous cutting with one bud, 2) herbaceous cutting with two buds, 3) ligneous cutting with one bud and 4) ligneous cutting with two buds. Each plot was composed of 25 cutting with two buds. Each plot was composed of 25 cutting and evaluations were performed at 15, 30, 45 and 60 days after planting. Significative differenes occured among treatments by the Tukey test (5% probability level) regarding rooting, budding and death of cuttings. At 60 days after planting, treatments 4, 3, 1 and 2 presented, respectively, 95.98; 95.81; 67.22 and 59.97% of rooting with significant differences between herbaceous (treatments 1 and 2) and ligneous cuttings and ligneour cuttings (treatments 3 and 4). BUdding (90.12; 88.85, 67.99 and 58.97% for treatments 4, 3, 1 and 2, respectively) was lower than rooting. Cutting death for herbaceous cuttings (40.30 and 37.60% in treatments 2 and 1, respectively) was statistically higher than that for ligneous cuttings (2.000% ... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Bud; Grape; Porta-enxerto; Root stock.
Thesagro:  Estaca; Gema; Uva.
Thesaurus Nal:  cutting; Vitis.
Categoria do assunto:  A Sistemas de Cultivo
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/177331/1/Congresso-Brasileiro-de-Fruticultura141996-p.-498.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Semiárido (CPATSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPATSA8276 - 1UPCRA - PP634C749r
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Gado de Leite.
Data corrente:  21/02/2017
Data da última atualização:  04/04/2024
Tipo da produção científica:  Artigo em Anais de Congresso
Autoria:  OLIVEIRA, L. A. B.; SABINO, Y. N. V.; FERREIRA, R. K.; BARROSO, M. Do V.; CARNEIRO, J. da C.; RIBEIRO, M. T.; LIMA, J. C. F.
Afiliação:  LAURA ALVES BONATO OLIVEIRA, SUPREMA; YASMIN NEVES VIEIRA SABINO, UFJF; RAIALA KELY FERREIRA, UFJF; MARLON DO VALLE BARROSO, CES/JF; JAILTON DA COSTA CARNEIRO, CNPGL; MARLICE TEIXEIRA RIBEIRO, CNPGL; JUNIOR CESAR FERNANDES LIMA, CNPGL.
Título:  Influência de temperatura e PH sobre a atividade biológica de bacteriocinas produzidas por bactérias isoladas de silagem.
Ano de publicação:  2016
Fonte/Imprenta:  In: CONGRESSO MINEIRO DE FAMÁCIA, 3., 2016, Juiz de Fora. Anais... Juiz de Fora: CRFMG, 2016.
Idioma:  Português
Palavras-Chave:  Aplicação industrial; Estabilidade de bacteriocinas.
Categoria do assunto:  S Ciências Biológicas
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1065079/1/Influencia-de-temperatura-e-PH-sobre-a-atividade-biologica.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Gado de Leite (CNPGL)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPGL23435 - 1UPCAA - DD
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