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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sul. |
Data corrente: |
30/11/2020 |
Data da última atualização: |
30/11/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
MARQUES, J. B. B.; FERREIRA, J. L.; CASTAGNINO, J. O. G.; MARQUES, M. B.; LIMA, Y. R. |
Afiliação: |
JOAO BATISTA BELTRAO MARQUES, CPPSUL; JULIANO LINO FERREIRA, CPPSUL; J. O. G. Castagnino, IDEAU; M. B. Marques, UDELAR; Y. R. Lima, IFSUL. |
Título: |
Economic result of rice crop in the 2019 grow season. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL TEMPERATE RICE CONFERENCE, 7., 2020, Pelotas. Science & Innovation: feeding a world of 10 billion people: proceedings. Brasília, DF: Embrapa, 2020. |
Páginas: |
Não paginado. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Our research aimed to evaluate the costs directly with the rice farmers, in a random sampling, and to calculate the monetary result of each field studied through the contribution margin index. Moreover, the objective was to obtain and analyses significant correlations between costs and production outcomes, aiming to reports the relationships we found. |
Thesagro: |
Arroz. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/218379/1/Economic-Results...ITRConference2020.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sul (CPPSUL) |
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Biblioteca |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria Tropical. Para informações adicionais entre em contato com cnpat.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria Tropical. |
Data corrente: |
09/01/2020 |
Data da última atualização: |
09/01/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 1 |
Autoria: |
NASCIMENTO, E. S. DO; PEREIRA, A. L. S.; BARROS, M. DE O.; BARROSO, M. K. DE A.; LIMA, H. L. S.; BORGES, MARIA DE FATIMA; FEITOSA, JUDITH PESSOA DE ANDRADE; AZEREDO, H. M. C. de; ROSA, M. de F. |
Afiliação: |
ELIGENES SAMPAIO DO NASCIMENTO, Department of Chemical Engineering, Federal Universityof Ceara; ANDRÉ LUÍS SOUSA PEREIRA, Department of Organic and Inorganic Chemical, FederalUniversity of Ceara; MATHEUS DE OLIVEIRA BARROS, Department of Chemistry and Environment, FederalInstitute of Ceara ?; MARIA KAROLINA DE ARAÚJO BARROSO, Department of Food Engineering, Federal University ofCeara ?; HELDER LEVI SILVA LIMA, Department of Chemical Engineering, Federal Universityof Ceara ?; MARIA DE FATIMA BORGES, Embrapa Agorindústria Tropical, pesquisadora aposentada; JUDITH PESSOA DE ANDRADE FEITOSA, Department of Organic and Inorganic Chemical, FederalUniversity of Ceara ?; HENRIETTE MONTEIRO C DE AZEREDO, CNPAT; MORSYLEIDE DE FREITAS ROSA, CNPAT. |
Título: |
TEMPO oxidation and high-speed blending as a combined approach to disassemble bacterial cellulose. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
Cellulose, Dordrecht, v. 26, n. 4, p. 2291-2302, Mar. 2019. |
DOI: |
https://doi.org/10.1007/s10570-018-2208-2 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Celulose bacteriana. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria Tropical (CNPAT) |
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