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Registros recuperados : 6 | |
2. |  | SOUZA, J. D. de; SILVA, E. M. de A.; COELHO FILHO, M. A.; MORILLON, R.; BONATTO, D.; MICHELI, F.; GESTEIRA, A. da S. Different adaptation strategies of two citrus scion/rootstock Combinations in response to drought stress. PLOS ONE, May, 2017, Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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3. |  | CASTRO, I. S. L.; BARREIROS, P. R. R. M.; MENDES, T. A. de O.; FLOREZ, J. C.; SILVA, E. M. de A.; PORTO, B. N.; ZAMBOLIM, L.; CAIXETA, E. T. Gene expression and interactome analysis of candidate effectors associated with pre- and post-haustorial hemileia vastatrix-coffee interaction. Journal of Biotechnology and Biomedicine, v. 5, n. 4, p. 198-213, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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4. |  | AMARAL, M. do; PAULA, M. F. B. de; OLLITRAULT, F.; RIVALLAN, R.; SILVA, E. M. de A.; GESTEIRA, A. da S.; LURO, F.; GARCIA, D.; OLLITRAULT, P.; MICHELI, F. Phylogenetic origin of primary and secondary metabolic pathway genes revealed by c. maxima and c. reticulata diagnostic SNPs. Frontiers in Plant Science, v. 24, Sep, 2019. DOI: 10.3389/fpls.2019.01128. eCollection 2019. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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5. |  | ALVES, D. R.; ALMEIDA, D. P. de; SILVA, E. M. de A.; CASTRO, I. S. L.; BARREIROS, P. R. R. M.; MENDES, T. A. de O.; ZAMBOLIM, L.; CAIXETA, E. T. Unravelling the role of key genes involved coffee leaf rust resistance. Current Plant Biology, v. 38, 2024. 13 p. Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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6. |  | REIS, S. P. M.; SILVA, E. M. de A.; GRAMACHO, K. P.; SENA, K. F.; SILVA, D. da C.; ARAGÃO, F. J. L.; COSTA, M. G. C.; MICHELI, F. Transgenic tomato expressing an oxalate decarboxylase gene from Flammulina sp. shows increased survival to Moniliophthora perniciosa. Scientia Horticulturae, v. 299, 2022, 111004. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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Registros recuperados : 6 | |
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Registros recuperados : 9 | |
4. |  | BAQUETA, M. R.; POSTIGO, M. P.; ALVES, E. A.; MORAES NETO, V. F. de; VALDERRAMA, P.; PALLONE, J. A. L.; DINIZ, P. H. G. D. Authentication of indigenous Brazilian specialty Canephora coffees using smartphone image analysis. Food Research International, v. 196, 115133, Nov. 2024.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Rondônia. |
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6. |  | BAQUETA, M. R.; COSTA-SANTOS, A. C.; REBELLATO, A. P.; LUZ, G. M.; PALLONE, J. A. L.; MARINI, F.; TEIXEIRA, A. L.; RUTLEDGE, D. N.; VALDERRAMA, P. Independent components–discriminant analysis for discrimination of Brazilian Canephora coffees based on their inorganic fraction: a preliminary chemometric study. Microchemical Journal, v. 196, 109603, 2024. 8 p.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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7. |  | BAQUETA, M. R.; MARINI, F.; TEIXEIRA, A. L.; GOULART, B. H. F.; PILAU, E. J.; VALDERRAMA, P.; PALLONE, J. A. L. Spectroscopic and sensory characterization of Brazilian Coffea canephora terroir and botanical varieties produced in the Amazon and Espírito Santo implementing multi-block approaches. Journal of Food Composition and Analysis, v. 133, 106442, 2024. 12 p.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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8. |  | BAQUETA, M. R.; VALDERRAMA, P.; MANDRONE, M.; POLI, F.; COQUEIRO, A.; COSTA-SANTOS, A. C.; REBELLATO. A. A.; LUZ, G. M.; ROCHA, R. B.; PALLONE, J. A. L.; MARINI, F. H NMR, FAAS, portable NIR, benchtop NIR, and ATR-FTIR-MIR spectroscopies for characterizing and discriminating new Brazilian Canephora coffees in a multi-block analysis perspective. Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems, v. 240, 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Rondônia. |
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9. |  | BAQUETA, M. R.; RUTLEDGE, D. N.; ALVES, E. A.; MANDRONE, M.; POLI, F.; COQUEIRO, A.; SANTOS, A. C. C.; REBELLATO, A. P.; LUZ, G. M.; GOULART, B. H. F.; PILAU, E. J.; PALLONE, J. A. L.; VALDERRAMA, P. Multiplatform Path-ComDim study of Capixaba, indigenous and non-indigenous Amazonian Canephora coffees. Food Chemistry, v. 463, part 4, 141485, Jan. 2025.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Rondônia. |
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Registros recuperados : 9 | |
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